Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 13:29

Potrefenáhusa tak to uz zachranej leda takovy ty navleky pro krasobruslarky!

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 13:29

Potrefenáhusa Tak kdyžtak zkus na ten pásek se suchým zipem přivázat třpytivou mašličku. U nás tyhle dodatky v případě odporu dost pomáhají ;)

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 13:31

DruI dobrej tip

711990 ááá

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 13:39

Potrefenáhusa Jako hneda je u nás nejvíc neprůchozí barva:D

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 13:49

Karja zalando lounge se neptá! (Loni měla šedý, taky bojim)

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 13:58

Potrefenáhusa Zalando lounge se hodně neptá. Taky jsem tam nakupovala teď dětem boty. Následující ráno vypadalo tak, že jsem se sešla s ségrou, neteří a tátou. Všichni si stěžovali na nespavost kvůli hicu, táta že se díval na blbosti v televizi do půlnoci, neteř do 1 na seriály, a ségra hrála hry na mobilu do 3 do rána a táta ji říká ,,ty seš jak malý dítě,, a já ,,myslím, že jste na tom všichni dobře, já si objednala v noci čtvery boty,, (mimo těch geoxu pro děti).

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 14:48

Karja

to je hned mne tam vadí, jak to vypadává z kosiku, většinou to cely nestihnu, na to je pak ta noc ideální 

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 14:49

MPLee Dekuju, to bys byla hodna, jenom jestli je to taková tenká žvejkačka jako koely

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2024 14:51

Karja Potrefenáhusa ten zrovna měli sandály v růžové

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 15:12

Evaeva který? Já to dost slwduju a neviděla jsem 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 17:06

Potrefenáhusa seacamp, ale jen malý. Sleduju to taky, dala bych vědět

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 17:14

Takže zo všetkých možností ako zlepšiť dieťaťu chuť do jedla, sa ako najlepšia ukazuje sledovať Bez servitky! Dokonca chcel v piatok palacinky, ktoré asi 2 roky odmietal. A zdá sa mi, že aj porcie zje väčšie, to zas prisudzujem tej operácii mandlí. A dokonca si dnes dal úplne mimo stravovací režim 1 oreo a bolo mi jedno, že pred obedom

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 19:42

Potrefenáhusa My jsme měli Babybare dvě zimy po sobě, neprotečou, neokopou se, takhle jsem s nima byla fakt spokojená. Ale během zimy jsem si všimla, že dole těsně nad podrážkou je kolem celé boty cca 1 cm proužek bez kožichu, jen s takovým nízkým vlasem. Tak jsem se snažila ze syna dostat, jestli mu v nich není zima, ale on to vůbec nedovedl popsat, pořád říkal, že mu zima je, ale pak z něj třeba vylezlo, že si na hřišti ve školce sundal rukavice a mrzly mu ruce. Takže vlastně nevím, jestli mu vyhovovaly, a zároveň nevím, jestli je mám koupit letos. Takhle dopředu jsem myslela na Koely, to má teď tenisky a jsme s nima spokojení.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 19:59

Já pro průměrný nohy můžu doporučit zimní froddo, ty kožený s vlnou (a měli jsme i ty látkový s membránou a taky dobrý) a pro úzkou nohu byly moc fajn Lurchi, taky kotnikovy kožený s merinem. Akorát teda ta cena, 2200, au. Teď jsou jakože ve slevě, ale stejně třeba za 1800, to nechci riskovat velikost kvůli pár stovkám. Kdyby byly za litr, koupím je bez rozpaků

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. srpna 2024 20:02

Myrtila mně vyhovovali i babybare i koely.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 20:57

Myrtila oni to nepoznaj, dite si nechalo úplně sežrat nohy od keenů v plzeňský zoo a ani neceklo

ja jsem s koelama spokojena moc, jen ty zimní mi přišly málo robustní, ty froddo by mi vyhovovaly (taky jsem je měla v ruce) víc, ale bojim se žluťásek že maj na naše dite dost zkosený prsty. Ty baby bare mi přijdou v ty spicce rovnejsi 

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 21:24

Evaeva no, já ty Koely zkusím letos minimálně objednat. Ty jsme jako zimní doma ještě asi neměli. A uvidíme.

Potrefenáhusa No, nepoznaj. Taky už několik sezon koukám na Froddo, i třeba na tenisky, ale fakt se bojím té jejich podrážky, nějak se jim to poslední dobou nevede. Jinak tvarem by nám asi vyhovovaly.

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 21:30

Myrtila myslím po těch zoufalych recenzích ty první sezóny se to zlepsilo a tenisky by snad mely mít v pohode tu starou, takovou tu s bosou nohou 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 04. srpna 2024 21:37

Dneska jsem vzala holky na kola na výlet na stezku kolem řeky a na nanuka. Pak jsme doma stěhovaly pískoviště, jako ani jsem to nedodělala nenápadně jsem se pak vytratila ve třičtvrtě abych zítra vstala se zadama,holky nakládaly taky a velkamala mi říká ,,jako neměly jsme tohle spíš dělat místo toho výletu, abysme to měly hotový?":D. Takže jako prostě, proč se snažit no:D

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 06:43

Potrefenáhusa A to se vrátili k původní podrážce s nohou, nebo když ji někde uvidím, tak to je stará kolekce, nevíš? Mně se právě nechtělo zkoumat, jestli ta podrážka bude z toho problémového období, že je někde doprodávají, nebo už nová kolekce, a teda možná už vylepšená, tak jsem froddo dočasně škrtla z výběru úplně.