Zina jojo, já to tak taky vidím, ale objektivně nechápeme, z čeho může mít horší imunitu:-D. Víš co, někdo málo spí, nebo je upracovanej nebo ve stresu, blbě jí, nebo hodně pije a ponocuje nebo má nějakou chronickou nemoc, prostě můžeš třeba trošku najít něco co by k tomu mohlo vést...ale u něj fakt nevim. Asi musej vyrust děti:-D
Vše o těhotenství a dětech
DruI já jsem se teď hecla a nafotila na vinted všechny boty. Troje stejný sandály, dvoje stejný pohorky, dvoje stejný celoročky, dvoje stejný zimní. Všechny froddo červený, jen Keen nedělá pohorky v červený barvě ![]()
DruI Jj, ty přesně máme teď ![]()
Karja Zina tak ja jsem treba zaznamenala velkou zmenu po vytrhnuti osmicek. nedelaly mi vebec zadne problemy, zadny zubar na nich nic nevidel. pak jsem si chtela nechat dat implantat a az tam mi rekl ze mam pod osmickama chronicky zanet a musi ven. dlouholety zdravotni problemy uplne mavnutim proutku pryc... to nerikam ze musi byt vas pripad jen tip ze to muze byt neco podobnyho
viktorka_od splavu Jojo, určitě nějaký skrytý zánět v těle udělá paseku....Kamarádka byla taky takhle často nemocná a má intoleranci na lepek, prostě to tělo bylo asi neustále oslabený, jak bojovalo s tím lepkem a neprojevovalo se to výraznými trávicími problémy, spíš tak jako unava, nemocnost vysoká, takže jí to vlastně vůbec nenapadlo. Až jednou jí myslím kombinace dvou leků vyvolala tak velké potíže, že to její trávení už nezvládlo a přišlo se na to.
Karja jj taky typicky.. blby ze tyhle veci neprejdou samy od sebe a vypatrat ten duvod kolikrat vubec neni v lidskych silach:-(
MPLee já to dělám stejně. Občas si ani nevšiml, že má novou bundu nebo bačkory, jen se v polici objevilo větší a původní v tichosti zmizelo ![]()
MPLee já mám letos potřetí stejnou zimní bundu, jen vzdycky větší. Ale u softshellky se zasekla, ze se ji nelíbí, přestože ji rok predtim nosila prakticky denně...
viktorka_od splavu zuby sú taký skrytý podvraťak. Otec, keď mal ešte transplantovanu obličku, akonáhle mal čokoľvek v krvi zvýšené, musel ísť na zubne, ORL, pľúcne.
Mne dolné 8 rástli bolestivo 10 rokov a vôbec nevyrastli, a dať si ich odstrániť ma donútila až dlhodobá bolesť ucha, keď mi ORL povedala, že to bude zo zubov.
Potrefenáhusa No a taky mám dojem, že už je přestali vyrábět, protože poslední už jsem taky kupovala někde ve slevě :(
A jinak stejné kusy v různých velikostech jsou fajn když na děti přijde období, že se chtějí oblékat stejně :)
DruI Jj, taky jsem je teď brala někde zlevneny úplně poslední, ale tak na jaře třeba zas budou.
Nechcete někdo Pišlické auto a letadlo i s jedním Pišlíkem? Naši nevděčníci je vůbec neoceňují a jen nám tu zbytečně leží ladem.
Jako je na fotce, co jsem našla na netu, akorát figurka je jedna a světlá.

Potrefenáhusa My se těm nízkým nevyhneme, nosí je fakt hodně, ty vyšší přijdou na řadu, až bude venku mokro, což bude kdoví kdy. Třeba (dala bych modlícího se smajlíka) mu vydrží pak i na kousek jara. Teď se to takhle povedlo s těmi vyššími celoročkami, měl je na podzim a pak ještě na jaře.
Doufám, že č. 2 bude mít obdobnou nohu, aby ty kvanta bot mohl mít pak aspoň jako náhradní kousky.
Myrtila no jako c.2 jsou malý boty, který nosilo c.1 skoro o 3/4 roku starší
A jako já tady ty boty zrovna trochu faceliftuju a jsou to fakt strasny krusky po těch dvou letech v krabici, co jsem je neviděla
Starší ty kotnikovy celorocky vydržely od lonskyho září až někdy do května, zato teď ji ta noha roste tak, ze bude asi potrebovat na podzim ještě jedny vetsi
Myrtila já boty vůbec neschovávám, zkoušela jsem to, ale nikdy je nevyndala. Schovávám akorát gumáky, boty do tělocvičny a sněhule.
Potrefenáhusa mladšímu hrozně vyrostla noha loni, takže letos na podzim bude nosit boty, co nosil už loni. Poprvé v životě.
Evaeva tak já teď vytáhla jedny, co vysly přesně takhle na leto, takže je nosila chvilku v září a říjnu a malýmu diteti už jsou malý...
ona teda chce bosa, doufám, ze ji to nejpozdejc v říjnu přejde!
ona teda chce bosa, doufám, ze ji to nejpozdejc v říjnu přejde!
Mimino to samý, sundavá i ponožky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.