Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. října 2024 14:57

eM

Kobylisy a IP Pavlova mají běžný výtah (osobní zkušenost), pokud nemáte kočárek-tank, měl by se vejít. Akorát výstupy z toho výtahu jsou na povrchu trochu dál od hlavních výstupů (vzpomínám, jak jsem vystoupila s kočárkem z výtahu na Petřinách a musela jsem si otevřít google mapu, abych se našla - žiju v Praze jenom 40 let).

Na IP Pavlova může být problematické narvat se do tramvaje, obzvlášť s kočárkem, určitě bych volila metro. Též osobní zkušenost.

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 16. října 2024 15:05

Mohučanka Díky, do normálního výtahu se vleze. A mapu budeme mít určitě v ruce furt :)

Online DruI
5587 příspěvků moje polička 16. října 2024 15:06

eM hlavák a Kobylisy v pohodě, když funguje výtah. Na Pavláku se nelekněte, výtah tam ústí dost daleko od stanice.

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 16. října 2024 15:11

DruI Tu část věty "když funguje" jako vůbec nevidím! Poruchy nebrat ;)

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 16. října 2024 15:14

Starsimu je hrozne jednoduche kupovat darky, vzdy si vyhlidne nejake konkretni lego. Ale v tech 9 letech uz oceni i nejaky hadr, napriklad polyesterove triko s velkou nike fajfkou:)) Ale potrebuje dostavat hracky na hrani, ne knihy a vybaveni, to moc jako darek nevnima, i kdyz se mu ty veci libi. To bylo velke zklamani ted na narozeniny. 

A poradte prosim nejakou robo/super hero hracku pro skoro petileteho? On porad mluvi o nejakych robotech, cim bojovejsi, tim lepsi. Byl by asi odvareny z pulmetroveho panaka, kteremu blikaji oci, tancuje a ma pistol, ktereho videl u znamych, ale to je vazne hruza (a od znamych vim, ze se to po mesici rozbilo). Mozna neco mensiho a trvanlivejsiho? Napadaji me Transformers, ale nemanipuluje se s tim blbe? A rada Rescue bots academy mi zas prijde moc detska. Stravila jsem vcera hodinu resersi! A co Playmobil, to tu myslim nekdo kupuje? Toto by tak myslim odpovidalo vkusu.  Hledam neco, co jakoby neni jenom panacek, ale zaroven to nebylo tezke na sestaveni nebo obsluhu... No se to sem mezi ty vkusne Djeco hracky trochu zinyruju dat

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 16. října 2024 15:57

@mrakoplas Lukáško na tej terapii hrou vždy ako prvé išiel k transformerovi. Dostal ho potom k meninám, párkrát sa pohral a tam naňho sadá prach

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. října 2024 16:20

Gatita a neuspokojila by ho nejaka figurka z Marvela? Ty maji hodne oblibene kluci od kamaradky a kdyz byli s nami na dovolene, tahali je vsude a panaci drzeli. Muzu zjistit co to bylo, ale zvuky ano svetla nemeli a byli tomty klasicky Marvel hrdinove...

ehm a dcera chce chodiciho velkyho dinosaura, co otevira pusu , kostym certa a hasice,  maly lego a magnetickou stavebnici...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 16:35

MPLee toho dinosaura (nebo jiného) si přála neteř v podobném věku. Dělal šílený hluk, chodil a snášel vejce

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 16. října 2024 17:52

eMTady by se dvojkočár myslím vejít měl. U některých nových výtahů si jistá nejsem, např. na Dejvické jsem potkala maminku s dvojčaty, která se do výtahu nevešla. 

Online DruI
5587 příspěvků moje polička 16. října 2024 18:02

eM Tak bude vás víc, to s kočárem kdyžtak dáte po eskalátoru :o) Akorát teda na hlaváku není eskalátor dolů, ale zase to není hluboko, tak se dají děti vzít do ruky a kočár snést nebo zdrncat. A teda upozorňuju, že na hlaváku jsou koleje mezi nástupišti, tak si při cestě do metra dávat pozor, že jste vybrali ten správný výtah, ať si to zbytečně neprodlužujete :o)

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 16. října 2024 20:15

MPLee na kostým hasiče mi přijde skvělý pyžamo z HM, je to čistá bavlna, triko s dlouhým a dlouhý kalhoty. Ani nestojí moc a rozhodně bude příjemnější než poly kostým. No a dá se nosit i jako pyžamo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 20:23

žluťásekteď ho nemají, aspoň jsem ho nenašla. Chtěla jsem teda kosmonautské, ale to bylo to samé.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 20:27

V družině prý jedna holčička v rámci trestu musela říct, že je hloupá Prý se to nikdy ještě nestalo, ale teda nelíbí se mi to ani trochu. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. října 2024 20:37

Evaeva Strašný. Je tedy otázka co udělala. Neubližovala někomu? Neposmívala se?

Offline Tabea
8124 příspěvků moje polička 16. října 2024 20:40

Gatita vzala bych s klidným srdcem ten playmobil (fakt pro ně nepracuju ). Jednoduchý na sestavení a nerozbitný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 21:02

Kanhráli nějakou soutěž, ona prohrávala a podváděla, ve zkratce. Jasně, nechovala se dobře, ale to přece nemůžu řešit tím, že jí ponížím před celou třídou To prostě nejde, takhle se to dělat nemůže a pedagog to má vědět. Já pořád doufám, že to syn nějak špatně pochopil, družinářka vypadala sympaticky a rozumně. Ale v jeho vyprávění žádné díry nejsou a tohle by si nevymyslel. A kdyby, hned by to prozradil.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. října 2024 21:18

Evaeva Jo to je nepřiměřené. Já myslela, že někoho mlátila knížkou po hlavě. :D

Offline Malvin
1648 příspěvků moje polička 16. října 2024 21:18

DruI eM na Hlavaku výtah do metra směr Haje určitě byl min. 4 roky zpět. Byl u toho o chodu Pont. Sice takový menší, ale byl. Kvůli vyvrtnutemu kotníku si to pamatuji. 

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 16. října 2024 21:27

Tabea dekuju! Byla jsem ted par dni nemocna, intenzivne jsem se lecila v posteli s mobilem v ruce a vymyslela, co komu k Vanocum (a svatku a narozkam v jednom tydnu...), ten Playmobil vypada dobre. MPLee Dekuju, no to je tak nehezke, ze by se to synovi urcite libilo. Takto mi to jako tip staci, diky moc! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 21:28

Kan je to nepřiměřené v každém případě a nevede to ke chtěnému výsledku.