Karjaboli sme teraz u našich. Prišli sme, pozdravili Ahojte! Mama sa zdvihla z postela, prišla ku nám, pozdravila. Otec ležal v obývačke a nič. A mama že- a dedka ste pozdravili? Hovorím, povedali sme Ahojte, to máme chodiť zdraviť zvlášť do každej izby? Zevraj áno. Pri odchode sme sa zas s dedkom rozprávali s chodby, tak vraj aj to je nedostatočné. Že on neprejavil žiadny záujem a snahu, je očividne v poriadku. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Bože, to dítě je tak uřvaný, když jsme doma sami ![]()
Evaeva naše řve furt, nenechá mě jít pomalu ani do kuchyně
Potrefenáhusa2,5 let, to byl ten zlom, vydrž do 2,5 let:-D
Karja ještě rok
No je to brutus
Karja tvl, u nás to přešlo s chůzí. Ale jako mladší je otravný furt, když je tu sám, ale už neřve, a mimino mu teda stačí.
Potrefenáhusa co do kuchyně, já si nesmím ani stoupnout a dneska nestačí ani to. Na podzim už máme dva kroužky, víc už nedám. To zas bude podzim, ještě že škola jsou samý prázdniny ![]()
Evaeva jo, no, Akorat naše je skoro o rok starší než váš ![]()
Potrefenáhusa no jasně. Kluci byli uřvaní přesně takhle jako on, v době, kdy lezli, hlavně starší. Tak doufám, že i tenhle toho s chůzí nechá![]()
No držím ti palce, aby tomu u vás byl fakt už zakrátko konec...
ale dneska byla spoko, řvala až při odchodu

Potrefenáhusaty větší aspoň většinou řvou z nějakého zjevného důvodu, ale ty mimina![]()
zas u toho mimina se to snaz pochova, pofouka, nakoji, ponosi, uspí než uspokojit protichudny požadavky batolat
Potrefenáhusa no nevim, já líp snáším ty batolata. Akorát ten spánek, to je fakt, že ten dává naději, že po probuzení bude lepší nálada a dokud chodí spát dvakrát, jsou to dvě naděje denně ![]()
Potrefenáhusa Evaeva Jo holky, vy byste sloníka už neprodaly:-D
letfenixa uaaa sucitim. Toto kedysi robil otec, našťastie ho to prešlo.
Karja já umím prodat až ty starší. A nebo všechny tři dohromady, celé léto tu byla pohoda
Dneska jsme sami první den![]()
Karja tak tobě bych slonika ani prodat nezkousela ![]()
(ale je to moc rozkošňáckej skoník a neřve úplně pořád)
Jinak já si sice na sloníka stezuju, ale bejt mladší, tak si ještě jednoho slonika poridime (ale s nejmíň ctyrletym odstupem!!!)
Evaeva keď si spomeniem, že po každom dennom sspánku reval ![]()
Potrefenáhusa hele, ten větší odestup je jak naráz do zdi, sloní krok zpět
já to nemůžu doporučit
Potrefenáhusa Hele, ono jak si odvykneš, tak by se ti zase tolik nechtělo:-D. Představ si, že budeš třeba opouštět dum, kdy TY budeš chtít:-D a pak bys to přerušila jako zase? Jedině nevystoupit z toho kolotoče, jak Evaeva , ale čuchnout ke svobodě, to se špatně vrací:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články