Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tak Betty
6133 příspěvků moje polička 05. srpna 2024 22:43

Děda má asi přehnané očekávání od malého vnuka.

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 09:48

Karja 

Já jsem si tady na téma děda stěžovala asi před dvěma týdny. Podle mě to vyhnal do extrému, když si pro nás přijel muž, myslel si, že Rosťa podpálil barák, vysklil okna půlce vesnice a zmlátil každé dítě, které mu vlezlo do cesty

Ale ráda bych mu něčím zavřela ústa.

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 09:49

Vari 

Někam do Perlovky, byl to první odkaz, co mi vyjel na googlu, sofistikovaný výběr

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 09:55

dzizisketa No právě mě ten popis, co dědovi vadilo přišel uplně mimo, jakože je přece jasné, že každé dítě má jiné zájmy a jiné chování... Tak držim palce, at to dědovi zavře pusu, ale obavam se, že ne, že ne každej věří vysledkum od psychologu, protože oni to přece vidí sami..

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 10:26

dzizisketadeda je mimo a malej pude k psychologovi?

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 10:31

viktorka_od splavu počítám, ze daj termín za rok a do ty doby všichni vychladnou? 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 10:34

Potrefenáhusa viktorka_od splavu dzizisketa A ještě se třeba ten posudek bude hodit třeba na školní zralost;-), když si nebudeš jistá nebo tak

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 10:51

Potrefenáhusa do pristich prazdnin:-))

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 12:21

Karja tak samozrejme že psychologicka nič nevie!

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 14:08

Karja 

No děda psychologa sám navrhl, tak snad pak závěry vyšetření bude respektovat, ať už budou jakékoliv. 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 14:17

dzizisketa No zajimavé, držím palce, at to přinese teda všem lepší pocity;-)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 14:42

dzizisketa já si to snad vyhledám, Rostík mi taky dle popisu přijde jako úplně normální šikovný kluk.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 16:36

Mohučanka taky tu nad tím marně dumám. Jinak u nás je to trochu naopak, absolvovali jsme dvě schůzky, jedno s poradkyní, která doprovází náhradní rodiče a jedno teda s psycholožkou kvůli malého agresivní hře (bez alternativ) a část rodiny si myslí, že to přeháním a bude z toho víc škody než užitku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 16:38

Zina to škodu asi napáchat nemůže, ne? Maximálně se dozvíš, že máš dítě s naprosto běžnými projevy Což je asi ideál.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 17:18

Zina jsem s tebou! Já to taky "přeháním", třeba dočišťuju dětem zuby a vysvětluju jim proč a vodím je k zubaři odmala...Radit se s psychologem kvůli psychogenní zácpě starší? Dle rodiny ztráta času, máme jí donutit silou...A tak. Přeháníme dál,manžel.je.se.mnou.zajedno.

Nechci do toho Rostíka moc vrtat, našla jsem jenom, že se dědečkovi nelíbí, že neposlouchá na slovo. 

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:08

Mohučanka 

Jj, neposlouchá a je divoký. A krize řeší fyzickým útokem, třeba strčil svou sestřenici na vršku schodů, skoro z nich spadla, tak z toho měl děda málem psotník, hučel do Rostíka, ať se omluví, až jsem s ním musela odejít a moje ségra, mamka té sestřenice, musela dědu okřiknout, ať už toho nechá. Ona totiž ta sestřenice předtím Rosťu plácla po zadku, když čural, a cestou zpět k nám po těch schodech nahoru si z něho utahovala a provokovala ho, bohužel jemu došla trpělivost zrovna v tom blbém místě. Ale to už dědu nezajímá, protože Rosťa je agresivní a určitě má v sobě skrytý sadismus a asociální rysy.

Já jsem tehdy nechtěla všechno psát, byla jsem v afektu, ani teď nejsem v klidu. Nu což, termín máme na příští pátek

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:13

Lukasko dnes jedol aj mimo obvyklý jedálny plán

Offline notna
9430 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:16

dzizisketa Na tu schůzku běžte, promluvíš s nestranným odborníkem, dozvíš se, ze Rostik je úplně normální šikovný kluk a třeba i nějakou radu, jak takovou krizi s dědou zvládnout. Držím palce, ať se to urovna. Musi to byt pro tebe náročné .

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:34

dzizisketa aha, aha, díky za vysvětlení, no, souhlasím s notna a též držím palce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:52

dzizisketa objednala si psychologa i pro dědu?No prostě děti, normální chování.

Já si pamatuju, jak mi pořád vyčítali, že ségru mlatím do hlavy, byla jsem určitě starší o několik let. No světě, div se, sadista ze mě nevyrostl a dokonce bych řekla, že jsem poměrně klidná