Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:42

Potrefenáhusa Viktor bude spát až letos, ale že by nepoznal svoje pyžamo, to se nebojím.

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:43

Co mě šle překvapilo, ze tam nenosí žádný dite keeny, v šatně jsou naše jediný, a to ani ty barvy z akčních slev na zalandu

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:44

Pinot Noir tak ne nepoznal, ale už jsme taky hledali vršek, kterej vypadnul někde z periny 

Nám se teda taky za ten rok nic neztratilo, i když nám všechny nálepky opadaly nejpozdejc do Vánoc, ale naše školka o ty podepsaný věci vyloženě prosi. 

Offline Karja
44692 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:49

Pinot Noir Já tak nic neposepisuju, jen náhradní holiny, protože to bylo jednoduchý a batohy na výlety a bruslení. Ale učitelky to chtějí, říkají to na začátku roku, to je pravda;). 

Online Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 16:53

Karja chtějí, ale za ty roky jsem zjistila, že nijak nekontrolují

Takže na to hřeším.

Potrefenáhusa v naší školce ty Keeny taky moc nefrčí kupodivu. U starších pak už hodně boty z Decathlonu, ty "naše" zimní tam byly v každé třetí přihrádce

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:08

Kokoska babičky v šatně u sušáku tápou často 

Pinot Noir já podepisuju velké věci, kolikrát mají stejnou mikinu tři spolužáci. U kluků, hlavně u staršího, se na nějaké poznání nemůžu spolehnout. A ještě pyžama, ty jsme měli kolikrát v oběhu i tři, nevím kde, tak ať doputují zpátky. Zbytek jak co, něco je taky podepsané jen jménem staršího, něco vůbec. Podepsané mají i pití na kroužky, vždyť se můžou sejít stejné lahve.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:09

Pinot Noir co je podepsané, strčí dítěti do skříňky, co ne, je na parapetu. Ale může to být i na parapetu v jiné třídě, když to seberou někde ze zahrady

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:15

Pinot Noir jo, přesně ty zimní boty z decathlonu má 3/4 tridy

jinak my máme hodně oblečení podepsanýho jmenama předešlých děti, tak mi přijde fajn ten bordel trochu napravit, i jsem premejslela udělat samolepky jen s příjmením (ale je trochu blby :-)

Online Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:18

Potrefenáhusa když už podepisuju (já teda jen propiskou), tak s ohledem na mladšího, ale protože příjmení máme celkem dlouhé, tak naše věci se jmenují Skok.

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:19
Online Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:20

Potrefenáhusa a doufám, že ty zimní boty v dekáči zas budou, jiný už nechceme!

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:20

Pinot Noir ja davam jmenovky jen na veci jako boty nebo bunda, na tricka, lyzama a leginy kaslu. Dcera si svoje veci bezpecne pozna, mela ve skolce taky jako jedina barefoot botky a venkovni obleceni z tchiba, tak si to ani nemela s kym splest. Ale jak nas ceka nova skolka, jejiz pravidla zatim nezname, radeji ty samolepky treba na novou mikinu lepim. Hlavne bych potrebovala ty samolepky najit a nalepit je na nove backory

Ale byla jsem u toho, kdyz pred patou odpoledne jedna maminka resila, ze pro jejiho syna tam zustaly dve leve boty, protoze nekdo odesel v tech pravych. Byly to myslim nejake snehule, co tam melo vic deti. A jak se zouvaji hromadne po prichodu z venci, tak se jim to nejak pomotalo.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:23

Pinot Noir já myslím, že budou, mám furt to samý

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:23

Reima na to pamatuje, má odspoda odstrihavaci cedulku, takže předchozí majitel muže zůstat inkognito

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:24

Potrefenáhusa to je super!

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:25

Pinot Noir na naše dite jsou hodně úzký, ani nezkousim. I ty trekovky, ty tu taky hodně dětí mívá. 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:26

Jinak k tematu me vzdycky sokuje, kolik lidi povazuje za uplne normalni, ze jejich dite odejde ze skolky v cizim obleceni a botach, kdyz vyzvedava tatinek. Takove to "to je jedno, ze mame doma cizi boty o dve cisla vetsi nez nase, to cizi dite to nejak zvladne, hlavne ze privedl domu spravne dite". K par takovym debatam jsem se uz pripletla a po mem velkem podivu, ze se nam nic takoveho nedeje, i kdyz dceru cele mesice vyzvedava muz, jsem se akorat dockala shitstormu, ze to, ze muj muz pozna nase dite a jeho obleceni, je sice hezke, ale rozhodne ne bezne. A ze jsem hysterka, kdybych chtela, aby mi dotycni prinesli zpet do skolky boty meho ditete, kdyz doma zjisti zamenu, aby melo v cem jit domu.

Online Pinot Noir
29878 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:32

Zuzuli tak to jsem nikde nezaznamenala, ale taky koukám. Muž chodí pro mladšího jen výjimečně, ale přesto ví, jaké má boty, batohy, nebo bundu. 

Offline Potrefenáhusa
38852 příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:32

Zuzuli to je hustý (ze jim to přijde normální to nevratit, kognitivnima schopnostma našeho tatinka si taky nejsem jista, ale on nepozná podle mě ani svoje oblečení, ale tak myslím, ze dite už by se do ciziho taky nenechalo oblect) (boty pozná)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2024 17:38

Zuzuli jako stát se to může, ale že to někdo považuje za normální syn jednou přišel z kroužku v kalhotách sice svých, ale on šel ten den jen v legínách. Vyzvedával muž a syn tuhle informaci nedonesl. Kalhoty jsme samozřejmě s omluvou vrátili, ale ten chudák musel jít v zimě v kraťasech.