Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. zaří 2024 18:07

žluťásek my jsme letos naposledy na chalupě. Pak ještě má syn opékání ve školce a tím zakončíme sezónu buřtů 

Online Karja
44707 příspěvků moje polička 28. zaří 2024 18:13

My jsme doma, já vařím nebo ležím a děti mě bedlivě hlídají, jakékoliv aktivity s otcem, nedejboze i jen na zahradě, odmítají:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. zaří 2024 18:15

Karja doufám, že hlídají, jestli ležíš a bereš poctivě prášky

Online Karja
44707 příspěvků moje polička 28. zaří 2024 18:20

EvaevaSpíš jestli jako asi nejzamejslim něco bez nich nebo je nechci vykopat ven:D

Online Karja
44707 příspěvků moje polička 28. zaří 2024 18:24

Já spíš zamejslim, jestli mi vyjde líp neschopenka nebo OCR, bohužel obě varianty jsou možné u nás:D. Jsem ráda, že jsem včera nikam nejela, myslím, že dneska bych byla asi tak na pohotovosti.A muž se vrátil z pohřbu až o půlnoci, no to bych mu to i zkazila, takovouhle ,,zábavu,,;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. zaří 2024 18:56

Karja já myslím, že je to šul nul - 70%

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 28. zaří 2024 20:29

Karja dej si to do nějaké kalkulačky, od doby placené nemoci od prvního dne spíš vychází lépe nemocenska (resp. náhrada mzdy během nemoci, je tam ten výpočet trochu jiný), ale je potřeba to spočítat přesně, rozdil může být klidne vyšší stovky i když zohlednis ten zaplacený víkend během osetrovacky.

+ U osetrovacky nehrozí kontroly. 

Nicméně, pokud půjde k doktorce, tak nemocenská by měla mít přednost.

Offline Muslik
564 příspěvků moje polička 28. zaří 2024 20:45
Reakce na žluťásek:

Evaeva my jsme si udělali výlet do Mníšku pod Brdy na Skalku a v lese je tam stánek, kde si koupíš buřty nebo párky a můžeš si je tam sama opéct na ohýnku. Lepší vrchol výletu jsme už nemohli vymyslet, syn byl úplně blažený.

​jee, tam je to fajn, jezdíme tam často, má to hlavně kouzlo v zime, dost často nám to vyšlo za mrazu či i se sněhem a do toho burtiky, vůně dřeva, výhledy...:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. zaří 2024 21:20

Prosím vás, gumáky s vlněnou vložkou fungují i jako sněhule? Potřebuju něco pro mimino, mám tu zimní superfity i gumáky po klucích, ale tohle prtě to nezvládne. Takhle bych zabila dvě mouchy jednou ranou, koupila bych nějaké lehké.

Online Karja
44707 příspěvků moje polička 28. zaří 2024 21:21

continuityNo to byla spíš taková řečnická, nebo co je jednodušší pro mě na vyřizování, finančně mi to na pár dní (doufám, že by to bylo pár dní) nepřijde nějak podstatne řešit. Ale doma jsme přišli na to, že ono nejvíc nejlepší pro mě teď je, dát jí k babicce a já budu pracovat, že to si paradoxně nejvíc odpočinu:D.

Online dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 28. zaří 2024 21:22

Evaeva 

Jo, Rosťa nosí jak jinak než Demar Mammut, jako půlka dětí tady na sídlišti, do sněhu i břečky nejlepší.

Online Karja
44707 příspěvků moje polička 28. zaří 2024 21:23

EvaevaJo naše holky to tak nosily, ty demary. Ony jsou hodně teplé a jsou i hodně lehké. Mně to navíc vždycky dobře vycházelo, že jsem jim na zimu koupila nové a na jaro/léto jim vyndala vložku zároveň s tou vyrostlou nohou. Tak to měly vždycky úplně na celý rok. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. zaří 2024 21:25

dzizisketa já asi budu potřebovat s měkčí podrážkou, ale na nějaké s vlnou jsem narazila na vinted, díky. On je fakt malý, i ty prewalkers ze začátku úplně nedával. Teď už to teda pocvičil, ale v normálních botách si ho vůbec neumím představit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. zaří 2024 21:27

Karja jasný. Já už pak plejádu gumáků i sněhulí mám, i jeho čísla, ale pro 12m dítě to není. Po nějakých se podívám.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 04:30

Evaeva podle mě mu v holinach nepujde chodit 

nechcete naše bundgaardy prewalkers po MPLee ? Naše dite v nich chodilo cca 2 mesice v těch cca 13 mes, byly super moc, zatepleny, s velkým gumovym okopem, velikost teď nevim, budu doma až vecer (20 nebo 21)

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 07:18

Potrefenáhusachtela jsem ti podekovat za tip na boty baby bare, zda se, ze opravdu hezky sedi. Usetrilo mi to dost casu, ze jsem nemusela koumat a pak vracet nesedici boty. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 07:31

Potrefenáhusa ty budou asi malý, díky. Ty bobuxy má 22. Co jiného do louží? To nezvládnou žádné prewalkers.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 08:18

Evaeva nechceš mu zkusit koupit zatepleny bundgaard holinky? Nejsou tak teply jak demary, ale mohl bych v nich chodit, těch demaru bych se spis bála, ze to ještě nepujde 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 08:40

Potrefenáhusademary určitě kupovat nebudu, přesně jak píšeš. Dívám se na vinted, na co natrefím, ale jsou hrozně drahý 

Online dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 08:44

Evaeva 

Zkus se podívat na značku Bergstein, má stejné parametry jako Bundgaard, ale je levnější.