letfenixa gratuluju! Co si dal?
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva zmrzlinu ![]()
Inokedy by ju mal buď namiesto olovrantu alebo večere, proste by jedno z toho vynechal, a teraz nie.
Ale už by z neho praská hlava. Mám aj PMS, to tomu nepridáva.
letfenixa myslela jsem si to
to je určitě začátek nové éry
letfenixa s tou hlavou to chápu, starší syn nezavře pusu, ať ho někdo poslouchá nebo ne. Mluví fakt pořád. Většinou se to dá ignorovat, ale když mimino křičí, mladší má výjimečně taky potřebu něco říct a on mluví metr ode mě, je toho fakt moc.
Evaeva L. vyžaduje sledovanie svojich nahlas vyslovenych myšlienok, ehm mu ako odpoveď nestačí
mať tých detí viac, tak ![]()
Evaeva naše dítě teď nonstop mele o hrách, buď si vymýšlí svůj minecraft svět nebo chytá neviditelný pokemony nebo bojuje v imaginárním brawl stars. Jsme venku, já si chci užívat ten les, krásný výhledy, klid. Bohužel u toho musím furt poslouchat kde se objevil jakej Pokémon a co na něj hází a v co se kdo evolvoval nebo se najednou na cestě vynoří hranatej vlk a už mu hází kostičku a ochočuje si ho. Furt přepočítává body kdo kolik získal. Naštěstí to nutí hrát jen tatínka, ví že já jsem úplně nemožná a ty postavy si nepamatuju ![]()
žluťásek ježiš, o Pokemonoch netuší, teda vie, že niečo také existuje, ale to je všetko. Minecraft, to je niečo iné. Dnes si zobral klávesnicu, čo má na hranie a programoval v Minecrafte! Aj u babky! Aj v Lidli, tam to robil na drzadle vozíka!
Evaeva to bolo teraz - ako dlho som už vo vani? Idem von z vane. Už som von z vane. Idem si umyť zuby. Humyvam hi huby. Už som si zuby umyl. Dávam si župan.
letfenixa on si něco vypráví, co se stalo, co jeho roboti,... nebo vede rozhovory. Kolikrát to zní, že má v pokojíčku partu kamarádů ![]()
žluťásek starší dítě s sebou vodí imaginární smečku psů a smečku koček a někdy i stádo koníků (z nichž někteří jsou pegasové nebo jednorožci) a nahodile jim dává povely. Já se vždycky leknu, když jdeme v klidu po chodníku, ona vypráví něco reálného a najednou zařve: "Roli k noze" nebo "kočky, jdeme!" nebo "Estrello, můžeš letět" ![]()
Naše děti si daly půlhodinovej rev, že nechtějí jet k babičce. Já z toho chytnu psotník. Fakt já nevím, jsem v práci, nemůžu si moc vyskakovat, kdo kde bude s holkama, když je má na starosti muž a má dovolenou, ale budu se s ním snažit promluvit ať je tam aspoň nenechává samotné přes noc, myslím, že by to celé jen zhorsilo a pak by tam nechtěly jet ani na oběd. Tak snad se společně domluvíme a fakt to tak dodrží. Zatím pro mě hraje to, že hrozně nerad řídí, tak tohle by měl dvě cesty navíc:D:D
Karja musím říct, že sambo mně občas překvapí. Přijde mi spíš jako salámista a pak tlačí holky do takových věcí. Sice si nemůžeš moc vyskakovat, ale o tom, kde tráví noc, by si snad rozhodovat mohla.
Evaeva Tak on je taky rodič, má úplně stejne rozhodovaci pravomoce jako já a ještě tím, že s nimi o prázdninách tráví fakt hodně času, má hodně dovolené aby s nimi byl, tak jako má ten nárok o tom rozhodnout prostě stejný.
Karja myslím, že by neměl dělat nic proti tvé vůli stejně jako ty. Že byste oba měli mít právo veta.
Evaeva Tak on ani nemůže, a říkal, že by je tam asi nenechával;-). Ale hrozně ho lituju, fakt, má to docela těžký:D
My byly odpoledne se Šárkou v lese, na každou druhou věc se ptala "Co to je?" Tak jí říkám: žalud, kámen, větvička, mravenec, ostružiny... A ona na všechno tak zaujatě odpovídala "A-há!" ![]()
Evaeva Tak právě že úplně běžný projevy nemá, teda běžný jo, ale pro děti v NRP, takže doporučení odborníka, jak s tím pracovat, se fakt hodí, ale někomu to prostě nevysvětlíš.
žluťásek To by bylo něco pro mýho muže, toho by to hrozně bavilo, doteď ve volným čase vymýšlí dokonalou RPG hru (akorát teda jenom v duchu, jsme spolu 16 let a zjistila jsme to někdy vloni).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články