Pinot Noir
nedivím se tvé fyzické reakci. Ona ta mentální zátěž sakra spotřebovává energii. Tak přeju rychlou regeneraci. Jo, a nedej se!
Vše o těhotenství a dětech
To jsou hrozně náročné věci,vždyť jen pohřeb s člověkem zamává.
I když teď mám pocit, že jsou nějaké skvrny na slunci. vzbudila jsem se migrénou a málem se dnes rozbrečela na callu, kde jsem je už prosila, ať mi tu napotřetí odloženou a 3x bokem predjednanou věc už proboha schválí, protože na mě zase tlačí jiní, co na to čekají. (A nečekají s chápavým úsměvem na tváři).
Takže tlapkam, bude líp
Pinot Noir
nemusel to byt jen vcerejsek, ten stres urcite trval delsi dobu a pak jak se cloveku ulevi, tak to bouchne. Nekdo dostane teplotu, jiny migrenu, dalsi serve uklizecku. Jsme jen lidi.
Jako kdyby ta diagnóza znamenala, že jsou špatní rodiče nebo co. To nepochopíš.
Víš co, já občas vlezu do nějaké diskuze, kde se vyskytují lidé, kteří víceméně tohle dost urputně říkají. A ono když v takové bublině žiješ, tak nebude úplně lehké se z toho přesvědčení vymanit.
Máme siedmaka, aktuálne diagnostikovaneho ako Aspergera, rodičia to stále odmietajú prijať, už bol aj hospitalizovany na psychiatrii min.šk.rok. Všetky tie autisticke prejavy, ktoré má, považujú rodičia za jeho výnimočnosť až genialitu.
A dnes som riešila, že L. dal facku spolužiakovi. Akože, na základe toho, čo mi o škole rozpráva, si myslím, že tam medzi chlapcami občas padne nejaký úder, ťahajú sa, klbcia, ...
Lenže o tej facke išiel niekto tretí povedať dozoru, čo bola zrovna jeho vychovávateľka, takže to s ním riešila ona, triedna, ony obe so mnou a ja teda nakoniec z ním. Stýkrat som mu povedala, že nemá nikomu ublizovat, chlapcovi sa ospravedlnil a mal zakázaný Minecraft (
).
Evaeva Ale to já přece netvrdím.
999 Mne uvažovali z 1.třídy přešoupnout do 2. Díky bohu na to nedošlo!
continuity ségra na základce nejmladší nebyla (je z kraje července). Musím se zeptat, jak to má teď.
Pinot Noir to se není co divit, takové náročné věci ![]()
Pinot Noir Já ti tady kdysi psala, že věřím, že Viktor bude dobrej. Svéráznej, ne úplně do škatulek, ale šikovnej. A to si myslím pořád :-).
A mě teda v souvislosti se školní debatou jinde napadlo, má tady někdo dítě, které maturovalo v zahraničí? Napadá mě clothilde, ale klidně se hlaste i další. :-) Dělalo dítě i maturitu z češtiny?
Jj syn maturoval na International school Eindhoven, z češtiny maturitu nemá a mezinárodní maturitní diplom mu při přijímacím řízením na vs uznali
Mohl si, pokud by chtěl, dodělat maturitní zkoušku z češtiny, ale do toho se synatorovi nechtělo.... no on prostě není , i kvůli Aspergrovi, "materiál" pro české skolstvi
Já jsem moc vděčná, že syn je narozený v únoru. Kdyby měl jít do školy v čerstvých šesti letech, bylo by to hodně na hraně. V šesti a půl přesně dozrál a do školy vplul úplně s lehkostí. Měla jsem z toho, přiznám se, trochu obavy. Sociálně byl ve školce hodně mimo, nechodil tam rád, nezapadal. Ale jak kdyby přes prázdniny dozrál a odpadl, prvního září jsme najednou měli absolutně připraveného pohodového školáka, neměl problém s vyučováním, s učitelkou, s kamarády, s družinou, s ničím.
Pořád se nás někdo ptal, jestli nezvažujeme aby přeskočil první třídu a šel rovnou do druhé (![]()
) to leda by nám přeskočilo ![]()
Já jsem zjišťovala možnosti třídy pro nadané děti ve škole na P1 a nakonec ji zavrhla, že jedou hodně na výkon. Jsem moc ráda, že je ve své škole, má perfektní paní učitelku, skvělé spolužáky, všichni bydlí v okolí.
Nevím, zda to nenapsat spíš do stěžovacího vlákna. Vždycky jsem byla dobrá v pexesu a dnes mě pětiletá dcera rozdrtila v evropských vlajkách 30:2. No, mám z toho trochu deprési:)))
tina Tak to je slušný skóre :-)).
999 otevřela jsem si prosecco, abych se z toho vzpamatovala![]()
tina No úplně tě chápu, taky by mě to zdrtilo
ale furt si můžeš říkat, že je holt šikovná po mamince ;)
Pinot Noir a z vás mám radost, že máte diagnostiku a snad snazší cestičku k dalším podporám, terapii a pomocí, jak s Vikim pracovat. Ty pokroky co zmiňuješ z nedávné doby ![]()
DruI spíš po tatínkovi
, mám pocit, že má úžasnou fotografickou paměť. Ve škole se jí to bude určitě hodit. Jedinej, kdo jí v poslední době v jakýmkoli pexesu porazil, byl muž, a to jen "o prsa".
monis dcera bude příští rok v září úplně čerstvě šestiletá a určitě ji do první třídy dáme. Je šikovná, sociálně zdatná a na vadách řeči pracujeme. Já pro odklady úplně nejsem, není-li zjevný důvod.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.