Zuzuli syn měl asi tři pupínky a jeden "opar". Vůbec by mně nenapadlo to řešit, akorát jsem se nějak zmínila doktorce, když jsem tam byla s druhým s tou angínou. Žádné rozléhající se boláky to nebyly. Ale je fakt, že i sestřička koukla a poznala to hned.
Vše o těhotenství a dětech
Muslik to má fakt malinkou :-) no ty boty jsou takovej večnej hon, dneska ve školce mi šla starší špatně narvat do tenisek, ale ta boty jiný ještě má
tv a jak tě napadlo ho změřit? To bych vůbec nepoznala, když mu jinak už nic není.
Doufám, že teď už řádí a má sbaleno. ![]()
Tabeapřišel za mnou a řekl, že se necítí dobře. No poléhavá, pije čaj s medem. Ji jen ovoce. Teplota zvýšená, jinak nic k tomu.
tv kdy je ten let? Bude to náročná dovolená nebo relax? Držím palce
Tabeazítra odpoledne . Letí za dědou, žije v zahraničí. Spíš relax.
A děkuju.![]()
tv kdyz leti vlastne k nekomu "domu", tak bych se toho nebala. snad je jen pretazeny+cestovni horecka:-)
tv neni mozne zavolat dedovi, co si o tom mysli? Aby nebyl nastvanej, ze jsi mu poslala nemocne dite, kdyby se to nejak rozjelo.
viktorka_od splavu jojo, budou tam mít veškeré zázemí. Snedl dva rohlíky s marmeládou, to je dobré znamení, tak snad bude ráno dobře..m
tv jestli mu večer nevylíhla teplota, tak bych to brala jako dobrý signál
Kokoskaděda o tom ví. No, děda..je mu 55. Ale ano, konzultovali jsme to.
Evaevatak snad.
jedl, to beru jako dobré znamení.
tv A jo, vy jste vlastně ta mladá rodina:D úplně jsem na to zapomněla:D. Tak pokud děda s marodem souhlasí, tak to bych se toho nebála, doleci to případně tam.
Karjajá skoro taky
. A teď se kacim. Před patnácti lety jsem se vdavala a děda tam den potom slavil ctyricatiny.
V noci horečka, nikam neletí.
tv tohle je vzdycky úplně jak naschvál. Lituju, ať je brzo lip
tv chudák:(
On brečel, já brečím teď a mladší syn odjel nazlobený, že tam bude bez bráchy. Díky za podporu. Je mi líto dědy, hrozně se na to těšil. Ale tak aspoň jeden kousek tam bude mít.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.