Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:06

A prosím vás, kdo dáváte ty rybí omega 3 atd. oleje, nemá něco dávkování ve snesitelnym mnozstvi, typu jedna tobolka? Naše děti to jedí (nechapu) v ty tekutý formě, ale to mnozstvi na objem mi přijde celkem velký - jsou ty tobolky nebo bonbony (tem bych se radši vyhnula, ale třeba jsou stejně hnusny jak olej) snesitelnejsi? 

Online Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:11

Evaeva já to podporuju, obe ty části jejich rodiny maj po dvou sestrenicich přes koleno, který naše dite miluje a z moji strany mám jen bratrance s batoletem, kterej momentálně ale žije v USA a zatím odkládaj návrat, co můžou, takže jsem rada, ze nějaký věkove příbuzný naše děti maj, takže my je docela aktivně vyhledávame, akorat teď je toho už skoro dost naraz 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:20

Karja to som ja, nevšímava, u nás to zachraňuje muž, ktorý nerád oslavuje

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:23

Pinot Noir žluťásek takto nejako vyzerajú obrázky a text aj u L.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:26

Potrefenáhusa starsi berie esprico, nedokaze tu velku tobolku prehltnut, tak mu to bud vytlacim na lyzicku alebo to v puse rozhryzie a vnutro vycucne. Hnusne to je podla mna tiez, ale jemu to nejak neva

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:32

Pinot Noir žluťásek dcera furt čte, ale píše jako hotentot letos mají za úkol čtenářský deník, tak se nadchla, než zjistila, že (pro ni) to není úkol ze čtení, ale z psaní. Vybrala si Poklad kapitána Kida, vymyslela si 3 věty o ději a psala je (včetně názvu knihy a jmen autorů) 4 dny!

V některých slovech chyběly samohlásky a půlku písmenek si musela vyhledat v písance. A to jsem jí ten děj zeditovala, aby nebyl tak košatý, protože to, co vymyslela, by psala půl roku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:41

letfenixa já dám kafe, vodu a čaj na stůl a všichni se obsluhují sami.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:45

Evaeva aj alkoholom?

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:52

letfenixa hele jako on zase baví hosty, podle mě nikdo neřekne, že to bylo u nás blbý, ale já se tam smejkám s těma drinkama a jídlem a on si tam dělá ty srandy no. Pak je většinou pobavíme tak, že já mu začnu něco říkat, at se trochu smejká a začínám být na něj podrážděná, protože si samozřejmě taky chci povídat s lidma a v klidu si vypít kafe.....jakoby to lidi rádi slyšeli, že se to děje i vedle....nevim:-D

Online Karja
44702 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:53

Potrefenáhusa :-D Ty jo, ty to tak hezky popisuješ, uplně mám chut udělat vám catering a bejt tam taky.-D:-D

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:53

žluťásek Pinot Noir Ráda bych vám napsala, že to bude časem lepší. Bohužel mám jinou zkušenost, tak napíšu, se s tím smiřte

Dítě sečtělý, nějakou tu úspěšnou olypmiádu z čj má za sebou a napíše mi:

Ona: Zítra se jdu zítra.

Já po chvíli čumění do telefonu, co mi asi chce říct?: To je Zítra se jdu stříhat?

Ona: Jo.

Ona: Se mi to nějak přepsalo.

Já: No protože jsi asi napsala ztříhat, že?

Ona: A jo!. Tam je S!

a obdobných historek máme mnoho. Jako já tady nebo na mobilu taky kolikrát perlím. Ale tohle mi přijde fakt moc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:54

letfenixa na našich oslavách se alkohol nepije možná si někdo dá skleničku vína, to mu nalejeme.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 09:58

notna u nás to zatím vypadá docela slibně, včera se mě druzinarka ptala, jestli ho už učím vyjmenovany slova, že má všechno správně. Má to nakoukany z knížek. Ale zatím ho nikdo nezkouší ze záludností ani shody přísudku s podmětem, to teprv bude zábava

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 10:06

žluťásek Ve škole to má dítě taky správně. Proto to právě nechápu. To jsem myslela tím, že ten projev asi bude rozdílnej pořád. Teda u nás aspoň je. Napíše výborný slohy, zvládne olympiádu z čj a pak napíše ztříhat nebo mlínek apod

Online Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 10:07
Reakce na Karja:

letfenixa hele jako on zase baví hosty, podle mě nikdo neřekne, že to bylo u nás blbý, ale já se tam smejkám s těma drinkama a jídlem a on si tam dělá ty srandy no. Pak je většinou pobavíme tak, že já mu začnu něco říkat, at se trochu smejká a začínám být na něj podrážděná, protože si samozřejmě taky chci povídat s lidma a v klidu si vypít kafe.....jakoby to lidi rádi slyšeli, že se to děje i vedle....nevim:-D

​u nás je tohle úplně stejný

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 10:08

Potrefenáhusa A jaké množství toho oleje dáváš? Ten co mám já je na 5ml denně a dcera to dává v pohodě. Naopak když jsem o prázdninách zkoušela něco v tobolkách, tak to moc nezvládala.

Syn teda plive svorně obojí, tak holt chudák asi nebude super zdravej a soustředěnej :o)

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 10:19

DruI

Naše dostávají taky tekutý, Möllers, starší 5 ml, mladší 2,5 ml, a to je úplně jak nic.

Online Potrefenáhusa
38864 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 10:23

DruI dzizisketa taky 5 ml, ale ještě k tomu imunoglukan, zda se mi to už dost (pro mne, ony to docela zvladaj)

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 18. zaří 2024 10:28

Potrefenáhusa Karja Mám tyhle domácí párty ráda. Ale vždycky těsně před příchodem účastníků padám na hubu a provolávám hesla "Tohle je naposledy! Opovažte se někdo někoho k nám ještě někdy pozvat!" a obviňuju muže i dceru, že se flákají a dřu já. Ale jak přijdou, řeknu si, udělala jsem maximum, teď už to nevytrhnu a jdu se bavit. Časem mi pak odtrne a za nějakou dobu máme zase párty se stejným scénářem přípravy

Potrefenáhusa Ale 20! Máš můj obdiv. U nás je obvykle tak kolem 15. U těch dvaceti, jednou za rok, už nechystám jídlo, jen něco malého na zub a nespí u nás.