DruI Chápu, základ je mít laťku hodně nízko
Beztak mám z toho vrchního patra dost respekt
Vše o těhotenství a dětech
Suya my naštěstí máme jeden malý pokojíček jako dětskou ložnici, kam se vejdou dvě postele. Nechat je na palandě ve věku 3,5 a 1,5 by asi nešlo, vůbec mít doma přístupný tento kus nábytku (před miminem ho asi budeme muset zamknout
teď už nás palanda asi nemine). Mladší teda dodneška spí v menší 160, co má nízkou ohrádku kolem dokola. Jedna strana se dá sklopit, ale on nechce ![]()
Dnes jsme byli i díky inspiraci marieu v Lužné v železničním muzeu. V podstatě tam není nic světoborného, žádné extra špeky a interaktivita, ale prostředí je neuvěřitelně malebné a lokomotivy naleštěné jako by akorát vyjely z fabriky. Jsem okouzlená. Zážitek trochu zkazila akorát miliarda vos, nejdříve to schytal Rostík, Šárka naštěstí až po jízdě parní mašinkou, protože půl hodiny v kuse plakala. Takže návštěvu doporučujeme až na podzim nebo za deště ![]()

dzizisketa tam byl muž se synem, když se narodil mladší. Asi je na čase to zopakovat.
dzizisketa tam jsou vosy pořád. Byli jsme tam několikrát, poprvé, když byl Viktorovi sotva měsíc, ale museli jsme tehdy odejít, nedalo se ho ani nakojit, vos byly mraky. Jindy to nebylo tak zlé, ale vosy tam byly.
ehm u nas v Lidlu

U nás to není vždycky přímo řev, ale totální nenaloženost, a nepřišla jsem na to, čím to je. Ať ho budím já, nebo ho nechám, až se vzbudí sám, vždycky je po tom odpoledním spánku rozbitej.
Zina já když naše děti pri probuzení rvou, tak se jeste snazim douspat. Ale někdo to tak asi má, ze to je pokazdy špatnou nohou
Zina syn to měl taky tak. Dalo se tomu zabránit jedině douspanim a zůstat s ním v posteli, pak se po probuzení dlouho tulit. Chodil spát odpoledne docela pozdě, občas jsme vylejzali z pelechu až když se vracel tatínek z práce ![]()
dzizisketa pravda, ty vosy! My jsme se tedy žihadlům vyhnuli, ale bylo to neskutečně otravný. Malebnost a naleštěnost strojů můžu jen potvrdit.
Zina to mají přece i někteří dospělí, že jsou po probuzení rozmrzelí. Mladší jednu dobu měl ta probuzení taky blbá, mám dojem, že když jsem ho budila já, když jsme staršího vyzvedávali z tábora o trochu dřív než byl zvyklý. Tak jsem to dělala tak, že jsem ho budila připravená k odchodu. Rovnou jsem ho strčila do kočáru, do ruky dostal kapsičku a v tom kočárku se postupně vzpamatoval.

a nám včerejškem skončily tábory a začalo pravé léto! Letos to bylo obzvlášť hustý, ale o to skvějelší ![]()
Potrefenáhusa Moje dítě řvalo po probuzení vždycky, a douspat se mi nikdy nepodařilo. Jak já oslavila, když přestal přes den spát! A jednu výhodu to má, dneska jsme přijeli domů až v večer po dvou hodinách v autě, a nemusela jsem se bát, že by tam usnul a večerka se přesunula na zítra.![]()
Len moje děti v autě občas usnou do teď a to přes den nespí některé už skoro čtyři roky
Ale vliv na večerku to moc nemá, akorát mladší pak až do uložení přerušovaně brečí.
Mimino se taky pořád vzbouzí s brekem, doufám teda, že ho to přejde, jak to tady čtu.
Evaeva U nás měl vliv na večerku i chvilkovej šlofík, takže jsem ráda, že už to nemusím řešit.
Ale únava byla značná, na půl hodiny přestala litanie "proč" a bylo ticho, skoro jsem ten spánek čekala.![]()
Držím palce, ať je to jen nějaká krátká fáze!
Len zatím trvá deset měsíců
ale tak je to pořád mimino.
Já jsem za ten spánek v autě spíš ráda, zvlášť po náročnějším výletu nás to zachraňuje od "mami, já mám hlad" a "kdy už tam budem"![]()
Len chápu! Naše děti obecně moc problém se spánkem nemaj, jen obe dost potřebovaly k uspani pohyb a/nebo kontakt. Obe na ty celkový hodiny spej docela slusne, jen potrebujou často pomoct douspat mezi tema fazema (starší už ne, ta už spí dobře)- tam je teda blby, když usne v autě třeba v 7 večer, to do ni stouchame a otvirame okno
Jak jsou na tom s vydrzi potisky z H&M? Hlavne ty disney na detskem obleceni. Uz jsem ztratila trpelivost s pepco a sinsay a rada treba za kalhotky s princeznami priplatim, jen aby vydrzely vic jak dve tri prani. Ale v H&M jsem kupovala naposled body na mimino, ktery byly super, s vetsimi velikostmi nemam zkusenost. A leginy maji na hubene deti a nebo sirsi?
Zuzuli kalhotky většinou vydrží dlouho, jen jednou se to loupalo. Kupuju je už pět let, jinde mi přišly moc široký. U klučičích triček taky potisk dobře držel.
Tabea diky. Ja koupila kalhotky s disney princeznami v pepcu a ten potisk se sloupl pri druhem prani, coz doma zpusobilo velky smutek. Stejne tak me stve, ze u tricek je to loterie, tak dve z deseti jsou hezke i po mesicich prani a zbytek je oloupany, vybledly... bez potisku bohuzel nosit nechce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články