Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 15:35

Super, díky. 

Syn chce pozvat čtyři spolužáky na oslavu. Rodiče se mi sem moc zvát nechce. Nejradši bych to udělala někde na hřišti, ale v říjnu se na počasí spoléhat nedá, tak to asi budu řešit operativně.

Nikam je nepovezeme, předpokládám, že je přivedou k nám a pak si je zase vyzvednou.

Online continuity
43131 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 15:41

Kokoska osetrovacka se neproplaci do deseti let, letos jsem ji měla na dítě, kterému bylo 14. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 15:46

Osetrovne vypíše lékař na kohokoliv uzná za potřebné, klidně na manžela nebo plnoletý dítě. Zaplacených je prvních devět dnů, pak už funguje jen jako omluvenka do práce.

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 15:52

continuity aha, tak se mi to nejak popletlo. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 16:20

Evaeva no najhorsie nie je mat doma kopec deti, ale este k nim rodicov, ktorych nepoznas a musis s nimi udrziavat konverzaciu :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 16:33

Mrakoplas no právě Taky jim k tomu musíš dát nějaké jídlo a ještě před tím uklidit.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 16:56

Evaeva Jo, to je pak hroznej hluk, jak se ještě snažíš bavit s těma rodičema. Mně nejvíc vyhobovala oslava, kam přišli všichni bratranci a sestřenice, ale žádnej dospelej nemohl. Ten ryk dětskej jsem nějak méně vnímala, když jsem se nesnažila s nikym povídat u kafe;-). 

To dcera je pozvána na megaparty. Mají tam pozvanou animátorku, malovani na obličej, tetování, diskotéku, dětský raut, hlídání zajištěno a je tam poznámka, že bude přítomen i zdravotnicky personál. Ale dcera tam nechce jít, ani jsem nikdy o tomhle spolužákovi neslyšela, myslela jsem si, že pozval třeba všechny, protože pár pozvánek jsem ve skříňce viděla, ale bavila jsem se se spřátelenými rodiči a ti zrovna nic nedostali. Dcera říkala, že ji miluje, ale ona jeho ne, že nikam nejde. O tomhle pochybném vztahu svědčí i to, že pozvánka byla nadepsaná formou jména, jak dceři vubec neříkáme:D. 

Ale ta akce by mě hodne zajímala, normálně na to mají pronajatý kulturák

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:01

Karja hustý. Já chvíli přemýšlela, že si rovnou pozve kamarády i starší a že uděláme oslavu třeba v leteckém centru, ale on se zatím ve škole tolik neseznámil.

Jinak my budeme klasicky mít ještě rodinnou oslavu, tam bude bratranec a sestřenice, prarodiče, tety..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:02

Karjahele, ale to bude asi bohatá rodina. Jestli bys jí neměla promluvit do duše, mohla by se dobře vdát

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:07

Evaeva Hele já nevím, myslím si, že není, já o lidech docela mám přehled:D Tyhle sice moc neznám, ale top 5 zbohatlíků  ze školky sestavím jak nic:D. Spíš jako lidi se často v něčem placnou nad pomery, co by sis rekla, že ty bys nedala, ale každý má ty priority nebo jako přestřelí v jiné oblasti. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:17

Karja já vlastně nevím, kolik stojí u vás pronájem kulturáku, ono to klidně může být stejně jako oslava v toboze. Což je teda dost hrozný (pro tu tobogu, aby nedošlo k mýlce)

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:22

EvaevaTen pronájem je jeste minimalni položka, to můžou mít klidně zadarmo, že jsou v nějaké přízni, to samozřejmě i u všech dalších položek, ale nepředpokládám, že u všech, že by bratranec byl klaun a sestřenka malovala na obličej:D ono i za to jídlo se to nascita, a to jim asi nikdo zadarmo nedá:D. Ale kulturak je i s venkem, kde je hřiště. Jako musí to být sen každýho kluka tohle:D 

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:27

Karja Husty a pro me nepredstavitelne. Kamaradka dela pro dceru treba oslavu v zoo, kde maji jako nejaky program se zviretem a tak. Taky celkem palka. No a ja na to asi odmitam pristupovat. Sama jsem mela prvni velkou oslavu ve 30 u nas na terase . Takze presne tak nejak to bude, max kavarna a dort pro deti. Ale myslim, ze to je proste trend doby. Oslavy, svatby nebo ty idiotske party treba v tehotenstvi. Takove falesne a na efekt, asi si nekdo potrebuje dokazat jak je oblibeny a realizuje se skrz deti. Konec hejtovaciho okenka

Offline Tabea
8113 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:29

Karja moje kamarádka dělá dětský narozeniny tak, že jsou tam jejich (rodičů) kamarádi s dětma a třeba jedno další dítě ze školky. Ale myslím úplně každý narozeniny takhle neslaví. Byli jsme takhle na minigolfu, měli spoustu objednaného jidla (salámy, sýry, olivy, pomazánky, dort, ...), ani se to nesnědlo, tak to rozdávali jako výslužku.
Ted slaví její muž 40 a jsme pozvaní celá rodina, i když s jejím mužem jsme spíš známí. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:33

Karja třeba to jsou cirkusáci

Jos ono pak u některých dětí stojíš před otázkou, jestli si vzít deset dětí domů. Když dítě slaví v zimě a nemůžete být venku. Ale ty herny se mi taky nelíbí, je to drahé jak prase a je tam milión dalších dětí. Ale právě jsem našla, že v lezeckém centru můžeš mít lektorovanou oslavu za půlku, v monkeys gym taky dělají oslavy, syn byl na oslavě ve sportovním centru, kde měli pronajaté nějaké to vnitřní hřiště a rodiče připravili program, takže možností je spousta

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:34

JosJá nevim, u nás to nikdo nemá, všichni mají rodinné, max si pozvou děti ty 3-4kamarady a jsou doma. Tohle je první situace, kdy jsem na to narazila. Jinak ano, já ti rozumím. To mi vyprávěla kamarádka o jedné svoji kamarádce, jak pořádala sice rodinnou party k dcerinym narozeninám, ale takovou na instagram, jak byla celá vynervovana celej den, aby bylo uklizeno, všechno hotovo, děti se nastajlovaly do toho slavnostního oblečení a jak to celý stalo za hovno. Ale jo, na tech fotkách to bylo moc pěkný, ty balónky sladěný, interiér, děti v tylu:D. Někdy je efekt přednější než ten prožitek;-). 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:39

Evaeva Hele já se snad zeptám:D:D A vy jako máte nějakou eventovou agenturu?:D

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:39

Karja syn loni moc moc toužil po oslavě s kamarády, ale máme fakt mini byt, tak jsme objednali pro skupinku osmi kluků laser game hernu. Měli dvě hry, dort jsem přinesla vlastní, ale stejně ještě pití, nějaký křupky a stálo to docela pálku. 

Takže doma jsme si už vyjasnili, že taková oslava nemůže být každý rok a příště třeba zas k desátým narozeninám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:40
Offline Jos
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:41

Karja jj tady to taky moc neznam. Syn je ve skolce, takze tam maji neco maleho rano spolecne a ty doneses obcerstveni treba. Ja donesla melouna a pro kazde dite nalepkovou knizku . Pohoda. Ale kamoska ma deti na soukro skole i skolce a tam mi prijde, ze se lidi uplne predhaneji. A ona pokazde resi darek pro oslavence, a tim nemyslim bublifuk treba.