dzizisketa ale Šárka vypadá spokojeně!
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa já dnes trapně napsala do školky, jestli by mohly naší nechat s její nejlepší kamarádkou, která je ale o půl roku mladší. Ale tady jsou třídy poloprázdný, snad to klapne. Pak jsem teda nabídla výuku bruslení zdarma, abych vyvážila tu trapnost, že je prudim v létě kvůli takové blbosti. Nejsou u vás společně aspoň na zahradě nebo tak? Snad to bude dobrý a nějaké kamarádky jí ve třídě zůstanou!
U nas je ted velky trápení, ze mala nemuze chodit na tanecky, ale misto toho bude chodit na robotiku a atletiku. Jako ja ji chapu, ale rozdelit se nemuzu, zrovna ty tanecky s robotikou se krizi presne na minutu a kazdej kroužek je v jinym meste.
Vari tyjo, co takový mimina delaj na robotice?
nam vzali dite do skauta, mám vazne radost, přijde mi to jak několik kroužků v jednom ![]()
![]()
Potrefenáhusa tak to gratuluju!
MPLee myslím, ze s tema predskolakama už se moc nekrizej, u nás jsou ty tridy 4, dvě v přízemí pro ty nejmenší 3-4lety a dvě pro předškoláky o patro výš. Tak snad se vyvrbi něco nového
Potrefenáhusa ta přátelství se hodně mění, určitě si někoho zase najde
Evaeva jakoby myslela jsem, ze to přijde pozdejc než ve 4 letech ![]()
ale tady je skaut propojenej lidma s lesní skolkou, i tyhle mrnata maj schůzky v lese v zázemí školky, známe ty vedoucí, i několik dětí
ty místa teď nějak vůbec nejsou, asi až kolem těch 10 let, kdy odpadnou děti, které přihlásili rodiče a není to pro ne úplně to pravý
Evaeva však jo, ona to zacala navazovat až teď poslední dobou, ze si zacala s tema detma fakt hrát, i s cizima.
Potrefenáhusa tak asi nejezdí na týden pod širák?
To bude taková odpolední lesní školka, ne?
Potrefenáhusa Viktor jde taky do jiné třídy, než jeho nejlepší kamarád. Je z Ukrajiny a zpočátku si asi padli do oka, protože ani jeden nerozuměl nikomu. Denis samozřejmě za ten rok už mluví krásně česky, ale kamarádství zůstalo. Je mi to trochu líto. Ale ke konci roku už Viki mluvil i o dalších dětech, tak snad si někoho zase najde. A je už předškolák, což je teda v jeho případě úsměvné.
Evaeva Jj, prave, ale mám fakt velkou radost, i když to bude pro mě trochu motovýzva
Pinot Noir urcite se někdo objeví, ona teď mluvila i o dětech z o prázdninách smíchaný tridy
("A já jsem ty Zuzance říkala, ze u nás žijou hadi a ona mi říkala, že u nás žádný hadi nežijou!!!" ![]()
)
Pinot Noir u nás chodí některé děti do předškoláků i tři roky (pokud jsou podzimní a mají odklad).
V souvislosti s tím si musím postěžovat, že my se třídu mladšího dozvíme až příští týden a učitelky budeme vědět až v den nástupu. Je to na nic, nevím na co ho připravovat. (Ale není to nějaká výjimka, je to tak každý rok).
A pohled na kalendář příštích týdnů mně poněkud znervózňuje. Já chci prázdniny ![]()
Potrefenáhusa já ti věřím, určitě už jseš rozježděná, akorát se podceňuješ!
Potrefenáhusa Je to nejaka duplo a lego robotika pro ctyr a petilete, junior lego miluje a furt si z nej neco stavi, jemu se to libit bude urcite. Pokud tam teda nebude predvadet ty svoje hysteraky.
Potrefenáhusa mimo tema, ale ta uz tak krasne mluvi
jeste nedavno jsi taky byla jeste nervozni. U nas je to taky mnohem lepsi. Porad jeste zaostava za vrstevniky. Ale kdyz je schopny rict "mami proc tu roste kopriva?" Tak uz neplasim, aspon ne tolik. Ale ten profil logopediejinak bych nejradsi vymazala z pameti. To me tak stresovalo a uz to radsi nectu vubec. Konec offtopic
Jos ona obsahově mluví už dobře a všechno řekne, ale teda spoustu hlásek rika blbě nebo vůbec...je tam ještě práce jak na kostele, ale zaplatbuh za to (včera ve fronte v coopu mi vyprávěla nějakou zachodovou skolkovou prihodu)
Evaeva tuhle cestu do sousedního města už umim, akorat mi tam zbyde plonkova hodina a půl, která by se dala vyuzit k cestě na nakup přes cely město :-)
Potrefenáhusa to dáš!
Evaeva no co už taky jinyho!
(aktuálně je teda pomalu větší adrenalin skoro dvouletý batole v Lidlu, než ta cesta
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.