Důkaz, že Šárka je ještě stranově nevyhraněná

Důkaz, že Šárka je ještě stranově nevyhraněná

dzizisketa Tak já jela stíhací závod, proste imrvere 200 stran pozadu
ale četla jsem průběžně. Pak jsem teda mela rymicku a zabrala jsem a tem náskok stáhla ![]()
MP Meri tohle ale všechno děláme
a když jim nabídnu, že můžeme něco hrát nebo si číst, tak jdou radši na tablet. Na hřišti zmizí s kamarády. O víkendu dost často trávíme čas odděleně bez mimina.
Ale mně fakt nenapadá, jak moc ten život mimino ovlivňuje. Všechno je víceméně stejné jako před porodem. Život ovlivňuje hlavně tak, že nemusím do práce.
Tak my prej chodíme pro dceru pozdě do družiny. Říkala družinářka teda. Dcera si nestěžuje, má to tam ráda, a že pujde po obědě zkouší velmi málo často, asi tak jako každé jiné spokojené dítě. Nevim, asi se naklonuju nebo nevim, navíc ted to září a říjen jsou ještě měsíce, kdy můžeme tak nějak chodit co nejdříve. Já nevim, jestli vidí, že jsme hodně doma a máme tady tu babičku s dědou,tak si asi myslí, že doma pijeme po práci kávu a pak teda po půlhodce slofíčku jdeme pro děti. Chodí od 8 ráno a ve čtvrt na 4 domů, jednou o pul 4, vždyt to není ani jedna pracovní doba. Má to ale i vtipnou stránku, muž byl uplně rozčarovanej, jak si mu tohle dovolila říct, chápejte to JEMU, a že HO asi nezná ještě, že ve školce by se JEMU tohle nikdy nedovolili říct...Tak ale jsem ráda, že to řekla prvně jemu, já jsem taková blbá, já se neumím sama sebe zastát, jak chci všem vyjít vstříc a jako hned couvám. Ted budu vědět.
Karja to jim přijde pozdě? U nás se chodí do dvou (takže nic pro pracující) a pak až od půl čtvrté.
Evaeva Já si taky myslim, že u vás to neplatí. Však to bylo hodně vidět i za to jedno odpoledne, co jsem vás viděla, že chvíli se jeden věnuje jednomu, druhej druhýmu, že jako děti mají dost pozornosti....Jako ani nevim, jestli jde nějak přidat no a jestli by ta náročnost a plánovaní, že necháš mimino doma a půjdeš ven s klukama, vůbec stála za ten výsledek. Já mám ty ocasy doma taky, kolikrát se mi to ještě věší na nohy a žádný mimino nemáme:-D
Evaeva Jo:-D. Tak jako družina má do 16:15, ale tak do těch 16 je tak ten maximální čas. A to jako mi tam v 90% případů jsme do čtvrt na 4. Já si prostě myslim, že to tak zkusila no, aby jí tam tihle pozustalci po třetí hodině moc nezustavali. Nevim, nevim.
Karja o víkendu právě často s nimi odpoledne chodím na různé akce sama. Muž to moc nemusí a tak hlídá spící dítě. Plus se skoro každý den vidí s babičkou, která je taky ochotná s nimi jít třeba na procházku, bere je ven dřív...
Karja hm. No u nás je to bezkontaktní vyzvedávání, já s družinářkou vůbec nemluvím. Možná je to dobře ![]()
Ale teď mně potěšilo, že ve dnech ředitelského volna družina běží. Sice to teď nevyužijeme, ale jednou třeba jo.
Ale mně fakt nenapadá, jak moc ten život mimino ovlivňuje.
Po tomhle teda asi už nevím, co ti na to napsat
Očividně žijeme nejen různý životy, ale i v jiným vesmíru ![]()
Po tomhle teda asi už nevím, co ti na to napsat
Očividně žijeme nejen různý životy, ale i v jiným vesmíru
No mě přijde, že oni jak mají to třetí, tak paradoxně ono to těm klukům pomáhá, máma nechodí do práce a má víc času na ně...Čemuž oni nerozumí, ale reálně to tak je, takže z pohledu rodičů to pro děti ovlivnuje příznivě.
Evaeva No já si to taky myslim, že nevím, kde přidat:-D Hele jestli právě neubrat:-D:-D(ne vtip)...No to je zajímavé ta družina? Takže to bude ve dnech volna jako na celý den nebo jen na odpoledne?
U nás je družina do 17, neviem o tom, že by to vychovávateľky niekomu vytykali, naviac aj keby tam od pol 5 nebola ani noha, skôr odísť nemôžu.
letfenixa Já nevim, jestli to myslela tak, že to třeba dcera nějak blbě prožívá. Tak ona má to prožívání na 300% ty emoce, tak jestli tam někdy stepuje u dveří, ale nám nic neříká takového doma.
Karja To preci platí i u druhého
Jakože byl jeden, chodila jsem do práce, narodilo se mimino -> chodit jsem přestala.
Syn ségru zbožňuje, úplně hrozně, fakt neznám žádný žárlení ani rasení, čas před ní si pamatuje jen matně ... ale přesto ty rozdíly s miminem a bez vnímá naprosto jasně a v úplnejch drobnostech (viz schody, že si třeba můžem v krámě vzít vozík atd.).
Evaeva Já neříkám, že děláš málo. Ale možná proste ta jejich potřeba nasycena není. Což je v pohodě, někdy to nasytit není v lidskejch silách. Jen bych to proste nestavěla tak, ze mimino jejich život neovlivňuje, protože podle mě ovlivňuje 24/7 (ok, vyjma casu, kdy jsou ve školce
).
MP MeriJo, no myslela jsem to tak, že je s nima prostě doma ještě déle, že se to protáhne až do té školní docházky a tak, dalších prostě +3 roky navíc pro ně.
MP Meri tohle ale všechno děláme
a když jim nabídnu, že můžeme něco hrát nebo si číst, tak jdou radši na tablet.
ja myslim, ze by nemali mat na vyber "ja alebo tablet". Uplne to vidim u nasich, vzdy by si pred cimkolvek vybrali tablet, aj ked by po mojej pozornosti velmi tuzili. A viem, ze na tri casti sa nerozkrajas, ale on by mozno potreboval kazdy s tebou chvilu sam, nie obaja spolu.
Ja najradsej chodim s jednym do obchodu. To si po ceste pokecame, nikto sa s nikym nepredbieha a nebije a na mna nejdu z dvoch stran neustale privaly slov, tak som tiez viac v pohode.
MrakoplasJen mi řekni, jak docílíš toho, že jdeš jen s jedním?:-D U nás by tohle nikdy nenastalo bez použití násilí:-D
Karja no vacsinou sa nechce ani jednemu, ale podari sa mi aspon jedneho ukecat, ze bez neho mi tie dobrotky do kosika sami nenaskacu
. Alebo starsi teraz v skole frci na pokemon kartickach, tak to sa na prechádzku do Billy pyta aj sam :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.