Karja :D ja to dávam kúpiť sestrám a mame, nech sa zložia a majú darček vybavený. Budú rady, že nemusia nič vymýšľať. Od nás dostane kolobežku (tú si tiež už želal väčšiu). Nejakú knihu k tomu, jedno autíčko a šlus.
Vše o těhotenství a dětech
MrakoplasJá jsem pověřila naše a sestru, aby se složili na nějakou connetix stavebnici, což přinese ještě jeden benefit a to ten, že přibude míň krámů. Loni to fakt hrozně přehnali a bylo toho moc, moc. My mu první krabici dáme v listopadu k narozeninám, takže rozšíření se bude jenom hodit. Nebudem pořizovat o moc víc, k Vánocům chci pořídit nějakou společenskou hru, knížku a bude to stačit (protože se stejně sejde od rodiny x dárků).
Mrakoplas somarska lavica ![]()
Bežne na 1.stupni majú lavicu vpredu pri katedre, aby bol žiak pod väčším dozorom, ale rozhodne ju nikto nenazyva žiadno.
@karja mňa nie, u nás frci len lego ![]()
Len kluci jsou teď ve věku, kdy těch dárků ocení víc. Takže dostanou i nějaké spotřební věci typu tempery. Ale tyhle velké taky rozděluju do celé rodiny. Vybalujeme teda postupně, takže když u nás rozbalí jen tři dárky a z toho třeba dva společné, tak je to málo, i když v součtu je toho hodně. Tenhle pocit jsem teda měla až loni, před tím to bohatě stačilo.
Přidám tip, Ríša si ji přál, ale třeba by se někomu taky hodila - polička s přihrádkami na autíčka velikosti HotWheels. Dostane na 90 autíček, ale velikosti, barvy a tvary existují všelijaké.

letfenixa no ona ma viacero takych vyjadreni co su pre mna za ciarou. A to som urcite pocula len zlomok.
Likviduji tu výrobky z družiny, výtvarky, školky, kroužků a domácího tvoření a intenzivně myslím na Pána Ok Garfie ![]()
žluťásek můj livehack je depozitář. Když to vytáhnu po roce, už si to nepamatují a nevadí jim to vyhodit. Až před nimi musím chránit ty lepší, co bych schovala ![]()
Evaeva já to taky nechávám uzrát mimo dohled. Teď ale začal syn chodit na kutilský kroužek práce se dřevem a chrlí to jedno za druhým. Doufala jsem, že budou mít slitování s rodiči a budou měsíc tvořit něco na pokračování, ale naopak přinese každý týden dva až tři výrobky ![]()
![]()
žluťásek syn taky chodí na kutila, ale tam teda dlouhodobější projekty mají, ještě nic nepřinesl. Ale takhle to chrlil z keramiky
Mladší chodí na tvoření, to je taky výrobek týdně, ještě teď hodně i vyrábí doma...
Zrovna včera mi manžel ukazoval nějakou sadu asi za 2500, a že prý by to objednal, že je to strašně dobrá cena!
Jenom tiše dodám, že jinou sadu v téhle cenové relaci už koupil k Vánocům... na legu se nedá ušetřit ![]()
Myrtila leda to nerozbalit a prodat za třicet let ![]()
Ale mohla bys mu to koupit jako dárek. Takhle občas dostane něco švagr, složí to a synovec si s tím potom hraje ![]()
Nedávno tu byla debata o cestování s kočárkem v pražském metru - prosím místní o radu: dvojčecí kočár a stanice Hlavní nádraží, Kobylisy a IP Pavlova - jde to? Nebo raději hledat trasu tramvají?
Jedeme na víkend do Prahy ve složení tři dospělí a čtyři děti (7 a 5 let a 2x 1,5 roku), bude to dobrodružný :)))
dzizisketamy kaplu kupovali loni, klukum tehdy bylo 8 a 3. Taky jsem se bala, ze minimalne ten starsi uz na to bude velky. Ale nebyl, je tu vytazena nekolikrat do mesice. Takze bych se nebala ani tech magnetickych Mrakoplas . Vsak samy vite, co mate doma za material, jestli maji radi stavebnice, nebala bych se niceho;)
eM všude na těch vašich zastávkách jsou výtahy, takže, pokud se vejde do běžného výtahu někde v oc třeba, neměl by být problém. Ale osobní zkušenost nemám.
Gatita s tou kaplou si starší loni ve školce taky hodně hrál.
Evaeva No podobné nápady už doma taky padly, že nějaké krabice koupí jako na investici ![]()
Já jsem mu říkala, že ať si něco klidně vybere pro sebe, dostane to pod stromeček nebo k narozeninám, ale vždycky si to nakonec rozmyslí a koupí místo toho něco pro syna, jakože "stálo to jenom tolik a tolik, můžeme to mít doma a časem mu to dáme, třeba k narozeninám", no a pak přijde nějaká krize, jako dítě 2 týdny doma se soplem, a manžel to vytáhne, aby syna trochu zabavil ![]()
Evaeva Děkuju. V nejhorším zablokujem eskalátor :)
eM na eskalátor nevím, jestli se dvojkočár vůbec vejde
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.