Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3769 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:20
Reakce na Manuka:

Potrefenáhusa ,Karja Vítek taky jede v Paw patrol. Když mám štěstí povýší mě na Sky. Jsem dojatá, bývala jsem Chipoleta

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:21

MPLee Potrefenáhusa Já jsem ted měla doma takovej výchovnej okamžik. Nacpala jsem dítěti přezuvky do nějakýho toho vaku, normální fialovej vak s jednorožcem, měla ho ve školce už dva roky. Ne, chce novej, nevezme si to. Ten vak vypadá uplně jako novej, nic mu není...myšlenka, že si takhle řekne o novou věc, byt za minimální peníze, když ta stará normálně slouží, je hezká, není nijak trapná,  se mi vůbec nepozdávala. Takže jsem řekla, že je v pořádku a hotovo. A ona, že si to nevezme prostě a co si má vzít místo toho, tak říkám, že asi nějakou tašku jedině..a myslela jsem, že jí nabídku nějakou barevnou látkovou. Dítě si mezitím sbalilo věci na tělocvik spokojeně do COOP igelitky a bylo. 

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:27

Karja a byla to vychovna lekce pro tebe nebo pro dceru?

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:31

Gatita

Zuzuli impetigo nepřipomínat!!! (A může to ze začátku vypadat jako opar, jen to pak má ty strupy, který se musej rozežírat černou mastí... no super zážitek to byl)

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:33

Gatita Jelikož jsem včera na alza koupila novej ružovofialovej baagl dle výběru dítěte..tak vlastně pro nikoho asi?:-D. Fakt strašný! Jako tuhle storku nemůže znát sambo, nemůže se dozvědět, jak jsem slabá!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:33

Karja já jsem nakonec snad ještě ráda, že nemáme tu holku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:34

Karja jakože ta frii taška neprošla?

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:34

Evaeva když ona ví, že to existuje

jen ta cena

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:35

MPLee ježiš a jak na to přišla?

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:37

MPLee na to mám já jedinou odpověď, bohužel to nemají v tvojí velikosti

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:38

Evaeva ne, to byl nějaký vak z Pepca, co měla ve školce a ted jsem ji koupila nový. My jsme k te frii neměly žádné doplnky. Jako jestli mi i ten batoh za rok hodí na hlavu (my tomu s kamarádem přezdíváme Mercedes mezi aktovkama, vzhledem k ceně:-D), tak jestli mi i ten mercedes hodí na hlavu, no to budu hodně brečet.-D

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:42

Karja a co jste nakonec vybraly?

Syn si přeje nový penál, s poutky jako mají všechny děti. Už vidím, jak to tam bude uklízet koupim mu ho k svátku, ale tuším, že nejpozději v říjnu bude zas nosit ten starý s kočičkou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:42

Karja tak to jo. My těhlech vaků máme asi milión, tak doufám, že budou vyhovovat dlouho. Stejně jako šňůrek na krk.

Naše aktovka byla ještě o litr dražší, taky doufám, že jí bude mít tak do pětky Když tu (v našem případě) levnější frii nechtěl.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:44

žluťásek mně hrozně překvapilo, jak tady všichni psali, že to neuklízeli. Já jo a dlouho, skoro celý první stupeň, bych řekla. Pak na druhém už jsem měla taky jen pouzdro.

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:47

Evaeva tak vy máte nějakej aston martin v tom případě:-D Ta naše do pětky není, to je tak druhá max třetí třída...ale snad to tedy oboum rodinám vydrží dle očekávání rodičů.

žluťásek Jako myslíš ten vak? Jako dala jsem jí na vyběr normálně z netu a vybrala si něco z abstraktním vzorem.

Online letfenixa
10870 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:47

L. si želá Monecraft poschodový peračník, tak som to posunula ako tip na narodeninovy darček môjmu bratovi. Na K. oslavu nedorazili, teraz na konci augusta mala byť oslava našich, tak že svagrina so synovcom budú pri Balte, oslava je zatiaľ posunuta na prvý septembrovy vikend. Tak neviem, či mám bratovi povedať, nech to pošle poštou. 

Offline Pinot Noir
29866 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:49

Evaeva všichni ne. Já uklízela určitě celý první stupeň a Ríša zatím taky, plus všichni jeho spolužáci mají pouzdra s poutky. Mně naopak udivuje sesypání psacích potřeb do jedné hromady u prvňáčků. 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:50

Karja aktovku jsem myslela, jakou jste vybraly?

Online Kokoska
34910 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:53

Preju vsem marudkum brzke uzdraveni, skoda, ze to tak zkomplikovalo plany. A jsem zvedava, co nastane u nas, az deti vlezou do skolky, pres prazdniny chodila jen Ema asi 3 tydny, protoze jeji maminka tam pomahala kvuli nedostatku personalu jako holka pro vsechno. A Adelka bude mit premieru, to bude mazec!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. srpna 2024 13:53

Pinot Noir no mně právě taky. Jsem teda zvědavá na syna, i když systém on má rád. Sice do druhého dne zapomene, že má v batohu tepláky, kdyby mu byla zima