Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 08. října 2024 15:58

Vrátím se k debatě o botách kus zpět, jak jsem tu doporučovala babybare, tak dneska jsme byli v obuvi (poprvé! aneb stihni před porodem, co můžeš) pro zimní boty. Syn zkoušel i babybare, a ony jsou letos nějaké jiné než předchozí roky, a podle prodavačky nejsem první, kdo to říká. Jsou užší a v nártu hodně nízké - syn ho má docela nízký, do bot se dostal, ale byly mu velice natěsno. Tak jenom že už to asi není univerzální bota na nohu širokou v prstech. Odešli jsme s froddo, byly celkově širší a prostornější než ty babybare. 

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 08. října 2024 16:15

Potrefenáhusa Jojo o velkou část srandy jste přišli:D. 

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 08. října 2024 16:28

Myrtila to je teda blba zprava, mne ty frodda prave přišly víc zkoseny...a jaký mate? Já chci ty klasicky kotnikovy celokozeny nizsi zatepleny, ale potrebuju bordeaux a ty zatím nějak nemaj 

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 08. října 2024 16:29

Karja verim, mne stačila i ta pulka srandy 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2024 16:31

Potrefenáhusa koely bordó nemají? Myslím, že jsem je nabízela mladšímu. (Moc to s botami podle plánu nevyšlo. Mladšímu jsou malé, starší žádné nemá - vzpomněla jsem si, že jsem je na konci sezóny vyreklamovala. Takže to máme letos krásné tři páry à 1200 minimálně)

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 08. října 2024 16:42

Potrefenáhusa Nakonec jsme vzali tyto vyšší, že mají membránu. Zkoušeli jsme i tyto nižší, ale jednak jsou bez membrány, a přišly mi už dost nízké. Když jsem si je postavila všechny vedle sebe, tak byly nízké froddo, o 1 cm vyšší byly babybare a o další 1 cm vyšší byly ty vyšší froddo. A ty vyšší froddo byly celkově nejprostornější, do šířky i v nártu. 

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 08. října 2024 16:50

Myrtila díky, ty nizsi mám prave v merku

Evaeva maj, měla je loni, ale já už je nechci, ta podrazka je do zimy úplně naprd 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2024 16:55

Potrefenáhusa aha. Nám stačila. Přijde mi stejná jako u těch baby bare. Na ty froddo taky koukám, akorát nevím, jestli se povedlo vylepšit tu podrážku, ta tehdy nová byla fakt děsná. To zas bude objednávka

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 08. října 2024 17:04

Evaeva Někde jsem četla, že prý už ji vylepšili vloni. Ptala jsem se na to i prodavačky, ta nevěděla, že tam nepracuje tak dlouho, tak mi zavolala nějakou paní zezadu z obchodu, a prý před 2 roky opravdu reklamovali velkou část bot, výrobce za ně vracel peníze, ale pak tu "recepturu" nějak pozměnili a ty poslední 2 roky je podrážka zase dobrá. 

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 08. října 2024 17:15

Evaeva mne ty koely přijdou jako extremni barefootova zvejkacka, ty baby bare mi přišly o něco lepší a frodda úplně v pohode 

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 08. října 2024 17:19

Evaeva ona má prave ty nohy ledový i ve vlnenych fuseklich a já z těch bot neměla dobrej dojem na zimu (jinak jsou to bozi boty), radši jsem ji pak dávala keeny...Mmch ty ridge flex se obouvaj fakt blbě, ale já ji do novych nejsem skoro schopna obout ani se lžící (malý ani úzký ji nejsou, ale ten vlez do boty je strašně uzkej)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2024 18:23

Myrtila super! Jinak to byly totiž super boty.

Potrefenáhusa já mezi Koel a baby bare neviděla rozdíl, vlněné ponožky vůbec nevedeme. Frodda mají tlustší Já mám ty dražší koely a ty mají taky podrážku hrubší. Ty ridge flex mi nepřijdou ani jako kompromis, ani nevím, jak jsou široké. Na zimu pak kluci mají už jen sněhule z Lidlu. Průběžně se dívám na ty tread rover wp na příští jaro - podzim, ale vůbec na zl nebývají

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 08. října 2024 18:28

Evaeva ty keeny jsou kupodivu dobře ohebny podélně i pricne, dostatečně široký - ale úplně ideálni nejsou a to obouvani je děs. Já ji je davam do lesa, když je fakt hnusne, nebo když byl snih, snehule nemá 

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 08. října 2024 18:30

Já jsem na zimu spokojená s Pegresy s ovčí vlnou, naše děti mají vysoký nárt a na to najít sedící botu je taky umění, takže se držím osvědčených modelů.

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 08. října 2024 18:46

Potrefenáhusa L. tie zimné Keen nosí najradšej. 

S väčšinou tých topánok na vyšší priehlavok má problém, že majú vpredu rozšírené na plutvičku a on má tie prsty rovno a potom sa potkyna.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2024 18:58

Potrefenáhusa jasně. U nás je ten sníh tak tři dny, kvůli tomu nechci kupovat další boty za 1500.

dzizisketa ty pegresy se mi líbí moc, ale nemají okop. To je u syna tak na 14 dní

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 08. října 2024 19:25

Evaeva oni je na těch zalandech pravidelně mivaj i za cca 850. My je berem do terénu, když to není na holinky a bude dyl venku, nepromoknou. Ale zas jako jediný boty bych je nechtěla 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. října 2024 19:29

Potrefenáhusa my v zimě sídliště směrem do přírody moc neopouštíme a tady v pohodě stačí ty kožené z membránou. (Vyjma těch tří dnů se sněhem)

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 08. října 2024 20:58

Jen bych podotkla, když se řeší boty, že Keen bude mít brzy 20% slevu s Ona dnes

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 09. října 2024 09:33

Evaeva to shánění bot mi fakt přijde docela narocny, zvlášť těch zimních, buď mi přijdou na zimu moc jemný (koely), nebo maj umelej kozich (baby bare), nebo maj merino, ale jsou z kozenky (aylla) nebo je nemaj (froddo)

vy mate takový ty terennejsi koely, mne se na holku moc nelibej, zdaj se mi moc sportovni a strakatý, ale možná u nich taky skončím 

ještě maj nový zimní bundgaardy na širokou nohu, ale do ty středočeský zimy mi taky přijdou až moc