Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline monis
1611 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:47

Karja Jos jo, ty věci na efekt jsou fakt mor poslední doby. Kolikrát si na té svatbě nebo oslavě připadáš jako kompars. Teď jsme na svatbě byli nucení dělat úplnou kokotinu a bylo evidentní, že to je hlavně kvůli videu, které se zrovna natáčelo...

Online JankaM
3104 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:49

Synek byl v sobotu na oslavě kamarádky ze třídy, měla 8. narozeniny. Bylo to u ní doma, sambo se zná s tatínkem z hospody. Byl tam jako jediný kluk mezi 7 holkama, moc se mu tam líbilo, při vyzvedavání měl na nohách střevíčky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:50
Offline continuity
43131 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:51

U nás jako první oslavu v jump aréně zorganizovala druzinarka ve škole, která žije s klukem sama s matkou v důchodu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. zaří 2024 17:51

monis tohle naštěstí znám jen z toho ig, být toho osobně součástí, ťukám si na čelo.

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 19:52

letfenixa Přeju, ať to synovi vydrží :-). Dcera takhle prošla celým školním systémem, lehce v rytmu, spousta zábavy a nakonec i s červeným diplomem :-).

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 20:42
Reakce na Zuzuli:

Jeho rodice dostali dum od rodicu tchana a pozemek od rodicu tchyne. Ten je porad v Pardubich u nadrazi prazdny. Moji rodice dostali dum od tatovo rodicu, kde dodnes bydli, a dva byty po mych prababickach od rodicu me mamy. Ti jako spravni boomeri na tech nemovistostech sedi a nedeli se (mysleno v nadsazce)

​to vas tam ani nenechaji bydlet? :(

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 20:47

moora byty jsou pronajaty a teda hlavne v jinem meste. Ale tata se nechal slyset, ze kdyz budeme chtit, muzeme tam s brachou bydlet, ale budeme jim platit najem my. My se ale oba odstehovali do Prahy, tak na to nikdy nedoslo. Mame ale pockat, az je zdedime. Tak treba moje dcera jednou dostane byt po babicce

My jim teda s brachou obcas radi pripomeneme, ze kdyz oni byli ve stejne situaci jako my, tedy rodice maleho ditete, tak dostali dum a jeste penize na rekonstrukci. Tak jestli se divi, proc pres leto oba porad pracujeme a nejedeme na dovolenou k mori, muzou nam tu hypoteku zaplatit

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 20:48

999Zajímalo by mě s čím projde moje dcera. 

Za úkol bylo napsat na papírek oblibenou písničku, nejlépe českou. ,,nebudu to prostě psát, co to koho zajímá, co je moje oblíbená písnička, to je moje věc,,. Sambo navrhuje Lucku bílou, dobrý kafe. Pak zní vylezlo, že jediná oblíbená písnička je Shakira. OK říkám si, napíšu aspoň tu shakiru, jakože snaha se cení..,,ne mami tam není this is time for Afrika, ale this time for Afrika, máš to napsané urcire špatně,,. Napíšu to znova, po minutě to leti do koše  ,,co to má koho zajímat prostě,,. Jo ale to nebyla nějaká momentální nálada, to jsou stripky ze čtyř dnů, kdy prostě nelze z ji dostat tu spolupráci....Dneska dpoledne si prozpěvuje písničku pátá, tak se mi to pripomene. Tak co ve škole, co jsi zpívala...,,no co bych zpivala, přece Dobrý kafe,Už nechci řvát, chci radši zpívat na hvězdy se dívat, holky to znaly taky a paní učitelka mi slíbila, že se to doučí. A pohoda prostě. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 20:54

Zuzuli

No to mi taky přijde hustý, ale máma moji kamarádky má třeba dva pozemky a vlastní nemovitost a ten pozemek nechce dětem dát, či prodat nějak výhodne, že jeho cena poroste a ona za nej pak chce tu vzrostlou tržní cenu...nechápu. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 21:30

Karja trebars moj sused si od rodicov byt musel kupit. asi 2 roky nazad. teraz ma 34 rokov a je sam a bezdetny. kazdemu musel dat polovicu kedze sa rozviedli. co je vsak zaujimave ze jeho starsia sestra zdedila dom po starych rodicoch uz pred rokmi ale bolo ho treba rekonstruovat. ci sa do toho s manzelom pustila to netusim. peniaze nemala a byva v byte ktory nadobudol jej manzel este pred svadbou

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 21:56

Karja Ona je výborná, ta se neztratí :-).

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 22:03

.

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 22:08

Karja Já bych řekla, že bys měla dceru nechat být, ať si jede svoje. Doma se s ní přeš a ona pak úplně v klidu učitelce řekne písničku a učitelka se ji doučí. Proč ty si s tím vůbec děláš hlavu?

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 22:24

Karja Ríša měl zas do školy napsat tři přísloví a k jednomu z nich nakreslit obrázek. Příklad, který jim učitelka řekla (malovat čerta na zeď), je podle mě rčení, nikoli přísloví. Mermomocí to chtěl psát a kreslit, tak jsem mu to vymluvila, a začala navrhovat různá přísloví. Do toho se vložil muž, no a všechno, co řekl, byla zase ta rčení. Nakonec si teda vybral tři opravdová přísloví a že namaluje "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". A že nakreslí chlapa, les a od obou bude bublina a v ní bude napsáno PRDEL. Zakázala jsem, tak tam prý bude JDI DO P*****. Taky ne? Tak aspoň TY VOLE. Ty jo, už mě brali čerti. Nakonec tam napsal AHOJ. Pak jsem se šla podívat, a jako já opravdu ty úkoly nebudu řešit vůbec, nebo mě trefí šlak, protože to měl napsané úplně bez mezer, prostě jeden chuchvalec písmen na pěti řádcích, ani jedno velké písmeno, ani jedna čárka, tečka, naprostej humus. A takovej výtvarnej talent a kdybys viděla ten obrázek! Nejhnusnější čmáranice ever, tři chcíplý smrky, jeden hlavonožec a v jedné bublině aHOj a v druhé AjoH.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 22:31

Pinot Noir

Moje dítě co si ve volném čase pořád tvoří komiksy, rozšíření k hrám, kreslí vlastní Pokémoní kartičky, píše nějaké příběhy... Tak když dojde na úkol, napíše dvě věty za třičtvrtě hodiny, udělá v tom dvě chyby a aby se neobtěžoval dlouhými slovy, všechno je nej. "V sobotu jsme byli v Anežském klášteře. Bylo to nej. Vltava má SPA1." Obrázek k tomu kreslit nebude, to je moc těžký.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 22:39

Pinot Noir prepac ale toto som dnes potrebovala, sa zasmiat

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 22:42

notna Hele jo, ona dneska i nechtěla dělat úkol, pak to docela odflakla. Ale já jsem si řekla, že třeba kdyby měla dělat scény jako synovec (ten dokáže udělat kvůli úkolu 45 minutovej výstup, kde vystřídá úplně všechno, od řvaní, pláče, sebelítosti, vycitkama), že to jí nechám být, že sama musí poznat ty důsledky. Ona je zas taková, že by ji asi špatné známky nebo nějaká upozornění vadily.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 22:45

Pinot NoirNo protože doprdele by určitě udělal pěkný. Ty jo, přísloví a rčení, já měla na gymplu samé jedničky z češtiny, nechapu, kde bych teď vylovila, že je tam rozdíl!? Možná kdybych se nad tím zamýšlela, tak jo, ale samotnou by mě to nikdy nenapadlo!

Tak víš co, asi ho to nebavilo, chce si malovat co chce sám, ne že mu to řeknou ve škole;-)

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 17. zaří 2024 23:01

Karja no přísloví je nějaká moudrost, pravda, jak něco funguje, a rčení jen takové přirovnání, metafora, jako mít máslo na hlavě, kozel zahradníkem, malovat čerta na zeď. Přísloví je poučení, varování, když něco, tak něco. 

To mi taky přesně řekl - já jsem teď odborník na ty auta, mě nebaví kreslit přísloví.