Pinot Noirdržím palce, co by pro děti člověk neudelal. nejhorší se mi zdá, že to bude denně. Ještě před covidem jsem dojížděla do práce hodinu a HO moc nebylo, ale nějak jsem si zvykla, i když ztráta času je to příšerná.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Gatita jako je to rozdíl, samozřejmě v družině bude bývat (ale určitě ne od začátku 1. třídy, denně a až do zavíračky jako R.), ale to je celkem fuk. Mně ani nejde o to, že bych neměla čas na práci, ale o to, jak velkou část dne zaberou přesuny v poměru k té práci, což Malvazinky proti Pankráci hodně zhoršují. No ale hned jsem vystartovala s dotazem, jestli větší kancly s sebou nesou povinnost strávit v nich víc času, tak prý ne, a s těmi třemi dny doma můžu počítat. Tak to asi přežiju.
Pinot Noir zas aspon, ze je ta skola docela v centru Prahy a ne treba v Suchdole, ze by to nemuselo bejt na Malvazinky zas o tolik dal nez na pankrac?
Pinot Noir tak Malvazinky jsou dost nemile překvapení, to ti úplně rozumím. Ale pokud se tam nebudeš muset vyskytovat nějak moc často, tak to snad nějak půjde. Myslim totiž, že když uz jste měli tu kliku, ze Viktora vylosovali, tak to tak mělo proste být a ta skola bude přesně pro něj a bude tam moc spokojeny. On i ten společný čas bez staršího nebude k zahození, dáte spolu nekde zmrzku a tak. A nebude to navždy, to s mužem dáte!
Pinot Noir Malvazinky z Vinohrad, to je fakt dost spatny smer. Ale hlavne, aby dite bylo spokojeny a prospivalo, to je hlavni. Verim, ze to Viktor bude zvladat dobre!
Kokoska jo, v celém tom procesu mám zrovna o V. nejmenší obavu.
.
Gatita gratulujem k plavcovi! Ja som tak predvlani v šoku zistila, že L vie plávať, pokiaľ má hlavu pod vodou.
Pinot Noir znie to náročne, ja som rozmaznana malomestom, peši 15 minút alebo autom 3 alebo na bicykli 10. Hlavne, aby bol Viktor spokojný ![]()
Lukáško má dnes 10 rokov!![]()
Dostal interativny Albi globus, kolieskové korčule a naozajstný akumulatorovy krovinorez z toho je nadšený najviac ![]()
letfenixaPřeju všechno nejlepší!
Super dárky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.