žluťásek Evaeva Takže je naděje, že nebudu v rovní třídě kupovat boty za dospěláckou palbu?
Jsem na to fakt zvědavá, manžel má nohu menší, ale jeho bratři mají, jak tomu sami říkají, boty malé rakve, takže uvidíme, kde na tom rozptylu skončí ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila u nás to hlavně bylo divné v porovnání s ostatními. O rok starší bratranec měl 26 a o dva roky starší bratr 30. Jinak staršímu roste noha rovnoměrně, nejdřív to bylo tak o tři čísla ročně, ale poslední dva roky už mu obvykle vydrží boty z jara do podzimu, za rok mu noha povyroste tak o 1 až 2 čísla.
Šárinka má pořád 23, teď už se teda blíží 24, ale prstíky pořád mají prostor, má malou nožičku ![]()
Rosťa 30, papučky rovnou 31 ![]()
Boze uz je to tu zase? ![]()
Niee, nechcem zas travit cele vecery vyberom topanok.![]()
Nestraste s papucema. Mne se prave sypou krouzky jak domecek z karet. Lonske schema prestalo fungovat. Aktualne to vypada, ze v pondeli bude mit dite pinčes a tenis a pak po zbytek tydne nic. Jako horsi kombinaci a casove rozlozeni si snad ani neumim predstavit
.
Gatita jo, to mi něco říká. U nás asi ve středu jedno dítě lezení, kam bude jezdit samo, protože já tak brzy z práce neodejdu a pak oba ještě plavání. Doufám, že aspoň nebude ten den tělocvik. Jinak přesun plavání aspoň toho jednoho na čtvrtek. Pokud oba, tak mají tréninky po sobě. Pondělí a čtvrtek nadále karate. Kromě toho lezení vše s mým doprovodem (dovozem). Když budou chtít něčím seknout, tak ani nebudu dělat velký vlny. Hlavně mám hrůzu ze čtvrtý třídy, píšou do konce dubna 18 písemek ze tří hlavních předmětů. Následuje doporučení, na jakou školu se mají hlásit. Základní škola je jen na 4 roky.
Lukáško nosí minuloročné sandále, som zvedavá či mu aspoň po lete noha podrastie.
Bývame teraz v prizemnom domčeku so záhradou okolo. Tak tam stále chodí, zbiera figy, trhá limetky, cvičí slimáky
, nazýva ich svojimi otrokmi, väčšinou je celý holý a ešte aj musí polievať.
Syn se probudil s teplotou, zítra odlétá do zahraničí na týden. Co mám dělat?![]()
tv zkusila bych ho vzít na CRP k lékařce. On je teda větší, ale segry dcera (skoro 8) měla den před dovolenou 39, oni teda jeli autem, takže vyjeli o den a půl později. měla jen tu teplotu jeden den a pak ji to přešlo. A v zimě její syn desetiletej měl očividně fakt jen cestovní horečku, teplota a žádné příznaky jiné...
No a kamarádky kluci (školkáci) taky měli každej den 39 a pálení v krkua jinak vůbec nic a asi to bacil byl, protože její rodiče co je hlídali pak měli normálně virozu.
Takže zkusila bych pro ujištění to CRP a podívat u doktory do krku, kdyby to bylo něco blbýho očividně hned. Ale nevím, zda takhle první den je už CRP čitelné.
Podle mě je na odběr brzy, tam ještě nic nebude vidět. Ho neboli v krku, jen ta teplota. Včera jsme byli na kole, jezdil jak ďábel, ale nebyl tam žádný moment, kdy by ho třeba setreplo. No uvidím, ještě to můžu poresit zítra ráno. Ale to je prostě jak naschvál.
tv Je no, to tak vždycky bývá!
tv je to naprd. Podle mě večer uvidíš, co z toho bude. Druhá věc je, jestli brát nemocné dítě do letadla.
Evaeva snad to bude něco krátkodobého jen.![]()
tv klidně může, držím palce.
tv kolik jsi namerila? Držím palce, ať je do večera fit.
tvnemůže mit úžeh?
Pokud tě to uklidni, já bych teplotu 37.5 bez dalších příznaků ani nepoznala, protože teplotu moc neměřím nikomu. Řeším to až pokud tam něco je celkově a to se řídím spíš těmi ostatními příznaky.
Letos měla teplotu starší jeden den a to si už stěžovala, že ji je fakt nedobře. Do večera byla ok.
Nech ho vyspat, já myslím, že bude ok.
tvmůže to být i bez přímého slunce, jen přehřátí. Nevím jak bylo u vás, ale stačí fyzická námaha a nedostatečně pít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.