Tak som práve L. doviedla na ten kucharsky krúžok a je mi jasné, že naposledy
"pani riaditeľka tu ešte nie je, zdržala sa". Takže 3x bol za 35 €, tj to je ako cena za nejaký cudzí jazyk. Čo už.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita to je těžké, když nechce, viď. U něj ani není problém, že by ho to nebavilo, co?
Jak jste tady jely ty hračky, tak bych se u mnoha z nich furt mohla ptát ...a co to jé? Úplně jiný věci než jsem znala s dětma ( o nás samotných ani nemluvě). A vnoučata nemám, abych se s tím mohla seznamovat přes ně. Jsou to moc zajímavý hračky, a ty deti se maj' :-)
Lenka22 já jim taky hrozně závidím
A nejen hračky, ale taky všechny ty akce, dětské expozice v muzeích a příměstské tábory
Evaeva no jo to taky, to je bezvadný....to fakt závidím dost, těch akci pro deti všude, a i ve školkách a ve školách, to se nedá vůbec srovnat s náma, co vsechno navštevujou, těch kroužků i ve školce, to je moc prima.
Gatita no vsetky ponukane, vratane atletiky ma pocas druziny (len vybehne o jedno poschodie do telocvicne, nemusim ho uz nikam vodit
).
Mozes mu pohrozit fyzioterapiou, ktoru starsi kazdy den cvici, to je teprv peklo
. Sto kruzkov by za to vymenil. Nepomoze ani ked mu povies, ze jeden pohybovy kruzok chodit musi, nech si vyberie aky? Syna som do minuleho roku na tu atletiku musela zlozito vozit pocas prac.doby, castokrat mal zachvat, ze sa chcel v skolke este pohrat (ale na atletike bol nakoniec rad, len to prerusenie hry zle zvladal). Pomohlo mu ked vedel, ze den, kedy je atletika, nemusi cvicit fyzio ![]()
Ríša tu má dnes zase toho kamaráda, co nejí sýr, máslo, nic namazaného atd., tak jsem byla tentokrát připravená a udělala ten salám vypečený na pánvi, jak mi tu minule radil, a spustilo to požární alarm. ![]()
Ale chlapec spokojen.
Pinot Noir
uf ale salam peceny na panvici!
Pinot Noir to miluju, tu situaci, kdy alarm jeci, ja nahlas nadavam, mavam uterkou a snazim se najit vypinatko, ktere je ovsem na klicich v predsini, do toho vola ostraha, jetli ma poslat hasice, a ja reknu Ne, dekuji, neni treba, ja jen varim obed!
Kokoska tak ten náš naštěstí není nikam napojený, jen řve, ale zase jde vypnout jen tak, že ho odšroubuješ ze stropu a vyndáš baterii. Takže řve hodně dlouho! ![]()
Pinot Noir u nas to strasne neprijemne pipa, kdyz dochazi baterie, v pravidelnych intervalech. Taky nekdy dlouho ![]()
Kokoska ježiš, to u nás taky, a vždycky, ale fakt vždycky to začne v noci, nejlíp tehdy, kdy doma není muž. ![]()
Mrakoplas a Sokol nemate? Kdyz narazite na dobrou lektorku, tak je to skvela organizace. Netlaci tam na vykon, coz je podle me nejdulezitejsi. Znam plno rodicu, co tam ma deti s ruznymi spec.vzdelavacimi potrebami. Ale jak pisu, hodne zalezi na lektorce.
Pinot Noir Kokoska můj top zážitek s detektorem kouře byl, když spustil v 1 ráno na plný pecky falešný poplach a vzbudil mně, párměsíční mimino a tříletou. Cirkus neskutečnej![]()
monis to muselo byt o nervy.
Kokoska jo, já byla tehdy na infart. Nebylo to poprvé, co to takhle bezdůvodně řvalo, ale v tu noc to bylo šílený a od té doby je odšroubovaný ve skříni.
Gatita jako asi to není podle současných výchovných trendů, ale já se dětí moc na nic neptala a prostě je přihlásila tam, kam jsem chtěla a kde jsem věděla, že jim to aspoň trochu půjde. A tak si synka vyzvednou z družiny ve středu na angličtinu, ve čtvrtek na vědu a v pátek na cvičení a opět do družiny vrátí. Cvičení večer kdy měl jít z domova do tělocvičny jen kousek od domu se neosvěčilo, to bylo moc řečí že se mu nechce, i když se mu tam pak líbilo. V družině žádné scénky nejsou, nebo o nich aspon nevím. Předpokládám že pokud by se na kroužku nezapojoval, tak mě budou informovat.
Šárka hrála v pohádce o veliké řepě 
JankaM když ti ty scény nedělá večer před tím doma ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.