Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2024 16:52

Zuzuli to pepco je spíš jistota, že to nedopadne já teď mám dobrou zkušenost s ca, i takový vystouplý potisk na oblíbeném tričku, kterému jsem moc nedávala, vydržel celou sezónu jako nový.

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 17:04

Evaeva Zuzuli Jj, CA drží, teď se mi vrátilo oblečení na mimino po dalších 3 dětech a ani se to nehnulo, jenom celkově je to mírně opotřebované. 
Z pepca jsme měli nějaké trenýrky a ty vystouplé potisky se nakonec taky oloupaly, vydržely ale asi půl roku. 

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 17:30

Zuzuli to haemko je sazka do loterie, jak kvalitou, tak velikosti. Leginy, co máme, jsou spis širší. 

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 17:34

Zuzuli tyhle jsem kupovala 09/22, ještě je nosí, tak myslím, že je můžeš koupit v pohodě. Našla jsem jedny sloupnutý, byla tam princezna a den v týdnu. Teď od Vánoc Elsa a Disney princezny a jsou v cajku. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 17:39

My máme z C&A dvě sady kalhotek s tlapkama. Ale teda, to dite nejen, ze odmita nosit kalhotky bez patroly, ale kazde rano se uz budi s myslenlou na to, kterej pes na nich bude a je schopna kvuli tomu prudit i pul dne, ze nema spodary s Marshallem, ale se Skye

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 17:44

Potrefenáhusa Jo, holčičí trička (basic, bez pořádku) jsou děsný. Tenký a od prvního vyprání se přetáčí. Leginy jak píšeš, dost široký. Jeggins a manšestrový třetina byly zase celkem úzký. 
Opakovaně kupuju spodní prádlo holčičí a klučičí, holčičí košilky, klučičí kalhoty (chino), kraťasy (holka bavlněný, kluk chino) a ponožky. Tyhle věci vlastně kupuju jen tam. Občas nějaký bavlněný šaty. 

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 17:52

Zuzuli Vydrz kalhotek s tlapkovou patrolou potvrzuju, mala je ma dyl nez rok, peru na 60, susim v susicce a furt drzi.

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 17:56

Tabea my tu jednu sadu tricek bez potisku s dlouhym máme a je super (akorat s flekama od rajsky ze školky), ale počítám, ze to muže bejt spis stesti než pravidlo 

Jinak pepco u nás v Praze je hnusnej rozhrabanej kram, ve kterym se nedá nic najít a kterej smrdí jsk vietnamská tržnice a včera jsem byla v pepcu v Poličce a to byl hezkej obchod, ze bych si uměla i představit tam něco koupit (našim dětem je to ale malý, co zdedime, posílám hned dal)

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 17:58

Jo a keeny, koupila jsem o číslo větší a dite už má zas patu do krve, štve mě to teda dost 

Offline Zuzuli
3768 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 17:59
Reakce na MPLee:

My máme z C&A dvě sady kalhotek s tlapkama. Ale teda, to dite nejen, ze odmita nosit kalhotky bez patroly, ale kazde rano se uz budi s myslenlou na to, kterej pes na nich bude a je schopna kvuli tomu prudit i pul dne, ze nema spodary s Marshallem, ale se Skye

Offline Zuzuli
3768 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 18:05

Jak to tu tak ctu... existuje vubec nejaky obchod s dobrym detskym oblecenim, kde to nebude kus od kusu a ktere ale nebude stat majlant? Jasne, odpovim si sama

Mam teda fakt rada obleceni z tchiba, to fakt drzi, jen ten vyber je celkem omezeny. Minimalne pro nasi malou princeznu/ baletku/ paradnici.

Na to pepco a sinsay teda asi zustaneme odkazany kvuli uzkym leginam, ale aspon ta tricka bych rada nejake lepsi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2024 18:22

Zuzuli zkus to ca, zatím jsem neměla špatnou zkušenost. Většina věcí vydržela oba kluky.

MPLee tak to vám chybí ještě ponožky s tlapkami

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 18:23

Zuzuli mně přijde ještě pořád dobrý Lindex, ale zrovna trika tam nekupuju, spíš legíny a měla jsem odsud dost věcí na mimino a batole. Ale ta cena už je vyšší, no. 
Jinak teď jsem procházela oblečení, co se mi vrátilo na mimino, a docela mě překvapilo, že konkrétně ponožky bez ohledu na značku jsou úplně tvrdý rašple, ta brněnská a kolem brněnská tvrdá voda je úplně odrovnala. 

Online Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 18:33

Zuzuli next, zara 

ca i ms hrozne zkracuje susicka 

Tchibo je super, ale přesně, nemaj ty Elsy

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 18:56
Reakce na MPLee:

.... odmita nosit kalhotky bez patroly, ale kazde rano se uz budi s myslenlou na to, kterej pes na nich bude a je schopna kvuli tomu prudit i pul dne, ze nema spodary s Marshallem, ale se Skye

​Už jsem dávno milosrdně zapomněla, co všechno je třeba s dětma řešit :-)

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 19:22

Potrefenáhusa nejen sušicka. Všechny věci z MS a CA byly krátké a široké, i když jsem sušičku neměla a mokré to natahovala do délky. Třeba body, ta byla pro nás úplně nepoužitelná. Měla bych se tam jít někdy podívat, jak jsou na tom s větším oblečením. Ale na miminí a batolecí věk to bylo pro nás úplně na prd. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 19:59

Zuzuli kupovala som chlapcenske trenky s potlacou labkovej patroly a potlac vydrzala a len niekde praskla. o par mesiacov neskor sonic a to zliezlo hned dole. za mna nic s gumovou potlacou nebrat. nikde

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 20:11

Myrtila tricka z lindexu sa poslednu dobu hrozne pokazili. Tenke priesvitne handry. Aspon v porovnani cca 4 roky dozadu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. srpna 2024 20:23

Pinot Noir to je fakt vtipný, protože mně to naopak přijde spíš pro hubené - body, trička taková normální. I body mi přišly kvalitní, akorát je to o číslo menší, plus se to ještě trochu srazí. Ale nechápu to, evidentně se to srazí každému jinak

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 11. srpna 2024 20:32

Muž dnes upletl Šárce copánek. Její první! Sám od sebe! Má můj obdiv.