continuity 37.5 poznám dotykem, to nemusím měřit. Ale taky bych se řídila celkovým stavem. tv
Vše o těhotenství a dětech
Ze skolky prisel email, ze tam maji z minuleho tydne dva pripady impetiga... a hadejte, ci dite ma vyrazku na obliceji a opar ![]()
Obavam se, ze jsme treti pripad ![]()
Dcerka je ted u prarodicu, protoze ji nebylo dobre, mela zvysenou teplotu, byla spavejsi a mela vyrazku, tak se ji ujali, ze se o ni postaraj, kdyz maj posledni tyden volno, abychom my mohli do prace. Takze to resime na dalku.
Zuzuli no to je ložený:( Když měl syn impetigo, tak zbytek rodiny měl angínu, tak bacha na to.
Evaeva no manzel doma odpadnul s horeckou a zimnici a bolesti v krku
Kdyz já samotná mám tu vnější tělesnou teplotu takovou nestálou, často ledové ruce. To poznam prd. Mladší dítě je takové výhřevné, u ty mi přijde, že má horečku, i když ji vůbec nic není.
continuity já na sobě poznám už 37. Teď mám 37,4 a je mi pěkně blbě, často si v tomhle stavu už musím dát paralen.
Řídila bych se celkovým stavem a jak se cítí, s teplotou bych ho ale letadlem nikam neposlala :(
tvmůže to být i bez přímého slunce, jen přehřátí. Nevím jak bylo u vás, ale stačí fyzická námaha a nedostatečně pít.
Je pravda, že jsem to moc neohlidala, přísun tekutin. A bylo docela dusno.
continuity podle rukou to nepoznáš. Ale tak ty malé děti občas pohladíš nebo tak
Zuzuli
tak to bych ho hnala k praktické. My jsme měli angínu všichni kromě toho jednoho syna, který ale nakonec taky dostal celková atb, právě kvůli tomu. Tak možná to probrat s její dětskou. Zvlášť jestli jí je taky blbě. Jsou to teda radosti takhle ke konci léta.
Evaeva podle detske to impetigo neni. Jen ten opar. Tak se mi ulevilo.
A manzel k prakticke stejne vyrazi
Zuzuli tak opar mi prijde horsi![]()
Starší dite začíná vzdycky skoro na 40, takže lehce přes 37 by mě vůbec nevzrusilo
Mne tie choroby ničia asi viac psychicky ako fyzicky.
continuity mně taky připadají všichni rozpálení ![]()
continuity já je taky pohladím ledovou rukou, to vůbec nehraje roli, stejně to poznám
viktorka_od splavu za me je lepsi uz temer zhojeny opar, nez rozjizdejici se infekcni onemocneni. I kdyz radeji bych byla, kdyby se ji vyhlo oboji
Zuzuli no ja mela za to ze diagnoza byla mezi primoinfekci hsv s horeckou a nejakou tou bakterii, to jsem spatne pochopila
Myrtila je ji rok a třičtvrtě a objednavam 24 (campery jsou menší, ty 25...)
já vím že jsme si to tady už spolu pred casem vyjasnovaly a že nemám dráždit karmu, ale ted s odstupem několika měsíců stále platí můj predchozi povzdech že v necelých 3 letech je stále na přelomu 22/23 velikosti bot (přitom vzrůstem je mírně nadprumer) a my jsme tak minuly zase celou letní sadu letních krasnych bot velikosti 24 co pro ni mam :(
viktorka_od splavu ne, ten opar ma uz temer zhojeny, ma tam zaschly strup. Ja koukam nenapsala, ze prarodice si ji v pondeli vzali proto, ze byla doma nemocna od patku, ale nedeli uz bez teploty a vicemene dobra. Tak protoze do skolky to nebylo a my potrebovali do prace, ujali se ji na tyden na doleceni.
To impetigo se projevuje bolaky se strupy v obliceji, odkud se pak rozlezaji dal a je treba je lecit antibiotickou masti. Proto jsem po emailu ze skolky zpozornela a radeji to konzultovala s pediatrickou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.