Jsem ted s dcerou na mych rodicu. Ona s nimi v cervenci byla nejdriv tyden v alpach a pak jeste sest dni u nich sama. Ted tu jsem tri dny s ni a ona si me porad hlida, at zase nezmizim. Visi na me, skoro me nenecha odejit, ke vsemu chce moji asistenci, nikoliv od prarodicu.
Tak nejdriv sice doslo k uznani, ze asi byla o prazdninach sama celkem dlouho, prece jen to je porad mala ctyrleta holcicka. Ale s dodatkem, ze k tem druhym prarodium jsme ji posilat nemeli, mela byt jen s nimi, protoze je ma radeji a oni se o ni lip postaraji. Nesouhlasi s tim, aby travila cas i tam. (Byla u babicky na vesnici se dvema podobne staryma sestrenicema, byla uplne nadsena a o tohle ji fakt nepripravim)
No a ted uz mi mama proste vynadala, ze je to tim, jak jsem dceru rozmazlila. Jak jim to tu kazim, kdyz je s nimi sama, tak je tak hodna. Oni to s ni proste umi lip a ja ji nezvladam. Oni maji na vychovu skoly a jsou nejlepsi na svete.
Potrebuju si jen postezovat. Jsem rada, ze ma dcera prarodice, co maji zajem. A ja potrebuju o prazdninach pracovat a jsem rada, ze je o ni postarano. Ale je to fakt otravne.