Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 14:24

Ale uklidili jsme jeden pokojíček včetně stolův týdnu jsem ještě prošla dětem oblečení, včera víceméně dokončila to lego, tak mám radost. Ještě by to teda chtělo zabřednout do skříní na hračky, ale to zase jindy.

Online Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 14:25

continuity do devíti. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 14:26

continuity my vyrazíme ven jen, co se mimino vyspí. Ale jen na nějaké hřiště ve stínu nebo na zmrzlinu. Žehlení mně taky čeká, ať má dítě v čem jít ten první den, jinak bych se na to vykašlala. Stačí, že už jsem luxovalaAle na to, že mám PMS jsem nezvykle produktivní.

Offline continuity
43114 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 14:42

Pinot Noirdíky moc!

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 14:46

Pinot Noir zavidim, býval tam i stánek, kde se pletly africke copanky, mely bysme na to materiál 

Online Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:10

Potrefenáhusabyl tam! Z nás čtyř teda na to nemá materiál nikdo.

Už jsme ve vlaku domů, ale bylo to moc fajn. Měli jsme jen pětistovku, u některých stánků teda brali karty, ale úplně rozšoupnout jsme se s touto hotovostí nemohli. Fajn hudba, kluci si užili hřiště, která si nepamatují, byli jsme tu naposledy někdy loni. Už jsem domluvená s bráchou, že na příští ročník dorazí.

Nakonec je z toho parádní zakončení prázdnin - původně jsme jeli jen očumovat sporťáky přes výklad v Advantage Cars a vyzkoušet vysočanská hřiště a náhodou narazili na tohle, navíc asi minutu po začátku, takže nikde ani noha, stánkaři ještě čerství. Teď ještě cesta vlakem a v obchůdku na nádraží pro každého autíčko Hot Wheels, takže spokojení všichni. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:21

Pinot Noir tam je vlastně to "mirákulum", že jo? Už je to správené?

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:37

Zuzuli Evaeva naše jsou na kuchyňské lince, připravené k nalepení. Bohužel v jiném městě

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:48

Už jsme tady přišly na to, po čem se ty samolepky při tom prani v pracce odlepujou? Nezůstaly nám vůbec na ničem 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 15:59

Potrefenáhusa po jelenovi. Mně se neodlepují, resp. jen občas a to byl jediný rozdíl v postupu.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:08

Potrefenáhusa po jelenovi, to jsem tu psala nedavno ja. Pri stehovani jsem nasla zapomenutou krabici jelena, tak jsem ho pouzila a ze vsech nalepenych samolepek, co drzely bez problemu cely rok, nezbyla ani jedna 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:08

Ja asi objednam samolepky nove a urcite se tak tyden po tom ty stare objevi

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:10

Evaeva Zuzuli jo, to by odpovídalo 

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:21

MPLee A jo vlastně, vždyť vy máte naopak tu skolku ns chatě že jo;-). Tak aspoň si to zkusíte takhle hnedka že začátku to zapomínání veci;-)

Online Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:21

U nás je teda to podepisování úplně zbytečné. Oblečení ve školce mají přece na sobě, náhradní v přihrádce v šatně, boty tamtéž, nikdy se nic nehledalo, ani neztratilo. Jakékoliv nálepky jsou z mého pohledu naprosto zbytečný výdaj.

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:34

Pinot Noir já podepisuju věci, co ve školce zůstávají, pyzamo, holinky, plastenku, rukavice 

prevlikaj se sami, občas se tam někde něco vali na zemi 

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:34

Pinot Noir ja teda obcas kdyz jsem v zime vyzvedavala deti a mela vybrat z rukavic susicich se na topeni ty spravne, byla jsem za nalepky rada. A ucitelky taky asi obcas musi z nejakych svlecenych svrsku vybrat ty spravne, zvlast u tech nejmensich. Na zahrade obcas vidim na lavicce kupu odlozenych mikin, v satne na zemi se obcas taky neco povalovalo. Matky asi to jejich poznaji, ale netusim, jestli si ucitelky pamatujiu, co ktere dite ma ten den na sobe.

Online Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:35

Potrefenáhusatak válí, ale každej den tam jdeš, dvakrát, není to tábor.

Online Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:37

Kokoska tak já asi vycházím z nestandardního materiálu - u nás si to poznají ti kluci, po učitelkách to nechceme, od tří let určitě. 

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:41

Pinot Noir a spi tam Viktor? U nás jak pise kokoska, já teda taky ty věci poznám a mám v hlavě, co všechno dite mělo, jestli je čas odnyst pyzamka, ale občas vyzvedava taky tatínek.