Evaeva máte nějaký seznam i na výtvarku? My jsme naštěstí nasypali peníze do třídního fondu a koupili jen aktovku a penál, všechno ostatní objednala paní učitelka hromadně. V Tescu mívají koncem prázdnin velký slevy na školní potřeby, já bych to koupila naživo jestli máš možnost nechat všechny děti doma.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek JankaM asi to tak udělám. Když nechám doma děti, tak zas nemám odvoz, ale asi zajdeme do Butky parku, to bude win win pro všechny, je tam teda velký Albert. Tak nějak jsem si říkala, že online to bude jednodušší, ale asi ne. A jo, vždycky jsem pomůcky kupovala ráda, spíš mně děsí, jak se to blíží. Seznam na VV máme, hromadně se kupují akorát pracovní sešity či co. Ještě potřebuju pro syna nějakou peněženku, ale to by taky mohli mít v tom Albertu?
Potrefenáhusa no jo, bude mít aspoň tři páry náskok před klukama, ty začínali až v únoru. Hlavně to zkoušení u těch batolat ![]()
Evaeva nenabízí u vás papírnictví, že jim pošleš seznam a oni ti to připraví?
Tabea tak to jsem v životě neslyšela
Ale.já.si.to.chci.vybrat.sama
Skus ten Albert, mívali tam dost významné slevy, hlavně na ty piloty, to vždy nakoupím velkou zásobu.
Evaeva já ti tu radim Tesco a sama jsem všechno pak řešila za pochodu v nejdražším kohinooru, protože je u školy a mají otevřeno od půl osmý. Každej den dostali nějaký nový pracovní sešit bizarní velikosti a kupovali jsme na ně obaly po jednom
kdo měl obaleno,mohl.si.ho.pak.hned.nechat.ve.skole
Evaeva ještě dávám tip na nejlepší ořezávátko, koupila jsem jich několik a tohle je bezkonkurenčně nejlepší.

Ještě s těmi jejich nárty, mají je oba vysoké (po mně).
Evaeva teraz nekupujem nič, vlani som podľa zoznamu, nepoužili jediný zošit. Tie pracovné, čo dostali v škole, mal obalene hádam jediný. Akurát, keď som bola teraz v tom Lidli, mali skicaky, tak som vzala 2 ks.
žluťásek my tu máme dvě malé papírnictví, tam pak budu operativně řešit, co bude chybět.
letfenixa já tam mám různé tempery a desky na písmenka, v té první třídě je toho dost. Když to nepoužije on, tak to počká na dalšího. Ale nemyslím si, že by to nepoužívali.
Evaeva zrovna desky na písmenka u nás nepoužila ani jedna. Ty výtvarné potřeby, pastelky a tužky bych nejak nakoupila, ale jinak bych klidně vyčkala, jak se to vyvine.
žluťásek kohinor je nejdražší? To mi nepřijde
.
Já mám nakoupeno podle seznamu pro budouciho druháka v místním papírnictví, sice je třeba dražší, ale ráda je podpořím a nejedná se o velké sumy. A pro páťačku zatím nemám seznam, ale stejně asi vše už má. Konkrétně desky na písmenka ani na čísla nepotřeboval ani jeden.
Evaeva dosky na pismenka tam ani nemal. Jediné, čo som doplnala počas roka, boli pastelky. A náplň do Stabila. A výborný nápad bola kúpa el.struhatka.
Ty desky na písmenka zrovna myslím, že fakt nepoužije. Ale laborovat s tím nehodlám, prostě to koupím, zase taková částka to není. Nemám chuť úplně všechno řešit operativně.
Dcera desky na písmenka používala furt
záleží pravděpodobně na učitelce...obden přišlo: prosím vystřihnout písmenko... A na deskách je používání dost vidět.
Jinak závidím všem, kteří mají seznamy. U nás pravděpodobně dostaneme seznam první školní den s tím, aby to děti druhý školní den přinesly
jako loni.
U nás se naštěstí nemusí kupovat nic, kromě psacích potřeb, a ty jsou libovolné, jen pero nám bylo doporučeno konkrétní značky, ale povinné to nebylo.
Mohučanka jj u nas to bylo stejne, u obou deti a na ruznych skolach. nechapu, byl to strasnej vopruz
Pinot Noir my konkrétní značky taky předepsané nemáme, i když někdy by mi to pomohlo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články