Potrefenáhusa ,Karja Vítek taky jede v Paw patrol. Když mám štěstí povýší mě na Sky. Jsem dojatá, bývala jsem Chipoleta
![]()
Potrefenáhusa ,Karja Vítek taky jede v Paw patrol. Když mám štěstí povýší mě na Sky. Jsem dojatá, bývala jsem Chipoleta
![]()
MPLee Potrefenáhusa Já jsem ted měla doma takovej výchovnej okamžik. Nacpala jsem dítěti přezuvky do nějakýho toho vaku, normální fialovej vak s jednorožcem, měla ho ve školce už dva roky. Ne, chce novej, nevezme si to. Ten vak vypadá uplně jako novej, nic mu není...myšlenka, že si takhle řekne o novou věc, byt za minimální peníze, když ta stará normálně slouží, je hezká, není nijak trapná, se mi vůbec nepozdávala. Takže jsem řekla, že je v pořádku a hotovo. A ona, že si to nevezme prostě a co si má vzít místo toho, tak říkám, že asi nějakou tašku jedině..a myslela jsem, že jí nabídku nějakou barevnou látkovou. Dítě si mezitím sbalilo věci na tělocvik spokojeně do COOP igelitky a bylo.
Karja a byla to vychovna lekce pro tebe nebo pro dceru? ![]()
Gatita Jelikož jsem včera na alza koupila novej ružovofialovej baagl dle výběru dítěte..tak vlastně pro nikoho asi?:-D. Fakt strašný! Jako tuhle storku nemůže znát sambo, nemůže se dozvědět, jak jsem slabá!
Karja já jsem nakonec snad ještě ráda, že nemáme tu holku ![]()
Karja jakože ta frii taška neprošla?
Evaeva když ona ví, že to existuje ![]()

jen ta cena ![]()
MPLee ježiš
a jak na to přišla?
MPLee na to mám já jedinou odpověď, bohužel to nemají v tvojí velikosti ![]()
Evaeva ne, to byl nějaký vak z Pepca, co měla ve školce a ted jsem ji koupila nový. My jsme k te frii neměly žádné doplnky. Jako jestli mi i ten batoh za rok hodí na hlavu (my tomu s kamarádem přezdíváme Mercedes mezi aktovkama, vzhledem k ceně:-D), tak jestli mi i ten mercedes hodí na hlavu, no to budu hodně brečet.-D
Karja a co jste nakonec vybraly?
Syn si přeje nový penál, s poutky jako mají všechny děti. Už vidím, jak to tam bude uklízet
koupim mu ho k svátku, ale tuším, že nejpozději v říjnu bude zas nosit ten starý s kočičkou.
Karja tak to jo. My těhlech vaků máme asi milión, tak doufám, že budou vyhovovat dlouho. Stejně jako šňůrek na krk.
Naše aktovka byla ještě o litr dražší, taky doufám, že jí bude mít tak do pětky
Když tu (v našem případě) levnější frii nechtěl.
žluťásek mně hrozně překvapilo, jak tady všichni psali, že to neuklízeli. Já jo a dlouho, skoro celý první stupeň, bych řekla. Pak na druhém už jsem měla taky jen pouzdro.
L. si želá Monecraft poschodový peračník, tak som to posunula ako tip na narodeninovy darček môjmu bratovi. Na K. oslavu nedorazili, teraz na konci augusta mala byť oslava našich, tak že svagrina so synovcom budú pri Balte, oslava je zatiaľ posunuta na prvý septembrovy vikend. Tak neviem, či mám bratovi povedať, nech to pošle poštou.
Evaeva všichni ne. Já uklízela určitě celý první stupeň a Ríša zatím taky, plus všichni jeho spolužáci mají pouzdra s poutky. Mně naopak udivuje sesypání psacích potřeb do jedné hromady u prvňáčků.
Karja aktovku jsem myslela, jakou jste vybraly?
Preju vsem marudkum brzke uzdraveni, skoda, ze to tak zkomplikovalo plany. A jsem zvedava, co nastane u nas, az deti vlezou do skolky, pres prazdniny chodila jen Ema asi 3 tydny, protoze jeji maminka tam pomahala kvuli nedostatku personalu jako holka pro vsechno. A Adelka bude mit premieru, to bude mazec!
Pinot Noir no mně právě taky. Jsem teda zvědavá na syna, i když systém on má rád. Sice do druhého dne zapomene, že má v batohu tepláky, kdyby mu byla zima ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.