Myrtila
nevim, taky je nekupuju.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila asi to nepoznas, mozna podle barev, ale svagrova koupila vloni ty zimni i podzimni a uz se nesesoupaly. Ja mela predloni a byla to hruza.
711990 No právě, asi bych musela zkoumat ty kolekce, kdy co bylo novinka, to mi přijde na výběr bot už moc vynaložené energie, to radši ještě pár sezón počkám ![]()
Evaeva My jsme je už doma měli, než měli ty potíže s podrážkami, ale vždycky jsem nakonec z té objednávky vybrala jiné, ne teda kvůli nártu. Syn ze začátku nosil Protetiky, pak ty Babybare a teď má koely. Se mu ta nožka prakticky od začátku jenom prodlužuje a nerozšiřuje, tak kupuju postupně pořád užší boty. Doufám, že neskončíme na affezahn, ty už jsou teda fakt hodně drahý ![]()
Myrtila úzký jsou ještě ty lurchi, ale taky moc neusetris
Manuka Jak to dopadlo s tím chlapečkovým krkem?
Aranel no zatím je mu dobře. Občas si sice stěžuje na krček ale často ukazuje třeba pod bradou. Lékaři nám radí, radši se ho neptat a spíš pozorovat.
Jinak pořád nevíme z čeho to mohlo být. Fyzio říká že má mírně hypermobilní klouby tak i to možná přispělo.
Začal chodit na rehabilitace a bude neurologicky sledovaný. Chtělo by to udělat MR ale vzhledem k tomu že v jeho věku by musel mít narkózu, se neuroložka rozhodla jěstě počkat. Uklidňuje nás že všichni doktoři se mu maximálně věnují a jsou opatrní.
Manuka snad už to bude jenom dobrý!
Potrefenáhusa tchibo má novou kolekci s pejskama.... ![]()
Manuka
to bude dobrý!
Tabea nic nepotrebujem!!!!!
(ja se teď bojim cokoliv kupovat, ona teď najela na ty tylovy sukně a frozen, jsem zvědavá, jak v září ve školce, co na sebe nechá navliknout, je to dost nevyzpytatelny). 
Potrefenáhusa krásná nosička a miminko v ní ![]()
Potrefenáhusa ten ocasek :)
Potrefenáhusa Ten dinosaurus v nosítku ![]()
Uf, odeslala jsem žádost o termín na dětské psychologii. Buď se ukáže, že je na čem pracovat, nebo budu mít znalecké vyjádření, že je v cajku a děda může být v klidu ![]()
dzizisketa Kam jsi psala? Junior se posledni dobou docela zlepsuje, tak furt vaham.
dzizisketa A co se tomu dědovi nelíbí? Mne Rostik přijde úplně ukázkovej jako vším! Vůbec to nechápu...
Karja taky mi přijde jako normální klukdzizisketa
Jo, jakože u některých děti by člověk z nějakých zminek treba neco pochopil, že by mohlo být v reálu třeba markantnejsi a zdát se jako problém. Ale Rostik mi přijde úplně tak jako šikovněj, vyspělej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články