Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 09:41

Potrefenáhusa ty terénní mám já. Akorát že ta dospělá verze je černá hladká, akorát ta podrážka je stejná. Ty dětské verze jsou takové sportovnější.

Já zkusím objednat ty frodda a koely. Kouknu na ty bundgaardy, když už mají i široké. Staršímu nejlíp sedí ty baby bare, on je horkokrevný, takže umělý kožíšek mu nevadí. Ale ničí je, on potřebuje okop.

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 09. října 2024 09:41

Já tohleto shánění bot už nějak míjím, ale co mě naštvalo je to, že jsem vloni nechala velkýmalý ušit boty na míru, kožené a letos do nich teče, prošla trávou mokrou a jako fakt nažmach:-/. Zkusim impregnaci, ale jako, jsem to kupovala proto aby to vydrželo tyhlety podzímní vlhka.

pak tenisky jsem jim koupila na podzim, nějaké pumy z koženky a taky nevydrží proběhnutí mokrou trávou, před tím tenisky kožené nějaká dětská značka, po čtvrt roce už taky se do nich dostane vlhko těmi švy. Fakt už aby jim byly vagabondy:-D

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 09. října 2024 09:43

Karja já zavidim to vloni jsem nechala usit a letos ji ještě jsou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 09:44

Karja tohle se mi u dětských bot nestalo snad nikdy 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 09:45

Potrefenáhusa to přijde! Přecejen ty větší děti už tolik nerostou, tak jim tolik neroste ani noha. Další sranda na toto téma přijde v pubertě.

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 09. října 2024 09:48

Evaeva mne už se to zdalo nadějný, když ji vydržely přes cely jaro boty z podzimu a pak ji noha poskocila v létě ob číslo 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 09:51

Potrefenáhusa mladší se loni dostal na 29 nějak hrozně rychle. Ale víceméně je má už rok. Zimní teda už bude potřebovat větší, ale tenhle podzim nosí boty z loňska.

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 09. října 2024 09:51

Potrefenáhusa Ne, nosí to ta druhá:-D Jsou to takové ty přechodné, to nosí tak měsíc v roce, to dědí. Ale normálně jsem je dala do krabice a předstírala že jsou nové:-D:-D Už jako docela zkoušej, že to po sobě nebudou nosit.

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 09. října 2024 09:54
Reakce na Evaeva:

Karja tohle se mi u dětských bot nestalo snad nikdy 

​Jakože do nich jde vlhko? Já to taky nechápu, Koupila jsem fakt nějaké ted nevím, prostě dětská značka bot, kožené, stály asi 1200 v akci, po třech měsících začala chodit s vlhkejma špičkama. Tak si říkám, nemá to cenu, budu jim kupovat normálně tenisky co sobě, taky nemám tenisky kožené a je to v pohodě, tak ty pumy uplně propadly jako. A ty šité kožené, tak to vůbec nechápu, zkusim na to nacpat impregnace, co se vejde. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 09:56

Karja no. Kožené boty naimpregnuju a mají v nich sucho

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 09. října 2024 10:14

Evaeva Říkám, nějaká nekvalita asi. Mně ani nikdy do těhle městkejch sportovních bot neteklo, i když byly z koženky:-/

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 10:18

Karja to je podle mě jedno, jde spíš o ty švy 

Online continuity
43134 příspěvků moje polička 09. října 2024 10:47

Karja naimpregnuj to voskem a zahřej fénem, už jsem to tady kdesi psala. ještě může do nich tect přes šití, ale to by bylo od začátku. 

Online continuity
43134 příspěvků moje polička 09. října 2024 10:48

Karja kozenka je většinou nepromokavá, na rozdíl od kůže, která je přirozeně porézní . 

Offline Karja
44719 příspěvků moje polička 09. října 2024 10:50

continuity děkuji, a to je nějaký jako impregnační vosk jo? To vůbec neznám, používám jen spreje

Online Potrefenáhusa
38868 příspěvků moje polička 09. října 2024 10:53
Reakce na Evaeva:

Já zkusím objednat ty frodda a koely. Kouknu na ty bundgaardy, když už mají i široké. Staršímu nejlíp sedí ty baby bare, on je horkokrevný, takže umělý kožíšek mu nevadí. Ale ničí je, on potřebuje okop.

​ty bundgaardy jsou taky bez okopu, ale ten tvar je pro naše děti úplně nejidealnejsi, zvlášť pro mladší. 
akorat stojej už přes dvojku

Online continuity
43134 příspěvků moje polička 09. října 2024 11:00

Karja no ty vosky fungují jako impregnace mnohem líp. Dělají se i přírodní, nejlíp v outdoorshopech,jen když  je to broušená kůže, nasaje toho vosku hodně (protože je hodně porezni) a zůstane pak hladká. 

Hodí se to jen na kůži - do koženky se to nevsákne, nemá jak. 

Nikwax nebo Hanwag, Snoseal hledej  Wax nebo vosk na boty. Na Alze mají Grangers značku neznám, vypadá nějaký řídký muj vkus. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. října 2024 11:08

Potrefenáhusa hm, tak to nic. Ale vypadají teda pěkně!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 09. října 2024 11:12

Karja mokrá tráva je prej horší než déšť, protože se o tu botu otírá. Jinak souhlas s continuity s tou impregnací. Dcera měla vždycky kožené naimpregnované a bylo to úplně ok. Já teda používám Collonil carbon pro.

Offline Suya
příspěvků moje polička 09. října 2024 12:33

Potrefenáhusa A Jonapy pro vas nejsou dobry? Ja ted koupila podzimni i zimni a vim, ze holcici barvy meli