JankaM souhlasim, ale nam to proste nejde. Je to hrozne utrpeni, syn se tu doslova chyta futer a ja ho fyzicky nikam nedostanu, to bych ho tam musela nejak dosmykat kriciciho a prat se s nim. On je strasne rezistentni. Jako kdyby slo o skolni dochazku nebo nutnou navstevu lekare, tak ho tam dovlecu nasilim, ale u krouzku mi ten stres prijde neprimereny. Mas pravdu, ze kdyby chodil z druziny, bylo by to snazsi. Jakmile se rozsedi doma, uz je to narocne. Ma 2x tydne hodinovy sportovni krouzek, se kterym je smireny, ale reci je kolem toho dost. A mas pravdu, ze lepsi pro me je ten, kam jde z te druziny. Na ten druhy chodi pozdeji odpoledne z domu, a to se mu nechce a neobejde se to bez premlouvani. Ale je to blby, tyhle kompromisy, protoze mohl chodit na neco, co by mu asi dost slo a bavilo, kdyby tomu dal sanci.
Vše o těhotenství a dětech
JankaM No to jde v případě, že škola kroužky nabízí. Naše nabízí keramiku, gymnastiku, fotbal a florbal, a keramika a gymnastika se časově kryjou
dcera je přihlášená na keramiku, a ta ještě ani v tomto pololetí nezačala ![]()
Jinak má kroužky mimoškolní, taky se jí kolikrát nechce z domu, ale když už se zvedne z gauče, jde ráda.
Mohučanka my stejně odpoledne chodíme ven, takže jsou zvyklí opouštět domov. To asi dost pomáhá. Taky jsme ve dvě doma, takže do čtyř si orazí dost. Ale musím říct, že letos se výběr nějak povedl, oba jsou vyloženě nadšení.
Gatita ani nasmu by sa z domu uz nechcelo. Jedine stastie, ze atletika je nahodou zrovna v tej skole, kam chodí (neorganizuje to skola, je to samostatny klub, len si prrnajimaju priestory) a je to v case, kedy by bol aj tak v druzine.
A necudujem sa, ja som taka ista. Na jogu som castokrat sla len preto, ze by som ju musela aj tak zaplatit. Ale mam to tak len zhruba od oktobra do aprila, to by som sa najradsej zakryla perinou a nevyliezla vobec nikam.:)
Lamicka sokol nemame. Tu tych moznosti az tak vela nie je.
Evaeva podla mna je to najma tym, ze chodia poobede domov. Nas pride najskor o pol piatej. Po celom dni ma toho uz dost.
Mrakoplas jojo, to hodně pomáhá. Starší teda s kroužky nemá problém, ale je fakt, že po škole chce hned domů
Děkuji, jen už nevím komu, za tip na ty slevy na lego na Alze, máme vyřešené synovy Vánoce
a s mužem jsme se hecnuli, vymysleli i narozeniny a všechno jsme to objednali, je říjen a máme to z krku ![]()
Myrtila jakozto certifikovany sklerotik bych na to do Vanoc zapomnela...zrovna vcera jsem ve skrini objevila tricko, ktere jsem koupila v predstihu synkovi k svatku...mel ho v kvetnu. ![]()
![]()
SunEclipse ale říjen, to přece na dárky není brzo. ![]()
Snažím se mít všechno do prosince vyřešené, pak už je v obchodech i u kurýrních služeb takové šílenství, že se toho odmítám účastnit.
Pinot Noir do obchodů nepáchnu,. ale objednat to naštěstí v pohodě stačí týden předem ![]()
Já mívám vyřešené děti, ale pak ještě zbývá zbytek rodiny, co nic nechce, a tam vymýšlení odsouvám.
Evaeva no já, když to není životně nutné, se snažím to těm kurýrům nedělat, ty nákupy v posledních dvou týdnech. Jednoho mám v rodině a před svátky mám vždycky regulérní strach o jeho zdraví.
Pinot Noir já si to nechávám posílat do boxu, tak to je snad tolik nevyčerpává.
Evaeva tak tam to veze ten stejný kurýr.
Ale to je jedno, nechci moralizovat, ale ty pláče o tom, komu co už nestihli doručit, nebo doručili jinam, si pamatuju i odsud. Snažím se tomu vyhýbat. Jen mě zkrátka zaujalo, že říjen je pro někoho na nákup dárků moc brzo.
SunEclipse No, popravdě, vymýšleli jsme, co k těm narozeninám, mezitím přišlo to lego k Vánocům, a když ho manžel šel zastrčit do naší dárkové skrýše, našel tam hru, co jsme k těm narozeninám koupili už v červenci
ještěže ty dárky hromadíme na jednom místě ![]()
Myrtila to máte dobrý. My to strkáme, kde se dá, hlavně, když to potřebuju rychle schovat. A pak chodím po bytě a kam jsem to sakra dala![]()
Evaeva No, my přesně tak. A proto nemůžu nakupovat dárky v říjnu, protože za toho čtvrt roku už bych je nenašla :o)
Pinot Noir ale já přece nepsala, že říjen je na nákup brzo...psala jsem, že jsem sklerotik, a neudržím myšlenku. To mi přijde jako dost jiné sdělení, než cos z toho vyvodila ty.
Pinot Noir "dorucili jinam" naprosto nesouvisi s rocnim obdobim.
Kokoska akorát, že i Vánocích může být "dojedu tam po víkendu" už pozdě.
Kokoskadoručili jinan s tou sezonou souvisí, protože když je těch balíku víc,tak se to stává častěji.
Pinot Noir jsem s tebou, já si to píšu,aby na něco nezapomněla, když to kupuji předem. Dělám to i kvůli sobě, radši si advent užiju v klidu u pečení, než se honit po balikovnach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.