Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 22:44

Mohučanka to je boží u nás totéž s těmi pokemony. Kochám se výhledem z kopců, ukazuju motýla a ozve se: hej, pozor, tady je venusaur. Tati chyť ho. Heeej, gotcha! Joo, máme ho. Tati, to je travní typ. S kým chceš bojovat? Já si vybírám Blastoise. Blastoisi, volím si tebe!

Chrlí to pořád, takže když si chci s mužem popovídat na výletě já, nemám šanci

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 22:46

Zina jasně. To spíš k tomu, že uškodit to nemůže, i kdyby se nic nenašlo.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 22:48

žluťásek Hele, asi do toho budeš muset taky pořádně proniknout

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 23:04

Zina já jsem nějaká imunní, jede to u nás už rok a furt nic. pořád si nepamatuju víc než pár jmen, nevím kdo ke komu patří. Asi leda bysme to hráli jako karetní hru, že bych nějak pronikla do pravidel. Ale takhle to kolem mě jen šumí

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 01:21

Mňa prekvapil náš dedko. Negatívne. On má fakt veľký problém pochytiť a pochopiť, co sa rozpráva, tak väčšinou len pozerá. A asi sa rozhodol, že aj on musí vychovne vplývať na L. A v nedeľu, aj včera sa doňho pustil, ako to sedí,  a ako má sedieť?!?! Že či si chce chrbticu zlomiť. Predstavoval si sedenie ako pravítko a hádam aj ruky za chrbtom. Tak som mu povedala, že pri sedení si chrbticu nezlomil. Tak bol veľmi nespokojný. 

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 01:22

žluťásek ako ja s tým Minecraftom. Ja na všetko odpovedám  'creeper'.

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 07:45
Reakce na Mohučanka:

žluťásek starší dítě s sebou vodí imaginární smečku psů a smečku koček a někdy i stádo koníků (z nichž někteří jsou pegasové nebo jednorožci) a nahodile jim dává povely. Já se vždycky leknu, když jdeme v klidu po chodníku, ona vypráví něco reálného a najednou zařve: "Roli k noze" nebo "kočky, jdeme!" nebo "Estrello, můžeš letět"

To je krásný.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 08:15

dzizisketa Co to je, 1000x za den! Co toje? -Krabicka, Adelko. Co to jeee? (rype do ni prstikem) -Krabicka na caj! Co to jeeeeee? (dobyva se dovnitr) Krabicka na caj, je tam nasypany. Nutno krabicku otevrit, caj ukazat, nechat postourat prstikem. Pa teprv je Ahaa a spokojenost

Offline Zuzuli
3768 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 11:25

Jsem ted s dcerou na mych rodicu. Ona s nimi v cervenci byla nejdriv tyden v alpach a pak jeste sest dni u nich sama. Ted tu jsem tri dny s ni a ona si me porad hlida, at zase nezmizim. Visi na me, skoro me nenecha odejit, ke vsemu chce moji asistenci, nikoliv od prarodicu.

Tak nejdriv sice doslo k uznani, ze asi byla o prazdninach sama celkem dlouho, prece jen to je porad mala ctyrleta holcicka. Ale s dodatkem, ze k tem druhym prarodium jsme ji posilat nemeli, mela byt jen s nimi, protoze je ma radeji a oni se o ni lip postaraji. Nesouhlasi s tim, aby travila cas i tam. (Byla u babicky na vesnici se dvema podobne staryma sestrenicema, byla uplne nadsena a o tohle ji fakt nepripravim)

No a ted uz mi mama proste vynadala, ze je to tim, jak jsem dceru rozmazlila. Jak jim to tu kazim, kdyz je s nimi sama, tak je tak hodna. Oni to s ni proste umi lip a ja ji nezvladam. Oni maji na vychovu skoly a jsou nejlepsi na svete.

Potrebuju si jen postezovat. Jsem rada, ze ma dcera prarodice, co maji zajem. A ja potrebuju o prazdninach pracovat a jsem rada, ze je o ni postarano. Ale je to fakt otravne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2024 11:27
Offline Janulik03
20241 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 11:36

Naša vnučka je uuuplne iná, keď je s nami a keď su tu jej rodičia. To je stale nalepená na mame, stále je taka ufnukana a robi scény ako tu nechce zostať sama. Keď sa za nimi zatvoria dvere, ako ked prepnes kanál, úplne iné dieťa. 

Normálne sme ju museli tajne natočiť na kameru, aby nam to uverili. Teraz uz to neriešia 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 11:39

Janulik03 jj, to delaj vsechny deti, si vzpominam, jak  si na to mama taky stezovala, ze jen se nekdo z rodicu objevil mezi dvermi, staly se z dosud bezproblemovych a spolupracujicich vnoucat mali protivove :)

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 11:44

Zuzuli Tak hlavně at si dají pozor, at to neříkají před ní. Našim holkám to hrozně vadí a velkámalá už to dokáže pořádně vnímat a pamatovat si to a říká že babička pořád  s tatkou řeší, jak ona zlobí a jak se chová...a fakt si pamatuje ty rozhovory slovo od slova, dokonce jsem měla podezření, jestli jí třeba něco neříkal doma on nebo jí to nějak netlumočila moje segra a ne. Fakt ty děti mají antény všude.

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 11:47

Janulik03 lenže u Zuzuli to riešia práve starí rodičia. Aj moja mama to rieši. Ja to beriem ako fakt, ona ako zlyhanie mojej výchovy- je rozmaznany a nemá hranice.

Offline Zuzuli
3768 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 11:51

Karja no rikaji. Vcetne toho, ze oni ji chteji jen jako tu hodnou holcicku, jaka je bez maminky

Jako on zasadni problem mych rodicu je to, ze nemaji pratele ani konicky a oba jsou vyhoreli v praci, tak jejich zivotni naplni jsou deti a zatim jedine vnouce. Maji na to byt rodici a prarodici skolu (oba ucitele) a jsou jedini dokonaly a neomylni na celem svete. Ostatni maji na jejich deti jen spatny vliv. Kamaradi, za kterymi jsme s brachou chodili ven, nasi partneri, kteri jim nas ukradli... oni nesnasi meho muze, protoze on k jim nechce jezdit kazdy vikend a nepochlebuje jim, jak jsou skvely a obetavy. On dokonce chce na vanoce navstivit svoji rodinu, misto aby byl tyden u nasich. Takze porad posloucham, jak jsou nasi presvedceni, ze on zakazuje me a dceri k nim jezdit

Takze nas neblahy vliv na jejich jedinou vnucku je proste jasny.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 12:07

U nas je to taky tak, s prichodem rodicu se deti meni v divokou zver, ktera musi predvest vsechny psi kusy a jeste neco navic. 

Zuzuli "chceme te, jen kdyz budes hodna", to teda absolutne nesnasim!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2024 12:32

Kokoska to je hrozná hláška!

Náš táta taky nikdy nezapomene zopakovat, že když jsou u nich kluci sami, jsou naprosto v pohodě. Samozřejmě když přijedeme, starší vystřihne nějakou výživnou půlhodinovou scénu a mladší pořád kňučí a visí na nás. Pokaždé mu řeknu, že je to normální, že nahromaděné frustrace musí ven, že si to můžou dovolit jen v absolutním bezpečí a že do dělají všechny děti. Ale je to marný, je to marný. Samozřejmě to říká i před nimi.

Offline Janulik03
20241 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 12:33

Jasné že su také všetky deti. Vraveli to už naše babičky, ale ten dovetok že chcú/chceme len to dobré dieťa teda nikdy neprebehlo.

Offline Zuzuli
3768 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 12:35

letfenixa ja hlavne uznavam, ze se dcera chova jinak. Stejne jako je sama se mnou klidna a v pohode, tak stejna je urcite i s nima. Takhle je na zabiti. Ale ja jim taky nejdu vycitat, ze doma je uzasna a tady u jich je to des, urcite je to tim, jak ji rozmazluji.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 12:43

Zuzuli mozna bys to jednou mohla zkusit - co to s ni tady delate, ze sotva prijedu, tak na me visi a nechce ode me?