Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 18:42

brrr je pre mňa nezvyklé, že druhak píše veľkým tlacenym. Keď chodím zastupovať na 1.stupeň, vždy som vudela písaným. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 18:43

Mohučanka že tornádo dělá kaňky by překvapilo i mě

Budeme vám schovávat z těch vypsaných náhradní víčka

já jsem teď po výletu strávila dvacet minut v Luxoru na hlavaku, děti mají mít na příští týden červené gelové pero. Vyzkoušela jsem tam asi tak dvacet různých červených propisek a nebyla schopná rozpoznat, co z toho je gelovka, takže nakonec jsem koupila celý balíček několika barev, protože na tom to bylo napsané

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 19:21

žluťásek 

To bych vybrala Pilot Frixion, jdou poznat snadno podle barvy, červená propiska i červeně píše

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 19:24

Se Šárkou jsme si prohlížely knížku o zvířatech. Ukázala na obrázek se žabími vajíčky, tak jí říkám, že to jsou žabí vajíčka. A ona: "Ahá, kvak mimi!"

S tím svým omezeným výrazivem si vystačí asi dlouho.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 19:31

dzizisketa no já si právě nebyla jistá, jestli gumovací je zároveň i gelová. Nevím nač to budou ve škole potřebovat, požadavek zněl červená gelovka. Takže jsem koupila to, na čem bylo výslovně napsáno, že je to sada gelových per

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 19:34

letfenixa Pokud to nevadí třídní, neřešila bych to.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 19:45

Tak my dnes v podvečer na pouti naštěstí potkali spolužáka a dozvěděli se, že za úkol je taky vyzdobit dle fantazie záložku do knihy, což byl proužek papíru, který jsem aktivně spolu se zbytky od svačiny v pátek vyhodila do koše. Spolužák zase naopak neměl tušení o úkolu "přečíst dvě stránky..." Užitečné setkání pro obě strany. Teda až do chvíle, kdy ho Ríša nalákal na atrakci s názvem Breakdance, po které spolužák bohužel zvracel.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 19:46

letfenixa tiskací je pomalejší, ale stejně tak na druhém stupni a dál psalo spousta spolužáků. I muž tak píše. Já píšu psacím, akorát tak, že je to rovnou v šifrách continuity 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 19:49

žluťásek jé, já to plánuju už tak rok a půl a pořád to nevychází. U syna mají geotýden příští týden ve škole, jejich třída jde na dvě lákavé akce. Akorátže syn má má 39,5. Konečně si škola mohla trochu šplhnout (to, že měl mít zítra první logopedii je už jen třešnička)

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 20:24

Tak jsem ho tu trochu zbytečně očernila, nakonec to má hezké.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 20:31

Naše dite drží špatně tužku, povedlo se vám to někomu preucit?

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 20:38

Potrefenáhusa zkusili jste pastelky se zářezy?  Dcera držela hrozně a nám to pomohlo. Měli jsme od Stabilo

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 20:43

monis

jo, už je mám v kosiku. My máme takový pelikany s placatyma podélnýma zarezama, ale ty drží taky špatně 

Online DruI
5585 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 20:44

Potrefenáhusa No, našim se to nepovedlo, tužku držím blbě pořád ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. zaří 2024 20:46

DruI starší syn drží krásně sám od sebe, mladší se snad zlepšuje, ale u něj to byla hrůza Ale ani ten krásný úchop staršímu nepomáhá k ucházejícímu písmu bohužel 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 20:49

PotrefenáhusaPelikan jsme nemeli, ale podle toho, co vidim na internetu, mi ty zarezy prijdou male. Ty Stabilo jsou tak vydlabane, ze to snad ani nejde drzet blbe. Ja bych je urcite zkusila.

Online DruI
5585 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 20:49

Evaeva Dcera drží hezky, ale hrozně křečovitě. Syn drží sice hezky, ale kreslit vůbec nechce, tak je to vlastně jedno. Já jsem celou školní docházku měla ošklivé písmo. K hezkému a úhlednému jsem kupodivu dospěla někdy kolem dvacítky ;o)

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 21:00

Pinot Noir To není očernění, to je taková ta místní učinná síla záchrany, že to sem napíšeš, aby se něco stalo/nestalo:D.

Pinot Noir Ty úkoly mi teda přijdou docela náročné. My jsme tu měli ve vsi před lety kauzu, kdy ve škole byl takový pedagogický personál s jinejma vyukovejma představama než měli rodiče, včetně toho, že se nedávali snad žádné úkoly a to rodičům děsně vadilo. Taky jsem to tak viděla, teď to vidím jinak, vůbec by mi chybějící úkoly aspoň v prvních dvou třídách nevadily:D

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 21:01

Já mám písmo hrozne, přečtu to jen já, ale ta rychlost!!!:D já třeba jako písmenka některá vynecham, jakože je prostě nevymodeluju, mám to už od středni, říkám, že to je písmo líných lidí...

Online continuity
43132 příspěvků moje polička 29. zaří 2024 21:03

Potrefenáhusa kolik jí přesně je?

Tady má paní nějaké rady, mimo jiné doporučuje začít lžíci. 

https://predskolniporadna.cz/je-opravdu-nutne-spravne-drzet-tuzku/

Moje děti zkraji taky držely tu tužku všelijak a pak se to srovnalo. Jeste me napadlo, ste si jistí lateralitou?