Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. října 2024 11:38

Karja :D ja to dávam kúpiť sestrám a mame, nech sa zložia a majú darček vybavený. Budú rady, že nemusia nič vymýšľať. Od nás dostane kolobežku (tú si tiež už želal väčšiu). Nejakú knihu k tomu, jedno autíčko a šlus.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 16. října 2024 11:46

MrakoplasJá jsem pověřila naše a sestru, aby se složili na nějakou connetix stavebnici, což přinese ještě jeden benefit a to ten, že přibude míň krámů. Loni to fakt hrozně přehnali a bylo toho moc, moc. My mu první krabici dáme v listopadu k narozeninám, takže rozšíření se bude jenom hodit. Nebudem pořizovat o moc víc, k Vánocům chci pořídit nějakou společenskou hru, knížku a bude to stačit (protože se stejně sejde od rodiny x dárků).  

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 16. října 2024 11:48

Mrakoplas somarska lavica

Bežne na 1.stupni majú lavicu vpredu pri katedre, aby bol žiak pod väčším dozorom, ale rozhodne ju nikto nenazyva žiadno.

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 16. října 2024 11:52

@karja mňa nie, u nás frci len lego

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 11:59

Len kluci jsou teď ve věku, kdy těch dárků ocení víc. Takže dostanou i nějaké spotřební věci typu tempery. Ale tyhle velké taky rozděluju do celé rodiny. Vybalujeme teda postupně, takže když u nás rozbalí jen tři dárky a z toho třeba dva společné, tak je to málo, i když v součtu je toho hodně. Tenhle pocit jsem teda měla až loni, před tím to bohatě stačilo.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 16. října 2024 12:00

Přidám tip, Ríša si ji přál, ale třeba by se někomu taky hodila - polička s přihrádkami na autíčka velikosti HotWheels. Dostane na 90 autíček, ale velikosti, barvy a tvary existují všelijaké.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. října 2024 12:44

letfenixa no ona ma viacero takych vyjadreni co su pre mna za ciarou. A to som urcite pocula len zlomok. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 16. října 2024 12:47

Likviduji tu výrobky z družiny, výtvarky, školky, kroužků a domácího tvoření a intenzivně myslím na Pána Ok Garfie

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 13:07

žluťásek můj livehack je depozitář. Když to vytáhnu po roce, už si to nepamatují a nevadí jim to vyhodit. Až před nimi musím chránit ty lepší, co bych schovala

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 16. října 2024 13:48

Evaeva já to taky nechávám uzrát mimo dohled. Teď ale začal syn chodit na kutilský kroužek práce se dřevem a chrlí to jedno za druhým. Doufala jsem, že budou mít slitování s rodiči a budou měsíc tvořit něco na pokračování, ale naopak přinese každý týden dva až tři výrobky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 14:20

žluťásek syn taky chodí na kutila, ale tam teda dlouhodobější projekty mají, ještě nic nepřinesl. Ale takhle to chrlil z keramikyMladší chodí na tvoření, to je taky výrobek týdně, ještě teď hodně i vyrábí doma...

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 16. října 2024 14:21
Reakce na letfenixa:

@karja mňa nie, u nás frci len lego

​Zrovna včera mi manžel ukazoval nějakou sadu asi za 2500, a že prý by to objednal, že je to strašně dobrá cena! Jenom tiše dodám, že jinou sadu v téhle cenové relaci už koupil k Vánocům... na legu se nedá ušetřit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 14:24

Myrtila leda to nerozbalit a prodat za třicet let

Ale mohla bys mu to koupit jako dárek. Takhle občas dostane něco švagr, složí to a synovec si s tím potom hraje

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 16. října 2024 14:36

Nedávno tu byla debata o cestování s kočárkem v pražském metru - prosím místní o radu: dvojčecí kočár a stanice Hlavní nádraží, Kobylisy a IP Pavlova - jde to? Nebo raději hledat trasu tramvají?

Jedeme na víkend do Prahy ve složení tři dospělí a čtyři děti (7 a 5 let a 2x 1,5 roku), bude to dobrodružný :)))

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 16. října 2024 14:42

dzizisketamy kaplu kupovali loni, klukum tehdy bylo 8 a 3. Taky jsem se bala, ze minimalne ten starsi uz na to bude velky. Ale nebyl, je tu vytazena nekolikrat do mesice. Takze bych se nebala ani tech magnetickych Mrakoplas . Vsak samy vite, co mate doma za material, jestli maji radi stavebnice, nebala bych se niceho;) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 14:45

eM všude na těch vašich zastávkách jsou výtahy, takže, pokud se vejde do běžného výtahu někde v oc třeba, neměl by být problém. Ale osobní zkušenost nemám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 14:45

Gatita s tou kaplou si starší loni ve školce taky hodně hrál.

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 16. října 2024 14:46

Evaeva No podobné nápady už doma taky padly, že nějaké krabice koupí jako na investici

Já jsem mu říkala, že ať si něco klidně vybere pro sebe, dostane to pod stromeček nebo k narozeninám, ale vždycky si to nakonec rozmyslí a koupí místo toho něco pro syna, jakože "stálo to jenom tolik a tolik, můžeme to mít doma a časem mu to dáme, třeba k narozeninám", no a pak přijde nějaká krize, jako dítě 2 týdny doma se soplem, a manžel to vytáhne, aby syna trochu zabavil

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 16. října 2024 14:51

Evaeva Děkuju. V nejhorším zablokujem eskalátor :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 14:54

eM na eskalátor nevím, jestli se dvojkočár vůbec vejde