Potrefenáhusanaše dvě děti nesnášely tunely, v přesně tom samém věku. Jinak naštěstí jezdí celkem spokojeně, ale ideální je, když spí. Bohužel auto sice dobře uspává, ale spí v něm kratší dobu než v posteli
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Já vím, taky zatím nic pořizovat nebudu, ale seznam pro představu se hodí. Mám tu jednu kamarádku, co má termín o Vánocích, doufám, že kluk rychle poroste a já to, co se osvědčí, budu rovnou odebírat ![]()
Potrefenáhusa přesně tak. Taky jsem rodičům dceřiný kamaradky věnovala chicco next2me, protože se mi nechtělo podstupovat žádný diskuze na vinted.
Aranelsáňky za běžky ![]()
Aranel to bohužel bude vycházet tak první půl rok maximálně. Chce to nejlíp někoho, kdo má dítě tak o rok mladší ![]()
letfenixa tohle jednou pochopilo moje dítě už v roce a půl. Kupodivu.
Aranel Husa ma pravdu, najednou ti lidi budou nabizet hromady veci. Budes si moct vybirat
. Dlouho jsem nemela nic a i kocar si me nasel. Sice jsme pak brzo X lander poslali k tchyni na obcasne povozeni, ale na ten zacatek uplne stacil. Taky se muze stat, ze kocar/nositko/houpatko/domysli si tvoje dite nesnese. Jo a hodne veci jsem objednavala jeste z porodnice, az jsem konecne mela predstavu treba o plenach, velikosti obleceni nebo nutne kosmetice.
Evaeva Také mám. Jedna z mála výhod tzv. late bloomers
(a pak mám jednu starší sestřenici-hromadičku. Tam se trochu bojím)
Pinot Noir Děkuju a taky mám radost, že mám v Aranel spojence![]()
![]()
Ta diskuse o oblíkání je zajímavá, já jsem právě zjistila, že moc nevím, jak se oblíká těhotenský břicho na zimu (budu mít největší právě přes zimní měsíce), už teď nosím trenčkot rozepnutej.
Aranel to je náhodou super. Tak holt půlku vyhodíš nebo vrátíš, ale takový ten základ tím získáš. A ty malá miminka to moc nezničí, dokud se nepohybují a jsou jen na mlíku
Len jestli budeš potom používat nosítko, tak bych zainvestovala do nosící bundy. Tohle je teda výhoda podzimních porodů, naposledy jsem si až do porodu vystačila s mikinou a birkeny ![]()
Evaeva Asi budu muset, nosicí bundu jsem měla a poslala dál, vůbec mi nevyhovovala. Prvně jsem taky rodila v listopadu, takže tohle jsem vůbec neřešila. Ale nosítka mám schovaný a těším se, až je zase vytáhnu (a ještě víc se těším, až všechny nasyslený dětský věci budu lifrovat pryč).![]()
Len to lifrovani pryč je nejvíc nejlepší ![]()
ja jsem nosila větší dlouhej tlustej svetr na olivky, dzinovy laclace a do toho netehotenskej tenčí svetr, kdy nevadilo, ze byl kratkej
Len já měla jednu z Lidlu, jak jsem moc nenosila, ta byla hrozný pytel. Ale zjistila jsem, že mi ta vsadka jde i do normální
Teď už to teda nevyužiju a půjde pryč
Potrefenáhusa lifrování je super. Já teda zatím dávám pryč akorát velké věci, zbytek syslím ségře, ale u ní už je to podle mě taky na spadnutí.
Nicméně dokud jsem neměla konečný počet dětí, nechtělo se mi zbavovat vůbec ničeho. Ne racionálně, ale prostě mně ty věci vůbec netížily, třeba dětská prostěradla byla dva roky na svém místě ve skříni úplně bez využití. Teď bych nejradši dala pryč všechno hned![]()
Len Tak ale ty jsi napřed o 1,5 dítěte! ![]()
Vite co je sranda, ze ja uz stihla za trictvrte roku zapomenout, jak jsem to vlastne delala
Pamet je milosrdna!
dcera je na konci velmi tepleho října před třemi lety a nepamatuji již take asi nic:). Zůstal jen obecný pocit že to vše bylo takové vcelku easy, prostě jsem frkla dítě do teplého fusaku a pořád courala dvacet kilaku venku s kočárem, ona o mléko nikdy moc nestála, takže jsem v životě neřešila nějaké kojení někde venku, nikam sem nespěchala, vše mi to zpětně přišlo takové v pohodě, nikdo po mě v zasade krome krmení a přebaleni nechtěl, nehejbal se, nemluvil, neodmlouval, nevztekal se, nebyl drzý....;)
Já mám jedno dítě v prosinci a druhé v červnu a přijde mi, že to roční období je asi tak ta poslední věc na který záleží:-D. Ono to hodně i záleží na preferencích matky. Já jsem ta léta třeba měla hrozně moc ráda, nerada jsem to po porodu trávila doma, měla jsem ruzné zdravotní neduhy, které se mi v červenci nedařily tak vyležet jako v lednu, že jo:-D
Karja vy ro vlastne mate stejně jako my, jen s o rok kratším intervalem (ufuf) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.