Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Suya
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 20:52

DruI Chápu, základ je mít laťku hodně nízko Beztak mám z toho vrchního patra dost respekt

Online Evaeva
příspěvků moje polička 09. srpna 2024 20:56

Suya my naštěstí máme jeden malý pokojíček jako dětskou ložnici, kam se vejdou dvě postele. Nechat je na palandě ve věku 3,5 a 1,5 by asi nešlo, vůbec mít doma přístupný tento kus nábytku (před miminem ho asi budeme muset zamknout teď už nás palanda asi nemine). Mladší teda dodneška spí v menší 160, co má nízkou ohrádku kolem dokola. Jedna strana se dá sklopit, ale on nechce

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 16:20

Dnes jsme byli i díky inspiraci marieu v Lužné v železničním muzeu. V podstatě tam není nic světoborného, žádné extra špeky a interaktivita, ale prostředí je neuvěřitelně malebné a lokomotivy naleštěné jako by akorát vyjely z fabriky. Jsem okouzlená. Zážitek trochu zkazila akorát miliarda vos, nejdříve to schytal Rostík, Šárka naštěstí až po jízdě parní mašinkou, protože půl hodiny v kuse plakala. Takže návštěvu doporučujeme až na podzim nebo za deště

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2024 16:22

dzizisketa tam byl muž se synem, když se narodil mladší. Asi je na čase to zopakovat.

Online Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 17:18

dzizisketa tam jsou vosy pořád. Byli jsme tam několikrát, poprvé, když byl Viktorovi sotva měsíc, ale museli jsme tehdy odejít, nedalo se ho ani nakojit, vos byly mraky. Jindy to nebylo tak zlé, ale vosy tam byly. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. srpna 2024 18:16

ehm u nas v Lidlu

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 19:36
Reakce na letfenixa:

Evaeva keď si spomeniem, že po každom dennom sspánku reval

​U nás to není vždycky přímo řev, ale totální nenaloženost, a nepřišla jsem na to, čím to je. Ať  ho budím já, nebo ho nechám, až se vzbudí sám, vždycky je po tom odpoledním spánku rozbitej.

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 19:43

Zina já když naše děti pri probuzení rvou, tak se jeste snazim douspat. Ale někdo to tak asi má, ze to je pokazdy špatnou nohou 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 19:48

Zina syn to měl taky tak. Dalo se tomu zabránit jedině douspanim a zůstat s ním v posteli, pak se po probuzení dlouho tulit. Chodil spát odpoledne docela pozdě, občas jsme vylejzali z pelechu až když se vracel tatínek z práce

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 19:56

dzizisketa pravda, ty vosy! My jsme se tedy žihadlům vyhnuli, ale bylo to neskutečně otravný. Malebnost a naleštěnost strojů můžu jen potvrdit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2024 19:59

Zina to mají přece i někteří dospělí, že jsou po probuzení rozmrzelí. Mladší jednu dobu měl ta probuzení taky blbá, mám dojem, že když jsem ho budila já, když jsme staršího vyzvedávali z tábora o trochu dřív než byl zvyklý. Tak jsem to dělala tak, že jsem ho budila připravená k odchodu. Rovnou jsem ho strčila do kočáru, do ruky dostal kapsičku a v tom kočárku se postupně vzpamatoval.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 20:08

a nám včerejškem skončily tábory a začalo pravé léto! Letos to bylo obzvlášť hustý, ale o to skvějelší

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 22:02

Potrefenáhusa Moje dítě řvalo po probuzení vždycky, a douspat se mi nikdy nepodařilo. Jak já oslavila, když přestal přes den spát! A jednu výhodu to má, dneska jsme přijeli domů až v večer po dvou hodinách v autě, a nemusela jsem se  bát, že by tam usnul a večerka se přesunula na zítra.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2024 22:18

Len moje děti v autě občas usnou do teď a to přes den nespí některé už skoro čtyři roky Ale vliv na večerku to moc nemá, akorát mladší pak až do uložení přerušovaně brečí.

Mimino se taky pořád vzbouzí s brekem, doufám teda, že ho to přejde, jak to tady čtu.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 10. srpna 2024 22:25

Evaeva U nás měl vliv na večerku i chvilkovej šlofík, takže jsem ráda, že už to nemusím řešit.Ale únava byla značná, na půl hodiny přestala litanie "proč" a bylo ticho, skoro jsem ten spánek čekala.

Držím palce, ať je to jen nějaká krátká fáze! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2024 23:01

Len zatím trvá deset měsíců ale tak je to pořád mimino.

Já jsem za ten spánek v autě spíš ráda, zvlášť po náročnějším výletu nás to zachraňuje od "mami, já mám hlad" a "kdy už tam budem"

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 06:45

Len chápu! Naše děti obecně moc problém se spánkem nemaj, jen obe dost potřebovaly k uspani  pohyb a/nebo kontakt. Obe na ty celkový hodiny spej docela slusne, jen potrebujou často pomoct douspat mezi tema fazema (starší už ne, ta už spí dobře)- tam je teda blby, když usne v autě třeba v 7 večer, to do ni stouchame a otvirame okno 

Offline Zuzuli
3768 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 15:05

Jak jsou na tom s vydrzi potisky z H&M? Hlavne ty disney na detskem obleceni. Uz jsem ztratila trpelivost s pepco a sinsay a rada treba za kalhotky s princeznami priplatim, jen aby vydrzely vic jak dve tri prani. Ale v H&M jsem kupovala naposled body na mimino, ktery byly super, s vetsimi velikostmi nemam zkusenost. A leginy maji na hubene deti a nebo sirsi?

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 16:22

Zuzuli kalhotky většinou vydrží dlouho, jen jednou se to loupalo. Kupuju je už pět let, jinde mi přišly moc široký. U klučičích triček taky potisk dobře držel. 

Offline Zuzuli
3768 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 16:47

Tabea diky. Ja koupila kalhotky s disney princeznami v pepcu a ten potisk se sloupl pri druhem prani, coz doma zpusobilo velky smutek. Stejne tak me stve, ze u tricek je to loterie, tak dve z deseti jsou hezke i po mesicich prani a zbytek je oloupany, vybledly... bez potisku bohuzel nosit nechce