Gatita ma 7. Chodi rad, aj nerad. Nieco ho bavi, nieco nie ale chce chodit kvoli kamaratom :) Ja uz som mu to vysvetlila (ako uz milionkrat) ale on si to niekedy nevie ovladat. Na bicykel bude za chvilu zima, korcule odmieta. Behat ho sambo volal, to akceptuje jedine na kolobezke. Tu ma rad ale popravde moc by na nej s jeho oslabeniami nemal, lebo nestrieda nohy. Rad chodi na plavaren ale zas len skakat do vody a jazdit na tobogane. Riadena hra alebo trening je proste nuda :) Ale skusime este jednu trenerku, ze by si pol hodinku poplaval a potom moze jazdit, to unho ako tak funguje. Len tam s nim musi chodit sambo a on to s nim proste nevie. Ale ja sa zas neviem rozkrajat..
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas atletika kolektiv nestmeli, my sme športová škola so zameraním na atletiku a sú to všetci individualisti.
Mrakoplas a co judo nebo takoyv nejaky sport? to tam nemate?
Mrakoplas to je mi líto ![]()
A co nějaké judo, karate, to by nebylo pro něj? Nebo nějaký skaut/lesní klub, že by ten pohyb probíhal mimochodem
letfenixa asi záleží, jak se to dělá. Já na atletice vyrůstala a kolektiv byl to, co mně tam drželo. U nás se na tu týmovost dalo. Ono taky ty děti závodí za oddíl ne sami za sebe. I dospělí, pokud nemají extra výkonnost.
letfenixa já nevím, jak jinde, ale Ríša chodí na atletiku a to je spíš zatím takové kolektivní hraní, připomíná to hodně ty lekce Gymnathlonu. Pro R. je to teda zklamání, představoval si, že si vyzkouší různé atletické disciplíny a běhání opičích drah ho moc nebaví. Myslím, že už ho mockrát nepřemluvím a že to jsou další vyhozené tisíce.
. Parkour ho zatím teda baví moc, tak aspoň něco.
Pinot Noir no jo, oni jsou na ty disciplíny ještě malý:( V podstatě by mohli akorát házet a skákat do dálky, ale trénuje se hodně přes ty hry. (Já překážkové dráhy taky nesnášela, umírala jsem u toho, dělali jsme to i v těch 18
Syn je miluje)
Pinot Noir kam chodí? U nás už dávno skákali do písku, házeli "oštěpem", běhali štafetu, učili se startovat (což byla hrozná legrace, to poprvé dělali, když jim bylo asi 5-6, trenérka měla taková obří "ozvučná dřeva", práskla s nimi o sebe, děti se 10 vteřin koukaly, kde co lítá a pak se někteří i rozběhli
). Třeba v hodu se dcera dost výrazně zlepšila, ona je na to levá po mně, ale teď by určitě dohodila tenisákem dál než já a i to dobře vypadá, když hází.
letfenixa tak oni tam hodne "zavodia" aj za timy, alebo hraju rozne pohybove hry, kde musis kooperovat. A on si vzdy niekam odbehne, lebo ho zaujme zrovna rebrina, na ktoru musi nutne vyliezt ![]()
baltik Evaeva karate mame, ponukala som, nechcel ani skusit. Popravde si myslim, ze by tam z neho boli este viac na nervy ako na tej atletike
. Skautov mame len vodnych (toto vam v Cechach zavidim, hned by tam boli obaja). Je to len mala skupinka a tiez tam nechcel. Aj hasicov som mu ponukala, nic :D Pochopitelne chce chodit tam, kde je nejaky kamarat.
No ja som si hlavne potrebovala povzdychnut, ked nebude chciet, nebude chodit nikam a nejak si najdem cas na tu plavaren, nech sa aspon nauci poriadne plavat. Aj ked podla neho on uz plavat vie a nepotrebuje to. Ano, zaplave 5 metrov na psika ![]()
Mohučanka syn je tiez po mne, ale nezlepsuje sa tam :D pretoze nikdy nedava pozor ked sa vysvetluje a je zbrkly. Ale hadzu raketou, loptou, skacu do piesku, behaju aj stafety, cez prekazky..
Mohučankaštafetu tu taky trénují i pětiletí. Ale od listopadu do března jsou v tělocvičně a v té je to opravdu jako gymnathlon - hry, skoky z místa, překážkové dráhy,...
Mohučanka no, tak jsme si to i představovali, ale je to prostě jen takový pohybový kroužek, aspoň R. to tak popisuje. Chodí do P&M akademie v Letňanech.
Mrakoplas nosili by tvoji tenké červené merino? Syn to nechce, kouknu na velikosti a domluvím se s ním, jestli to mám ještě na zimun nechat nebo to na sebe nevezme. Triko a legíny, úzký na hubený děti.
žluťásek no uz tu padlo take, ze cervena je pre dievcata, ale ked je to spodne oblecenie, tak to snad akceptuje. Na hubene ideal. Len prosim ta nehryzie moc? Lebo tie co su moc pichlave nanho tiez nedostanem.
Evaeva u nás můžou být venku celoročně, jen když padají trakaře nebo je -10, tak jsou vevnitř. Zrovna jsem objednávala v Decathlonu nějaké zateplené oblečení na venkovní atletiku (a zapomněla jsem na fleecku, ach jo).
Mrakoplas mně připadá jemné, syna kouše. Jeho ale kouše i super jemné Dupeto.
No kdyžtak ti to pošlu večer v SZ s fotkou
Mohučanka to je super! Tady to podle mě asi nechtějí spíš rodiče
školní stadion je samozřejmě volný i v zimě. I když to vypadá, že bude pršet, přijde zpráva, že jdou dovnitř. Je to teda kroužek při DDM, do našeho oddílu půjde příští nebo přespříští rok. Jestli ho to bude pořád bavit.
žluťásek ok :)
Mrakoplas poradit nemuzu, sama jsem na vychovu deti nemozna. U nas je to teda trochu jine nez u vas, syn je ukazneny v kolektivech, ale zas se absolutne neovlada doma. A taky bych potrebovala, aby se trochu vybil sportovne, ale nemuzu ho nikam dostat, pro nej by byl vyhazov z krouzku za odmenu. Ja uz se prave prestavam snazit se rozkrajet, uz saham jen po tech variantach, co jsou pro me nejschudnejsi (typu krouzek ve skole, kdyz si nevybral z nekolika atraktivnich se slozitou logistikou). Ted jsme byli na 9lete prohlidce a doktorka mi promlouvala do duse, ze musi cvicit, ze nema svaly a nepredkloni se ani tak, aby dosahl rukama ke kolenum, natoz na zem, je na tom hur nez ja, a ja to dam jen do puli lytek![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.