Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. srpna 2024 23:37

MPLee tak to ti teda nezávidím. U nás se naopak ukázalo, že boty potřebuje akorát starší a to jen bačkory a na tělocvikAle mám tu pro mladšího připravené jedny koely ze slev, jen o číslo větší než nosí. Ale je to trochu jiný model a jsou snad o cenťák a půl větší Tak doufám, že podzim doklepe v těch, co má a přes zimu mu hrozně vyroste noha

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 03:32

MPLee a to jsou který? Naše má teď tyhle, miluje je moc moc 

Offline Karja
44669 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 06:12

Evaeva

Jasně, myslím, že máme všichni jeden stejnej bacil. Mně bylo blbě tři dny, sambo to bude mít na dýl a u dětí se to snad projeví jen jako rýma. S nemocí u dospělých jsem teda ani moc nepočítala, ale ted vstal a vypadá fakt hrozně, to jako do víkendu nedostoná ani náhodou, už s tím ani nepočítá.

No vůbec nevím, dcera se hrozně těší samozřejmě na obojí:D. I na dovolenou i do školy. Asi to uděláme dle zdravotního stavu, on ten první školní den není nijak speciální u nás, takze ani neví, že o něco přijde. No je to debilni prostě, myslím, že když nastoupí druhý týden, že to bude pro ni zbytečně těžký. A když pojedeme druhý zařijový týden, znamená to dva týdny hlídání navíc(?!) protože tu mladší nepošlu do školky. Mi klepne. 

Offline Myrtila
5330 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 06:16

MPLee Taky jsem měřila nohy a zjistila jsem, že synovi jsou akorát sandály a pak úplně těsně tenisky, jinak nic. Vyrostl i z bačkor do školky, které jsem kupovala (dohledávala jsem si to) 9.5., a pak byl celý červen doma nemocný a v tom květnu byly pár dnů nezvěstné, protože mu je omylem sbalilo jedno dítě mezi svoje věci, takže je měl na nohou asi 10x Čeká nás ještě jedna kratší dovolená, tu přežije v těch teniskách, ale pak mě čekají nízké boty, vyšší boty a samozřejmě zimní. 

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 07:37

Myrtila mimino je taky bez bot, ale chci koupit asi už rovnou kotnikovy, i když u ni se nedá cekat, ze by ji vydržely i na jaro 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 08:10

Karja jo, obě možnosti jsou pitomý:(

Ale normální virózu by do víkendu měl vyléčit. Jakože mu zbyde třeba rýma, ale nemělo by mu být blbě tak dlouho.

Offline Karja
44669 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 08:18

Evaeva No hele, on trpí na nějaké dlouhodobé "virozy". Vloni byl nemocný v srpnu taky přes 2 týdny a jakoby "nic" mu nebylo. Já si myslím, že bud snáší hůř ty dětské bacily, že se mu ty dětské rýmy projeví takhle a nebo chytá nějaký covidy a on teda tvrdí, že to má po tom očkování na covid (to už mu nevymlouvám, klidně to tak může být, protože to už není normální, má furt tohleto "nic" strašně často a nebo dlouho). Dřív jsem to přisuzovala tím, že dělá v chladnu na stavbě, ale to je ted poslední  rok a půl, možná dva, pasé a stejně se toho nezbavil. O odpočinku a přísunu vitamínů nebudu ani psát, to byste mu všichni záviděli, jak se má:-D, takže nechápu, kde se to furt bere.

Offline Kokoska
34904 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 08:24

Karja to je situace na pendrek, ale asi bych tu dovolenou posunula az na druhy skolni tyden, prece jen ten zacatek byva takovy seznameni s novym prostredim, kde co je ve skole, kde sedet, s kym sedet a tak. Aby pak nezustala stranou, kdyz vsichni uz budou nejak spolu fungovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 08:31

Karjahm, to je blbý. Ale tak třeba bude schopný to absolvovat.

Offline Karja
44669 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 08:32

Kokoska Jo, zatím je v plánu, že to bud odložíme, takže by nastoupila třeba ve středu nebo ve čtvrtek, to mi nepřijde tak hrozný a nebo bychom jeli ten druhý týden. Ona to bude prožívat asi těžce tak jako tak, tu změnu a tak. Naštěstí ta škola je fakt malá, nejsou tam žádné takové ty hektické věci jako je třeba jídelna, kde je najednou sto dětí, že nevíš, kam máš jít, že nevíš kde jsou v vtéhle části záchody, že si zapomeneš čip ve druhé budově a takovéhle ty těžké věci pro děti. Jo tohle je fakt baráček, kde je dole tělocvična, jídelna, šatna, nahoře dvě třídy a pod střechou družina. Takže aspon takhle.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 08:35

Karja já bych syna taky určitě nechtěla o ty první dny ve škole připravit, je to velká změna a jen se seznamovali se všemi a vším, prošli celou školu a okolí, učili se pravidla co kdy ve třídě, hráli si. Přijde mi to důležitý, důležitější než pak třeba že zamešká pár stránek písanky, to doplní hnedka doma.

S mužem soucítím, já to mám úplně stejně teď. V noci mi bylo tak děsně, že jsem musela jít štrachat paraleny, nemohla jsem vůbec spát.

Offline Karja
44669 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 08:43

žluťásek Jo uvidíme. U ní je výhoda, že několikrát v té škole byla na nějakých dílničkách a dalších programech, takže to není uplně nové prostředí. A ta malotřídka je taková volnější v režimu, mají rozvrh, ale nezvoní třeba a tak, je to takové víc přizpůsobivé....Ale jako zameškat celý první týden nemůže to je blbý.

Nechápu no, co to je za moribundusy furt:-/

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 08:54

Potrefenáhusa tyhle. Neválí se u někoho 27?

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 08:58

MPLee haha, ty jsou dobrý, ty by se ji určitě taky líbily! Já tu koukam na boty pro mimino a maj ve slevě stříbrný campery, ale bojim se, abych tím nenastartovala nejakej precedens

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 09:01

Potrefenáhusa ehm. Kamosky holcicce jsou 4. A nosi jenom tohle

https://www2.hm.com/cs_cz/productpage.1209495004.html

normalne i na primestak a ted o vikendu je mela s tylovou sukni na vyslap na zriceninu. A ne maminka je normalni, druha holka ma barefoot apod. Ale kdyz musis, tak proste musis

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 09:04

Jos ty nesmi nikdy vidět!!!!!!!!!

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 09:06

Jos ale nevim, jestli by mimino nebylo moc over-obutý, k tem ostatnim podedenym kusům šatníku 

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. srpna 2024 09:12

Potrefenáhusa ty jsou taky perfektni . Ale ja jsem se v sobotu malem udusila kafem, kdyz jsem holky videla. Statsi je na kratko, nosi volna trika a outdoor obecne. Takova skautka. A druha ma napletene duhove copy, tylove saty a trpytky z ni odpadavaji. Jeste na sebe navesila vsechny mozne klice a klicenky. A pak jde duhova vila tim lesem a obali se blatem

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 09:21

Karja Já mívám podobný průběh nemocí a přisuzuju to tomu, že mám horší imunitu a to tělo si s tím neumí tak poradit. My když tu chytneme nějakou virózu, tak dítě má dva dny 39 a je z toho za 3 dny venku, muž má trochu teplotu a občas i běhavku a hrabe se z toho zhruba o den dýl a mně jakoby nic není, ale hrabu se z toho 14 dní. A mám to takhle už asi od 25, takže dlouho. Co s tím, bohužel nevím, je to pakárna.

Offline DruI
5578 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 09:27

MPLee Potrefenáhusa Jako někdy se dítě zamiluje :). My už máme počtvrté tyhle boty