Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 05. října 2024 09:43

continuity zajimavy, pred Vanocema mi spis pri objednani ta "moje" zasilkovna hlasi, ze uz ne, ale presmerovani jsem zazila vzdycky v lete. Balikovna je nejbliz na poste a ta ma misto vzdycky. 

No kdyz uz tu sluzbu nekdo nabizi, tak at si sezene lidi. Neni moje vina, ze jsou dopravci skrti a kuryri pak padaj na hubu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 10:00

continuity mně ty vaše stesky dost překvapily, mně už se to nestalo ani nepamatuju, roky určitě (ťuk ťuk). Boxy všech společností mám před barákem. My teda drtivou většinou věcí bereme z Alzy a tam problém nebývá.

Online continuity
43133 příspěvků moje polička 05. října 2024 10:05

Evaeva

Alze klidně posune doručení o tři dny a dost často kvůli plnému boxu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 10:05

DruI já musím prioritizovat, nejdřív musím vyřešit co chtějí děti od celé rodiny, pak ty další čtyři narozeniny, hory a nakonec objednávat dárky pro děti na závěr pro zbytek příbuzenstvaA já se snadno vyčerpám, tak si to musím dávkovat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 10:06

continuity mně se to neděje. Samozřejmě se to stát může. Zase tak na doraz to neobjednávám, aspoň většinou

Online continuity
43133 příspěvků moje polička 05. října 2024 10:09

Kokoskalidí na pracovním trhu nejsou. Zaplatit víc neřeší vůbec nic, protože se jen zrychlí kolotoč přetahování pracovníků z jedné firmy do druhé, ale toho pracovníka navíc to na měsíc před Vánocemi nevyrobí. Takže se něco málo se polepi brigádníky, ale ten nárůst je několikanásobný na pár týdnů. Nemáš na to auta, lidí, třídící linky. 

Dělala jsem v sezónním businessu celý život a nedá se s tím delat nic lepšího, než, že se to očekávání zákazníků trochu řídi. Ale je zcela běžně, že ti firma řekne, že kapacity na tu práci už má až v lednu a nechá si nějakou kapacitu pro prémiové zajazniky. U těch předvánočních balíku toto udelat nejde. 

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 05. října 2024 10:11

Evaeva No a proto jsem si děti porodila půl roku od vánoc, aby se mi to vhodně rozložilo. Mít děti narozené kolem vánoc, tak vstoupím k jehovistům a vánoce zruším! ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 10:13

DruI

U nás se skoro jinak nerodí, na podzim je i synovec, ségra, švagrová, můj táta a tchán

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. října 2024 10:23

Ja by som nakupila darceky aj s predstihom. Keby som tak vedela co. Sambo ma o tri tyzdne narodeniny a mam co? Nic

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 10:35

Mrakoplas chlapi jsou nejhorší

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 05. října 2024 10:49

Mrakoplas muž má narozeniny teď. Jako vždycky jsem mu koupila bednu piv ze Zichovce, ale to už je tradice, tak jsem chtěla i něco jiného. Takže jsem mu koupila tričko. Tento pokus nepoučitelně opakuju v pravidelných intervalech, skoro nikdy to k ničemu nebylo, protože on většinu triček neobleče přes bicepsy. Tentokrát jsem šla z obchodu v přesvědčení, že tohle má rukávy fakt pružné a bude mu, ale dnes u snídaně jsem seděla naproti němu a došla k závěru, že je to fajn, že mám triko pro bráchu.

Příště mu koupím ty pivní bedny nejmíň dvě, aby mu adekvátně dorostl zbytek těla a mohla jsem kupovat XXL, to bude dost volné i přes pazoury.

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 05. října 2024 11:12

continuity ja neobjednavam na posledni chvili, je mi jasne, ze v tom exponovanem obdobi muze byt problem. Ale jsem sobecka a nedelam to z ohledu na kuryry, ale kvuli sobe.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 12:02

Pinot Noir musíš kupovat označené značky

Já točím dokola ponožky, trička, trenky a kalhoty, podle toho, co zrovna potřebuje. Dárek je, že nemusí do obchodu

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 05. října 2024 12:04

Evaeva DruI My je cpeme mezi zimní bundy a kabáty do takové zipovací skříně, syn ji neumí otevřít, a když už viděl obsah, tak kabáty ho nezaujaly, tak tam ani nechce chodit hrabat. Skříň je to úplně strašná, ale kvůli tomuhle si ji asi ještě chvíli necháme

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 05. října 2024 12:12

DruI Kéž by se to rození dalo takhle naplánovat My máme v nejbližší rodině, kde si dáváme dárky (i kdyby jenom knížku nebo lahev vína), na podzim 7x narozeniny a 3x svátek, teď k tomu ještě přibyde 3x mimino a u nás i se svátkem (ostatní zatím jména neprozradili). Dalších 6x narozeniny a svátek jsme už po dohodě řešit přestali, protože by nám z toho všem hráblo. A pak přijdou Vánoce...

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 05. října 2024 12:31

Musím si to tu zapísať: nemáme doma biele pečivo, tak mal L. na desiatu celozrnnu kaizerku a zjedol ju! Frflal, ale zjedol!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 12:34

Myrtila ehm, ty jsi naše příbuzná?My aspoň slučujeme ty oslavy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. října 2024 12:35

Myrtila my je pak dáváme do úložného prostoru postelí, ale když přijdu domů a chci je rychle schovat, tak to cpu různě, kde se dá.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. října 2024 12:39

Pinot Noir . Sambo chce vikend bez deti. Ja by som mu to rada splnila, ale zatial nemam strazenie. Tie piva si poznacim ako zalohu, diky :) 

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 05. října 2024 12:39

Myrtila V takové konstelaci bych fakt asi vánoce v rámci zachování svého zdravého rozumu zrušila ;o)