Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 21:29

Evaeva máte nějaký seznam i na výtvarku? My jsme naštěstí nasypali peníze do třídního fondu a koupili jen aktovku a penál, všechno ostatní objednala paní učitelka hromadně. V Tescu mívají koncem prázdnin velký slevy na školní potřeby, já bych to koupila naživo jestli máš možnost nechat všechny děti doma. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2024 21:37

žluťásek JankaM asi to tak udělám. Když nechám doma děti, tak zas nemám odvoz, ale asi zajdeme do Butky parku, to bude win win pro všechny, je tam teda velký Albert. Tak nějak jsem si říkala, že online to bude jednodušší, ale asi ne. A jo, vždycky jsem pomůcky kupovala ráda, spíš mně děsí, jak se to blíží. Seznam na VV máme, hromadně se kupují akorát pracovní sešity či co. Ještě potřebuju pro syna nějakou peněženku, ale to by taky mohli mít v tom Albertu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2024 21:40

Potrefenáhusa no jo, bude mít aspoň tři páry náskok před klukama, ty začínali až v únoru. Hlavně to zkoušení u těch batolat

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 21:51

Evaeva nenabízí u vás papírnictví, že jim pošleš seznam a oni ti to připraví?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2024 21:53

Tabea tak to jsem v životě neslyšelaAle.já.si.to.chci.vybrat.sama

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 22:00

Evaeva

Skus ten Albert, mívali tam dost významné slevy, hlavně na ty piloty, to vždy nakoupím velkou zásobu.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 22:15

Evaeva já ti tu radim Tesco a sama jsem všechno pak řešila za pochodu v nejdražším kohinooru, protože je u školy a mají otevřeno od půl osmý. Každej den dostali nějaký nový pracovní sešit bizarní velikosti a kupovali jsme na ně obaly po jednom kdo měl obaleno,mohl.si.ho.pak.hned.nechat.ve.skole

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 22:22

Evaeva ještě dávám tip na nejlepší ořezávátko, koupila jsem jich několik a tohle je bezkonkurenčně nejlepší. 

Faber Castell trio

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 22:28

Potrefenáhusa 

Ještě s těmi jejich nárty, mají je oba vysoké (po mně).

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 22:31

Evaeva teraz nekupujem nič, vlani som podľa zoznamu, nepoužili jediný zošit. Tie pracovné, čo dostali v škole, mal obalene hádam jediný. Akurát, keď som bola teraz v tom Lidli, mali skicaky, tak som vzala 2 ks.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2024 22:55

žluťásek my tu máme dvě malé papírnictví, tam pak budu operativně řešit, co bude chybět.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2024 22:57

letfenixa já tam mám různé tempery a desky na písmenka, v té první třídě je toho dost. Když to nepoužije on, tak to počká na dalšího. Ale nemyslím si, že by to nepoužívali.

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 07. srpna 2024 23:14

Evaeva zrovna desky na písmenka u nás nepoužila ani jedna. Ty výtvarné potřeby, pastelky a tužky bych nejak nakoupila, ale jinak bych klidně vyčkala, jak se to vyvine. 

Offline JankaM
3100 příspěvků moje polička 08. srpna 2024 05:54

žluťásek kohinor je nejdražší? To mi nepřijde

Já mám nakoupeno podle seznamu pro budouciho druháka v místním papírnictví, sice je třeba dražší, ale ráda je podpořím a nejedná se o velké sumy. A pro páťačku zatím nemám seznam, ale stejně asi vše už má. Konkrétně desky na písmenka ani na čísla nepotřeboval ani jeden.

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 08. srpna 2024 06:10

Evaeva dosky na pismenka tam ani nemal. Jediné, čo som doplnala počas roka, boli pastelky. A náplň do Stabila. A výborný nápad bola kúpa el.struhatka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2024 08:06

Ty desky na písmenka zrovna myslím, že fakt nepoužije. Ale laborovat s tím nehodlám, prostě to koupím, zase taková částka to není. Nemám chuť úplně všechno řešit operativně.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. srpna 2024 14:45

Evaeva

Dcera desky na písmenka používala furt záleží pravděpodobně na učitelce...obden přišlo: prosím vystřihnout písmenko... A na deskách je používání dost vidět.

Jinak závidím všem, kteří mají seznamy. U nás pravděpodobně dostaneme seznam první školní den s tím, aby to děti druhý školní den přinesly jako loni.

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 08. srpna 2024 15:06

U nás se naštěstí nemusí kupovat nic, kromě psacích potřeb, a ty jsou libovolné, jen pero nám bylo doporučeno konkrétní značky, ale povinné to nebylo.

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 08. srpna 2024 15:20

Mohučanka jj u nas to bylo stejne, u obou deti a na ruznych skolach. nechapu, byl to strasnej vopruz

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2024 16:17

Pinot Noir my konkrétní značky taky předepsané nemáme, i když někdy by mi to pomohlo