Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 13:10

Evaeva jo, ponožky, ty měla naposledy tak někdy v dubnu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 14:42

Mimino je na pohyb šikovnější než kluci, ale tvl naučit ho slejzat pozadu z něčeho se zatím jeví jako nadlidský úkol.

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 14:57
Reakce na Potrefenáhusa:

MPLee haha, ty jsou dobrý, ty by se ji určitě taky líbily! Já tu koukam na boty pro mimino a maj ve slevě stříbrný campery, ale bojim se, abych tím nenastartovala nejakej precedens

​dcera měla kdysi tyhle, těm nechybělo vůbec nic. Zlatostříbrná špička, flitry, krajka, růžová a hvězdičky

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:18

Evaeva naše mimino jsme to taky nenaucili, chodí vzpřímené popredu, asi jak to viděla u ty segry, nebyla nikdy ochotna jít pozadu 
ale na klouzacce se otočit umí

Tabea nevidim blikani

jinak já ty stříbrný campery pro mimino objednala, tak doufám, ze nebudu muset shanet ještě za plnou cenu 28

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:26

Potrefenáhusa těch camperů bych se nebála. Jak jsou z ty pěkný jemný kůže, tak se bohužel strašně rychle okopou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:27

Potrefenáhusa jak slézá z gauče nebo z postele?

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:33

Tabea jo, my jsme měli růžové campery a stačilo, aby párkrát vlezla na kamínkové hřistě a ty boty vypadaly jak od popelnic. Já už se té hladké kůži vyhýbám a beru jenom semiš...

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:41

Evaeva jo, z toho to umí, ale my tu máme všude zabijacky schody 

Tabea jo, my už je máme ponekolikaty, zrovna včera jsem jedny vyřadila, starší dite v nich chodilo v součtu možná tak 14 dní, vypadaj jak po několika dětech

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:42

monis mne přijde, ze semis je zas takovej rychle spinavej a blbě se cisti 

no, naše jakýkoliv boty vypadaj po tejdnu jak od kontejneru, tak je to asi jedno 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:48

Potrefenáhusa jo, to se mě jednou zeptala kamarádka, za kolik tak cca prodávam boty po dětech. Já jsem se na ní jen vyděšeně podívala a řekla, že boty po našich dětech bych se styděla dát i zadarmo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 15:51

Potrefenáhusa on zatím leze. Jeden schod zvládne popředu, ale víc ne. To zatím ani nečekám, ale jde mi o žebříky, prolézačky a tak, zkrátka bych ráda, aby měl ten návyk. Zatím je ale na to natvrdlý.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 16:47

monis Potrefenáhusa jako za nejlepší pozornost od rodičů z táborů letos považuju - tamtadadááá - ani víno ani čokoládu, ale 2 ikea tašky bot a oblečení po dětech. Ale jakože x párů keenu, vivobarefoot, koelu... ale zacinaji az na 25 klucici a 29 divci. Ale to sw ve skrini nezkazi! Ja se citila hrozne blbe, ze to beru zadarmo a pani se naopak smala, ze muz ji vynadal, ze takovou hruzu nemuze nikomu davat. 

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 18:15

monis dcera se od těch blejskavic dopracovala k těmhle a vypadají taky děsně. I když nejsou odřený.

Offline Myrtila
5330 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 19:07

Potrefenáhusa Tak to doufám, že č. 2 větší nohu mít nebude, protože teď budu objednávat velikost 29, synovi jsou tři a tři čtvrtě, tímhle tempem bude mít v první třídě dospěláckou velikost

Evaeva No, já předpokládám, že ty zděděné budou jako náhradní, teď takhle beru od švagrové boty po neteřích a na zahradu nebo někam fakt do špíny (betonujeme a tak) je občas využijeme.

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 19:14

Myrtila je ji rok a třičtvrtě a objednavam 24 (campery jsou menší, ty 25...)

Offline Myrtila
5330 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 19:17

Potrefenáhusa Tak to má tlapičku asi jako náš syn, ale určitě taky moc krásnou a roztomilou

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 19:28

Myrtila uplne nejrozkošnějš! A hlavu má teď 52, asi ji brzo budem posílat pro 10 kilo brambor do čepičky

Offline Myrtila
5330 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 19:38

Potrefenáhusa Tak to hlavu má naše dítě spíš užší a vyšší, čepice už mu výhradně šiju, protože pokud ro není ta delší "houmleska", obvykle ji má do půlky uší. 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 19:46

Myrtila pak se ta noha už trochu zpomalí, taky jsem dřív kupovala boty furt pryč a teď už má pohodlně boty z jara i na podzim a tenisky na tělocvik měl celý rok jen jedny, uff.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 20:01

Myrtila mladší měl loni taky 29, bylo mu taky tři a třičtvrtě. Má pořád 29, rok poté (snesl by teda malinko větší, ale pořád mu jsou rozumně).