continuity asi jinej gang ![]()

continuity asi jinej gang ![]()

Evaeva jsou to tyhle se stahovanim, zrovna jsme kupovali uz treti velikost ![]()
U nas jsou holinky taky nutnost, naposled vcera v Repore nasla poradne blativou louzi ![]()

Evaeva jo, to nosi s gumovejma gatěma, ale zrovna tyhle kombineza má dlouhý úzký naplety, co pretahnout nejdou
Zuzuli díky. Holinky musí být, i když takhle starší už je tolik nenosí ![]()
Pinot Noir frustrace level milion, úkoly
ve dvou větách na tři řádky už vyzmizikoval čtyři chyby. Ještě nás čeká zážitkový deníček, na ten se moc těším ![]()
![]()
Evaeva tak oni si v potoce nebo v řece samozřejmě normálně hrály. Akorát bylo většinou teplo a na nohou mají buď ty keeny nebo boty do vody, nebo jsem jim řekla, ať se zuji. Že by se výslovně rochnily v loužích, tak to fakt ne, navíc tady na sídlišti mi přijde rizikové nechat dítě i sedět v trávě.
continuity proč? Resp. nepřijde mi to o nic rizikovější než je nechat hrát si na písku.
žluťásek moje děti jsou tak zmagorene těmi gumovacimi pery, že je pro ně silenej stres přeškrtnout to špatný a napsat nad to správné řešení.
To je úplné peklo, v slohu kolikrát gumuji celej odstavec, protože jsme potřebovali dopsat dve slova doprostřed řádku. ![]()
Protože tady si určitě sednou do psího hovna. Nevím jestli je to se psama a jejich vykalama tak špatný po celé Praze, ale tady je to hrůza.
Evaeva já ti nevím, do písku se běžně neplive, nečurá, kadí tam možná kočky. Co všechno je spláchnuto v louži na ulici si ani nechci představovat.
A kvůli psím hovnům jsem od počátku chůze vstup do trávy ve městě normálně zakázala.
continuity Pinot Noir u nás jsou taková místa, kde je evidentní, že někdo venčí psa denně. A někde je to v pohodě. Ale já jim to zakazovat nechci, oni by byli úplně hotoví, jsou to takové přírodní typy, to leda se přestěhovat na ves. Naštěstí těch přímých střetů s extrementy bylo velmi málo. Četla jsem post jedné doktorky, co by děti na veřejném pískovišti děti nenechala, ale holt ne každý má zahradu. Pití z louže jsem ale miminu zatrhla ![]()
Pinot Noir to mas taky ruzny. Kdyz byly moje deti male, obcas se na piskovisti nasel kondom, dokonce pry i jehly, ale to jsem jen slysela. To prvni i videla, jeee, mami, co to je?
Evaeva kdyz jdeme pres sidliste do skolky, tak si vzdycky rikam, ze ten beton a asfalt vsude ma sve vyhody, protoze ty louze na chodnicich jsou ciste bez blata
takze to vzdycky vezme skrz.
Ale ona se v tech louzich nevali, jen je probiha nebo v nich poskakuje, takze mi to nijak zavadne neprijde, stejne po tom chodniku musi jit a na boty si to vsechno naslape.
Ale ja se teda priznavam, ze mam holinky taky a slr ty louze chodim s ni ![]()
Zuzuli oni se už v nich taky nevalí, ale když byli menší, to se nežinýrovali![]()
Naše děti to milujou, tyhle luxusni louže máme hned za domem ![]()

Holínky jsou u našich dětí must have, žádné keeny by to jejich řádění v kalužích nedaly.
Potrefenáhusa Když vidím ty vlasy, úplně jsem se sem zapomněla pochlubit, že mám doma dvě mikáda, to je taková uleva:D
Karja to byla fáze lvi král a hříva, teď jedem elsu a elsí cop ![]()
Potrefenáhusa Evaeva Teda, o našem dítěti říkávám, že se dovede vykoupat i ve lžíci vody, ale tohle jako na těch vašich fotkách teda (díkybohu
) nedělá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.