Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 08:53

dzizisketa díky, prozkoumám to 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 08:54

Evaeva ještě Viking jsou chvaleny

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 08:56

Gatita to jsem rada, mne se taky libej

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 08:57

Potrefenáhusa jojo, ty jsem viděla. Koukám po všech. Teď jsem mu objednala nějaké z Alia expresu z vinted, ale jsou velké 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:07

Evaeva ty bundgaardy jsou taky větší, jiný boty už nosi 23-24 a holinky jsem teprv někdy minulej tejden měnila 21 za 22

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:12

Potrefenáhusa tady byla i změřená stélka. Akorát je o kus menší než ta bota

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:15

Evaevajá bych ještě počkala, jak se ti rozchodi. Mladší dítě se rozeběhlo taky nějak koncem léta a zimu už normálně zvládla v nějakých superfitech. 

Oni jsou rychleji zralí i na normální boty, když začnou dřív chodit. 

S gumáky neporadim, ty jsme nikdy nevedly. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:25

Evaeva do louží pro začínající chodce rozhodně Bobux splash! A do nich případně vlněnou ponožku. 
ty prewalkers bundgaardy jsme měli i na hory do sněhu. Holinky neušlápnul lonškou zimu vůbec. Dcera měla tu první zimu snhule od Bogs a byli celkem na nic a pak od Crocs a ty byly docela fajn. Guma totiž byla jen dole, ten vršek byl textilní a zvládla v tom hýbat nohou lépe. 
Potrefenáhusa viking zimní holinky jsou proti demarům hrozně těžké. Ale fakt teplé a nekloužou. Dcera je na zimu mít bude, nosila je ráda. Teď už teda máme i ty demary, tak uvidíme. Super ale mají tenisky s goretexem. Ty jsou lehoučký a celkem prostorný. A já teď zkusila na vinted objednat i sněhule. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:27

continuity já tomu moc nevěřím a hlavně bych něco potřebovala už teď.

MPLee kouknu na to, díky 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:29

Evaeva tak ty Crocsy byly až na druhou zimu...

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:31

continuity bez holin to nejde 

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:36

Lukaskovi sedia ddstep 063 a keen knotch. Pozerala som jonap nella, vyzerajú celkom dobre, ale nie som si istá, či sú na vyšší priehlavok. Nevie niekto?

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:42

Potrefenáhusa

tohle mi nějak nedělalo ani jedno dítě, asi moc velký princezny. 

první holiny jsem kupovala jako pozadavek do školy přírodě, neměly je na sobě ani jednou. 

Takovou tu zimní břečku na horách jsme řešili botami s goratexem a návleky. Ale je to delší proces na obutí. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 09:46

Evaeva mladší dítě melo na první zimu zateplené bobuxy a na sníh nějaké superfity, které mi půjčila kamarádka. Ty byly dost dobré, kotníkové, ale vlastně textilní, takže v nich šlo chodit, šněrovací, takže se daly dobře roztáhnout a měly všitý jazyk a vůbec do nich nezatékalo. Do Prahy ale úplně stačily ty bobuxy. Zkoušela jsem i nějaké pidi reimy, ale v těch nedokázala vůbec ťapat.

Já nevím, co letos na zimu, mladší dítě je teď ve velikosti o 3/4 roku pozadu za starším, takže do zimních bot po ségře doroste někdy příští rok na jaře ale zatím to nechávám koňovi...

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:03

continuity moje děti měly na sobě gumáky asi tak jednou v každé dané velikosti. Kvůli školce samozřejmě všechny ty velikosti máme, ale myslím, že některé zůstaly i zcela nepoužité. Až teď v druhé třídě v nich šel R. během těch dešťů párkrát do školy, sám se tak rozhodl. Ale že jsou naše děti příliš princezny vím dávno. . Já to tedy považuju za výhodu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:05

continuity tak tohle mi dělají všechny tři děti Mimino teď vždycky někam naláká mladší, to je takový pokušitel 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:08

Pinot Noir já to teda miluju, jak jim dám protiteroristický obleček a oni si klidně sednou do louže (to teda nedělají tak od tří, ale ve skákání v kalužích jim absence gumáků nezabrání). Do písku nepotřebujeme lopatky, hrabou rukou, a letos v létě si syn hrál v potůčky na břehu Lipna, asi šest hodin , a měl tam bažiny, do kterých strkal ruku po loket. Ale teda uznávám, že princezny budou mít určité výhody

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:08

Potrefenáhusa musíš jí tu kombinézu přetáhnout přes gumáky, takhle si nabere

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:10

Evaeva ve velikosti 22/23 byly uplne skvely zatepleny holinky z tchiba. V tehle velikosti byly fakt lehke a ohebne a i moje mini dite v nich behalo. Nejsou barefoot, ale maji celkem hezkou spicku. Dcera je ve vetsi velikosti nosi porad, jen uz jsou pak mnohem vyssi. Demary u nas naopak byly uplny propadak, chodila v nich jak v lyzacich a nechtela je nosit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:13

Zuzuli aha, kouknu i po nich. Já asi nepotřebuju bf, ale aby byly lehké a ohebné. On bude mít tak 21.