Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa já myslím, že ta deka zase tak měkká nebyla. A rovná byla.
Suya Jj, já si to pamatuju z fotek, ale vůbec si nepamatuju jakýkoliv milníky, akorat chůzi a cca řeč (a to asi jen kvůli tomu, ze byla starsi pozadu)
Evaeva no proti původní podložce v kočárku rozhodne jo, já tam měla myslím i rozbalenou nějakou silnejsi zavinovacku
Potrefenáhusa jo, ale v tom kočárku není skoro žádná matrace. Syn to měl jako kdyby ležel ve fusaku.
Pinot Noir ještě bych k tomu (pod)zimnímu dítěti dodala, že když spí jen v kočáru a je navlečený, tak to znamená kmitat někde venku v pološeru a žádný sednutí na lavičku a číst knihu.
U nás bylo druhy dítě dubnový. Napřed taky ve fusaku, v necelých 3m stěhování do hicu (45 ve stínu, celkem vysoká vlhkost vzduchu), takže jsem dítě venku svlékala a uvnitř v klimatizaci přikrývala, ale stejně mi to přišlo pohodlnější.
Tabea moje děti spaly jen v kočárku. Ale mohl stát, takže denně trávily šest hodin na balkoně ![]()
Evaeva ja mela na balkone korbu od nejakeho stareho kocaru polozenou na polystyrenech, tam se deti neco naspaly! Byla to lodzie, kocar byl v rohu, kam ani skoro neprselo, moc nefoukalo. Kdyz bylo venku hnusne a nikam se mi nechtelo, ideal.
Kokoska
akorát ten kočár byl celý, takže jsem je mohla i vozit nebo houpat. Kočár na balkoně byl náš největší livehack
my máme stále už čtvrtým rokem velkej houpací kočár v kuchyni, ten fakt jednou pojede do sbernyho dvora s velkou mašlí
Kokoska
akorát ten kočár byl celý, takže jsem je mohla i vozit nebo houpat. Kočár na balkoně byl náš největší livehack
Začátek května bohužel nezaručuje, že nebudou tropy, ale taky doufám, že mimino bude 20 hodin denně spát v kočáru na balkóně!! ![]()
Aranel to som bola ja! Spánok od 6 do 6 plus 2x denne 2 hodiny v kočíku. A teraz si predstav, že som to počúvala od mamy celý život a toto očakávala v materstve ![]()
'To len položiš a dieťa spí ' - moja mama.
'To len zakryješ dečkou a dieťa spí ' - kolegyňa.
Raz som ho po zaspati pri kojeni zakryla dečkou, raz! A čo? Zobudil sa!
Aranel Takove deti jsou. Syn mel tedy intervaly, ale vzdycky 2-3h jsem mohla koukat na serialy nebo si cist. I sestinedeli bylo celkem pohoda, vyspala jsem byla. Jako ano, budil se 2-3x za noc, ale to neni nic co bych do te doby duverne neznala . Drzim palce at mas dite (jak ja rikam) pro zacatecniky.
Tabea přesně, ten podzimní spal jednu dobu jen v kočárku, pouze v jedoucím, a ještě k tomu muselo být ticho. Takže jsem se zmrzlá ploužila daleko za vsí a kličkovala bahnem, abychom se vyhnuli každému, kdo telefonuje, s někým mluví, má s sebou dítě na plastové motorce, volá na psa atd. No co si budem, nenáviděla jsem to hodně.
Aranel gratuluju a za mě doporučuju Rock it houpatko, merino hadry na mimino a případně malé šumítko s bílým šumem. S tou kombinací syn fakt spal všude a kdykoliv. Obě děti jsem teda měla podzim/zima, ale přišlo mi to v pohodě. Koupila jsem fakt teplý péřový fusak, do toho jsem je šoupla v merinu. Vydrželi spát jak venku v -10, tak po příchodu do tepla jsem jen rozepla fusak a bylo to taky ok. Ale jaro bude bezesporu praktičtejší! ![]()
MPLee nám rock it na dítě vůbec nefungoval. Každopádně tu mám jeden k prodeji
Aranel
Jos
Já bych takové miminko přála každému, k práci jsem se vrátila hned v šestinedělí a vůbec to nebylo nějak na sílu. Ten první spal takhle dobře i v postýlce, takže to by řešilo i ty tropy. Ostatní teda jen v kočárku, ale klidně stojícím. Jim dělalo dobře to omezení pohybu díky oblečení, si myslím.
MPLee nám ten rock it taky vůbec nefungoval, naše obe chtěly kontakt nebo pohyb
ale teď se mi vybavily některý zážitky z jízdy autem....a to pěkný nebylo, u obou to přešlo až někdy po prvním roce, teď jezdej bezproblémově, včera z toho Norimberku spaly obe až do Prahy
taky ještě s tím pořizováním pockej, až se bude obecně vedet, ze čekáte miminko, mezi lidma je spousta věci, který už nevyuzijou - je teda mezi tím často spousta hrůz rovnou do popelnice, ale i spousta fajn věci, já to třeba pridavam k nákupům na vinted, jsou to malo opotřebovaný věci, ale nikdo si je nekoupi za cenu, aby se vyplatilo se s tím crcat, mít těhotnou kamaradku, valim to s chuti tam (mimini už teda nemám, ty už jsem poslala dal)
Aranel mám dceru narozenou v půlce května a tropy byly přesně do té neděle, kdy přišla bouřka a jela jsem do porodnice. Ale pak taky nebyla nějaká zima, domů jsme ji vezli jen v zavinovačce, žádná deka, nic.
Potrefenáhusa Lukasko sa zo zásady vzpieral spaniu v aute, prvýkrát úmyselne zaspal (v čase spánku) ako 6-ročný cestou z Nitry, keď som mu povedala, že to čo chce robiť doma, bude možné, len ak si v aute pospi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.