Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:15

continuity asi jinej gang

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:18

Evaeva jsou to tyhle se stahovanim, zrovna jsme kupovali uz treti velikost

U nas jsou holinky taky nutnost, naposled vcera v Repore nasla poradne blativou louzi

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:21

Evaeva jo, to nosi s gumovejma gatěma, ale zrovna tyhle kombineza má dlouhý úzký naplety, co pretahnout nejdou 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:21

Zuzuli díky. Holinky musí být, i když takhle starší už je tolik nenosí

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:30
Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 10:40

Pinot Noir frustrace level milion, úkoly ve dvou větách na tři řádky už vyzmizikoval čtyři chyby. Ještě nás čeká zážitkový deníček, na ten se moc těším

Online continuity
43132 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 11:20

Evaeva tak oni si v potoce nebo v řece samozřejmě normálně hrály. Akorát bylo většinou teplo a na nohou mají buď ty keeny nebo boty do vody, nebo jsem jim řekla, ať se zuji. Že by se výslovně rochnily v loužích, tak to fakt ne, navíc tady na sídlišti mi přijde rizikové nechat dítě i sedět v trávě. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 11:22

continuity proč? Resp. nepřijde mi to o nic rizikovější než je nechat hrát si na písku.

Online continuity
43132 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 11:23

žluťásek moje děti jsou tak zmagorene těmi gumovacimi pery, že je pro ně silenej stres přeškrtnout to špatný a napsat nad to správné řešení. 

To je úplné peklo, v slohu kolikrát gumuji celej odstavec, protože jsme potřebovali dopsat dve slova doprostřed řádku.

Online continuity
43132 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 11:24

Evaeva

Protože tady si určitě sednou do psího hovna. Nevím jestli je to se psama a jejich vykalama tak špatný po celé Praze, ale tady je to hrůza. 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 11:29

Evaeva já ti nevím, do písku se běžně neplive, nečurá, kadí tam možná kočky. Co všechno je spláchnuto v louži na ulici si ani nechci představovat.

A kvůli psím hovnům jsem od počátku chůze vstup do trávy ve městě normálně zakázala. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 11:35

continuity Pinot Noir u nás jsou taková místa, kde je evidentní, že někdo venčí psa denně. A někde je to v pohodě. Ale já jim to zakazovat nechci, oni by byli úplně hotoví, jsou to takové přírodní typy, to leda se přestěhovat na ves. Naštěstí těch přímých střetů s extrementy bylo velmi málo. Četla jsem post jedné doktorky, co by děti na veřejném pískovišti děti nenechala, ale holt ne každý má zahradu. Pití z louže jsem ale miminu zatrhla 

Offline Kokoska
34965 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 11:40

Pinot Noir to mas taky ruzny. Kdyz byly moje deti male, obcas se na piskovisti nasel kondom, dokonce pry i jehly, ale to jsem jen slysela. To prvni i videla, jeee, mami, co to je? 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 11:40

Evaeva kdyz jdeme pres sidliste do skolky, tak si vzdycky rikam, ze ten beton a asfalt vsude ma sve vyhody, protoze ty louze na chodnicich jsou ciste bez blata takze to vzdycky vezme skrz. 

Ale ona se v tech louzich nevali, jen je probiha nebo v nich poskakuje, takze mi to nijak zavadne neprijde, stejne po tom chodniku musi jit a na boty si to vsechno naslape.

Ale ja se teda priznavam, ze mam holinky taky a slr ty louze chodim s ni

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 12:11

Zuzuli oni se už v nich taky nevalí, ale když byli menší, to se nežinýrovali

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 12:18

Naše děti to milujou, tyhle luxusni louže máme hned za domem

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 12:49

Holínky jsou u našich dětí must have, žádné keeny by to jejich řádění v kalužích nedaly.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 12:50

Potrefenáhusa Když vidím ty vlasy, úplně jsem se sem zapomněla pochlubit, že mám doma dvě mikáda, to je taková uleva:D

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 12:53

Karja to byla fáze lvi král a hříva, teď jedem elsu a elsí cop

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 12:54

Potrefenáhusa Evaeva Teda, o našem dítěti říkávám, že se dovede vykoupat i ve lžíci vody, ale tohle jako na těch vašich fotkách teda (díkybohu ) nedělá