Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 14:49

Karja já právě ke svobodě přičichla a fakt to není dobrý. Souhlasím v plném rozsahu 

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 14:53

Karja no mne stačí vzpomínka na příšerný uspavani dvou malinkych děti naraz, u nás platí, ze jedno dite, žádný dite, takže se dvěma starsima v institucích si to maluju na ruzovo zase já

Offline Suya
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 15:17

Náš sloník už taky leze a řve, ale naštěstí se pořád vypíná nosítkem Ale jinak je úplně zlatá, i když frekvence nočního kojení podezřele roste

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 15:19
Reakce na Suya:

Ale jinak je úplně zlatá, i když frekvence nočního kojení podezřele roste

​tohle nekomentuju

Ale teď je to docela dobrý, budí se tak 1-2x, ale jak byly ty vedra, to byl děs 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 15:40

Potrefenáhusa no naše batole mělo mnohem menší požadavky na uspávání než mají teď ti dva předškoláci. Rozhodně bylo jednodušší uspávat mladšího a staršího naráz než teď ty dva a mimino. Usínají dlouho, v pokoji se sami bojí, kromě pohádky chtějí vyprávět, hladit, kakat. Než začal mladší spát se starším, stačilo mu přečíst pohádku, pusu a čau

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 15:42
Reakce na Potrefenáhusa:

​tohle nekomentuju

Ale teď je to docela dobrý, budí se tak 1-2x, ale jak byly ty vedra, to byl děs 

​Jako tohle mně celkem děsí. Mimino se kojí minimálně o tři kojení za 24h víc než ti dva. V roce a půl bych ráda už spala celou noc, ale když to tady čtu

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 15:53

Evaeva

ty kojeny děti ve společný posteli se budej určitě vic, ale zas je snadný je uspat  (ty naše) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 15:59

Potrefenáhusa já si myslím, že je to jedno, jestli je v tvojí posteli nebo o půl metr vedle. Taky mně cítí, dost často se vzbudí, když vstoupím. Uspat ho taky není problém (většinou, tenhle týden je výjimka potvrzující pravidlo ). Já doufám, že se odstaví sám jako kluci a to nejlépe do toho roku a půl, ale on je v tomhle z jiného těsta, se mi zdá.

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 16:03
Reakce na Evaeva:

Karja já právě ke svobodě přičichla a fakt to není dobrý. Souhlasím v plném rozsahu 

​Sambo je celej nabuzenej na třetí kus, ale on si to představuje, že všechno bude tak nějak stejný, jen tady bude to mimino, se kterým teda občas pojede s kočárkem a pomazlí se s ním a doslovně mi řekl, že já budu mít přece dost času, když nebudu pracovat. Tak jsem mu to vysvětlila.

A včera se ho ptám, jestli si uvědomuje, že bude muset tu kočku až ji budeme mít, vždycky vyhodit ven když odejde někam pryč. a on, že jo, že to přece dělal i u rodičů, a že počítá, že se o ní bude starat, že jí bude mít místo toho mimina:-D.  Tak snad ta kočka bude stačit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 16:18

Karja no uvidíš

Mně to přijde i složitější, protože slaďuješ úplně odlišné požadavky dětí, to s tím menším odestupem nebylo, žádná školka, kde musíš být v tolik. Ale pak si připomenu, jaká byla ta druhá varianta, a to jít do práce, a to by taky nebyla prdel. Hodí se to, že jsem doma, ale fakt bych preferovala menší odestup. 

Ale třeba by šel sambo na rodičovskou, tak to bys měla jen půl nebo tři čtvrtě rok

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 16:56
Reakce na Evaeva:

Já doufám, že se odstaví sám jako kluci a to nejlépe do toho roku a půl, ale on je v tomhle z jiného těsta, se mi zdá.

​ja fakt nevim, co by se muselo stát, aby se mě naše děti dobrovolně pustilly jedna jak druhá 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 17:06

Potrefenáhusa no tenhle mlíko taky neodmítne. Kluky to moc nezajímalo, jak se ukázalo, že se dá jíst i něco jiného. Od roku se kojili 2x denně spíš symbolicky a v 15m se sami odstavili.

Offline Suya
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 17:17
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa no tenhle mlíko taky neodmítne. Kluky to moc nezajímalo, jak se ukázalo, že se dá jíst i něco jiného. Od roku se kojili 2x denně spíš symbolicky a v 15m se sami odstavili.

Evaeva Potrefenáhusa Dobrý, já nemám iluze, samoodstav by u nás imho byl tak v 5 letech u obou kusů Že je to vedrem mě nenapadlo... Nebo zuby.. nebo spurt.. no, aspoň si otlačím oba boky symetricky

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 17:27

Suya furt něco, no, i na ten řev se vzdycky nějaký vysvetleni najde...ale fakt se poslední dobou budí uz dost snesitelne (takže očekávám dneska v noci nejmíň 15x )

Offline Suya
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 17:45

Potrefenáhusa U nás miminu vše zachraňuje fakt, že nevstává v 5 výskokem jako starší... Si taky koleduju

Offline Suya
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 17:47

Ale minule jsem v roce a půl už celou noc spalaEvaeva 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 18:40

Suya já právě pokaždé od těch 15m a od roka to bylo jen jednou za noc. V roce a půl jsme dokonce mladšího stěhovali z ložnice, o tom si teď asi taky nechám jen zdát

Offline Suya
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 20:13

Evaeva To si taky maluju, že nejpozději ve 2 letech mladší kupujem palandu a pofrčí k bráchovi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 20:38

Suya jo, k bráchovi to šlo dobře i si pak brzy začali ráno hrát a nechali nás trochu pospat. Teď nejspíš půjde do svého pokoje, a to asi nepůjde tak hladce, se bojím. No zatím je to hudba budoucnosti.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 09. srpna 2024 20:43

Suya Já teda doufám, že se nám palanda povede alespoň dočtyř let mladšího Ale ona i starší začala spát opravdu celou noc až před čtvrtým rokem, tak já nemám velká očekávání