letfenixa To je jak u nás, posunu tip na dárek a vidíme se nakonec půl roku po narozeninách, mezitím by se nám ta věc buď už hodila, nebo to dítě už nezajímá
Už jsem se poučila a dávám tipy na nadčasovější věci, obvykle na knížky.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Jo, hele taky jako evaeva od frii of norway, ale jiný model, se zipem a působí tak jako menší. Je to moc hezký batoh a kvalitně vypracovaný.
Pinot Noir no mně právě taky. Jsem teda zvědavá na syna, i když systém on má rád. Sice do druhého dne zapomene, že má v batohu tepláky, kdyby mu byla zima
když do druhyho dne, tak to je ještě dost v pohodě. ![]()
Tabea ráno ho vypravuje muž - ten zapomene, že mu to má připomenout ![]()
Dorazily zimní boty ze slev...dylka je o 4 mm kratší a šířka o 4 mm užší než tabulka na webu Little shoes. Takže se bojim a vracím
Potrefenáhusa co to bylo za boty? At vim a davam pozor?
Evaeva viděla v rom loni holčičku na svahu, jezdilo jich tu víc. Celkem to teď frčí.
žluťásek no slíbila jsem jí, že budu koukat na Vinted a uvidíme, jakyl zvíře se v její velikosti a rozumné ceně objeví... Mě to jako nevadí, zase jsou v tom na svahu vidět. Ale plnou cenu za to nedám.
A náhodou, nechystáte se někdo posílat dál krosnu Thule Sapling?
MPLee baby bare s kozichem, jsou ted akorat a neměly bejt

Tabea ráno ho vypravuje muž - ten zapomene, že mu to má připomenout
A to nebude lepšie...
Poprosila som včera manželovi, nech mi niečo pripomenie...viezol potom ráno k lekárovi dcéru a hovorí jej, že mi to zabudol pripomenúť, tak nech mi to doma pripomenie ona. Dorazila domov s tým, že mi manžel odkazuje, že mi má pripomenúť, aby som mu zavolala. A ja, kedže som naozaj úplne zabudla o čo šlo, tak som mu zavolala....
No...nakoniec sme si svorne spomenuli.
slniecko tak to nakonec dobře dopadlo ![]()
slniecko tak snad to nebylo něco typu: "Ráno mi připomeň, ať vyndám z mrazáku maso k večeři.", a dcera nedorazila domů v pět odpoledne. ![]()
slniecko tak snad to nebylo něco typu: "Ráno mi připomeň, ať vyndám z mrazáku maso k večeři.", a dcera nedorazila domů v pět odpoledne. ![]()
Po nočním zvracení je synovi lépe, tak mě oblazuje vtipy...víte, jaké je nejčastější zranění při požáru základní školy? Popaleniny prvního a druhého stupně.![]()
tv #![]()
tv Ten je dobrej ![]()
Byli jste někdo v tom Nami Play Pavilonu na Žižkově, v rámci Landscape festivalu? My dneska.
Jako představovala jsem si něco promyšlenějšího, navíc bylo vidět, že po dvou měsících už je to opotřebované, hodně dřevěných prvků mělo třísky, jedno lano houpačky je dost nařezané (úmyslně, kamarádka, s kterou jsem tam byla, to vyfotila a poslala organizátorovi), stan roztržený... Písek ten bílý, co se zvlášť všude nalepí, zejména na dětské ručičky
Celkově to hodnotím tak, že cukrárna, kam jsme potom šly, a vycházka po staré žižkovské trati byla o 100 % lepší ![]()

dzizisketa díky za recenzi, nebyli jsme a teda nepůjdeme
Dneska jsem mluvila s pani učitelkou ve školce a vyjádřila trochu obavy z nadcházejícího školního roku, kdy většina naší tridy odchází do predskolaku a "starších" dětí, tj. ctyrletych, včetně našeho, zbyde jen pet a zbylých dvacet budou nový tříletý mimina. Trochu se bojim, ze bude pláč, už si nasla kamarádky a obavam se, ze jsou všechny už petilety a budou v jiný tride
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.