Mohučanka to musí být fakt otrava, předpokládám, že v papírnictví je milión lidí, do toho tahat sebou děti,...
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva my na našej škole si vždy poviene, že si nemôžeme dovoliť odporúčať presnú značku kvôli sociálnej situácii rodičov.
letfenixa já si myslím, že tady to bude stejné
Evaeva a ešte je taký 'problém ', že z 1.stupňa sú rodičia zvyknutí na zoznamy, príp. odporúčania, ale na 2.stupni to hovoríme až na prvých hodinách predmetu, že čo budú potrebovať
letfenixa jo, to je asi normální, ne? Já šla teda na gympl, tak mi to nepřišlo, možná že když zůstanou ve stejné instituci
Ale zase si pamatuju, že velikosti sešitů a tak jsme si už určovali sami, takže většinu věcí jsme taky nakoupili dopředu.
Asi je to nošení sov do Athén, ale Atlas ve Veletržáku je celkem fajn místo, kde se dá strávit čas s dětma :-).
Prosím Vás, chci koupit dětem dětský lego, na vintedu. Jak poznám, že je to skutečně značkové lego a ne ty napodobeniny, kterých je plné allegro a nejsou zřejmě moc kompatibilní? Jde to nějak poznat takhle na dálku nebo se musím spoléhat na vyjádření prodejce? Budu kupovat normálně i s krabičkou a návodem, nebo minimálně aspon s návodem.
Karjapodívej se na oficiálních lego stránkách, jestli ta sada někdy existovala - najdes podle cisla setu.
https://www.lego.com/en-us/service/buildinginstructions
Ty napodobeniny nejsou nikdy stejné - oni vyrobí prostě jiné letadlo - často teda na obrázku kolikrát vypadá víc Fancy než originál.
Karja ty napodobeniny mají ale svoje názvy, podle krabice to poznáš, ne? Nevypadají jako pravé Lego.
continuity Jojo, díky, ale mně případá právě, že je to hodně hodně podobné (i jsem si myslela, že jsou identické, i když to je blbost, to si asi lego pořádně hlídá.Takže myslíš, že když porovnám prostě obrázky sestavených, tak to musím poznat jo?
Pinot Noir Jo, jasný, takže fotka krabice napoví;-)
Karjaurčitě jo. Pak ještě aby v originál krabici nepřišlo kamení a je to cajk. ![]()
Pinot Noir No tak na to jsem uplně zapomněla!
Dejte fotku nejakyho fejkovyho, pls, neumim si to představit
Potrefenáhusa já myslím, že nejde o fejky, ale prostě o jiné značky. Že by někdo koupil fejk, který by měl na sobě napsáno opravdu Lego, o tom jsem neslyšela. Já mluvím o tomto typu:

Potrefenáhusa Jo, Pinot má asi pravdu. Když to koupím na Vinted s krabičkou, ttak to asi nemusím tak řešit;-). Pokud bez krabičky, tak asi porovnat jak píše continuity.
Karja ještě je na těch kostičkách psáno lego, to asi ty fejky taky nemají. Jinak babička koupila synovi nějaké fejkové lego u číňanů (hrůza no), nicméně kompatibilní je. Ty kostičky nejsou lesklé, trochu hůř se skládá, návod byl mizerný a další detaily, ale hodila jsem to k legu a úplně snadno poznat to nejde.
Evaeva My jsme měli jen fejkové duplo, poznat to nebylo, ale pak to k některým kostičkám nedrželo. Byla to otrava, pak jsem to vyházela.
Mydli se jen mezi sebou. Prostrednicek je momentalne vsude, u nas je to uplna inflace prostrednicku, starsi dite vi, ze to je nepripustny, ale ten mladsi to ukazuje kazdymu, i nam nebo cizim lidem. Na hristi uz jsem s nim radsi dlouho nebyla
. Uprimne, tohle si myslim, ze prejde jako to prislo, ze to tomu mensimu prestane pripadat zajimavy. Ale rozjeti jsou teda straslive. Ja uz muzi ve slabe chvilce rekla, ze na ne nestacim a ze budu varit a chodit s nimi k doktorovi, ale ze zbytek mu prenecham, pac uz to nedavam, to vecny bezuspesny handrkovani s nulovymi vysledky. No docela se vylekal.
Gatita starší vždycky něco přitáhne a mladší se toho chytne
Momentálně letí "hovno". Klade i třeba dotazy babičkám typu víš co budeme dělat v sobotu? a když neví, řekne hovno ještě s takovým úsměvem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články