Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. října 2024 21:29

Malvin výtah tam je v obou směrech, je to vidět například v app Lítačka. Což samozřejmě nevylučuje, že bude rozbitý:(

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. října 2024 22:44

Gatita jo, ti kluci jich měli celou sestavu a tahali to fakt všude. Do bahna, písku i sněhu. Mělo to klouby v končetinách a jejich maminka z toho byla taky moc nadšená

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. října 2024 22:47

Evaeva já našla jedině tohot dinosaura, aby splňoval požadavky a vkus,  ale očividně už se nevyrábí.. 

nemáte ale prosím někdo tip na pěknou encyklopedii/knížku o dinosaurech pro 2-5 leté děti? 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. října 2024 22:51

A rovnou přidávám jeden univerzální dárkový tip, u nás hit léta Plnitelné magnetické vodní bomby

Offline Karja
44723 příspěvků moje polička 16. října 2024 23:10

Když jsme u toho cestování v Praze, jak moc je tam narvané narvané národní muzeum o víkendu? Nebo eventuálně co doporucite o víkendu, aby tam nebylo moc lidí? Nebo eventuálně jak myslíte že to tam bude vypadat o podzimních prázdninách, říkám si, že by mohlo být hodně lidí s deckama spíš z Prahy venku. 

Ty jo, jako mně se vůbec nechce, ale děti projevily zájem, jako já nesnáším větší koncentrace lidí, vůbec nevím, kam je vzít,no proč mi to dělaj!!!:D

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 16. října 2024 23:36

žluťásek Pán Ok nám zůstane na věky, toho si ponese do výbavy!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. října 2024 23:47

MPLee encyklopedie Larousse o dinosaurech (máme tu, pro nejmenší a o přírodě a všechny tři jsou moc pěkné).

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 17. října 2024 00:28

Ako máte riešené tie nevstupy do škôl? Začíname to v škole dosť intenzívne riešiť. Evaeva ty spominas nejaký čip, ktorým dáš vedieť vychovávateľke, že ideš po malého. 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 17. října 2024 06:03

MPLee my máme menší verzi dinosauria a pak Dinosaury od E.Dziubakové, oboje muzu vyfotit zevnitř 

taky máme dvě dinosauri pexesa na kartonu, ty u nás jedou hodně často 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 17. října 2024 06:06

Evaeva tak naše dite tu ikea krabičku fakt samo vůbec neotevre (vyzkoušeno včera, ale byla v ni mrkev a okurka, možná bych ještě mohla zkusit dat něco víc motivujiciho) - ale teď ji batoh s prezkama prej otvirala ve skautu starší holcicka, takže se asi vrátím zpátky ke kankenu na zip a svacine v zipovym pytliku....

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 17. října 2024 06:09

Včera bylo báječný počasí na pouštění draka, dosly jsme domu úplně vyfoukany 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2024 06:53

Potrefenáhusa nikdo jí s tím nepomůže? Batoh s přezkami by mladší taky nezvládl.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2024 06:57

letfenixa mají to tu asi všechny školy, ale co je to za systém, nevím. Přiložím čip, napíše mi to, buď "O. ve škole - odchod" a zobrazí se jim to v družině nebo taky "jsme na obědě - zkuste to později"Mají i hlášku pro kroužek. Bez toho dítě nepustí. Teď jsem viděla, jak se vrátili později, rodiče už čekali venku, ale děti museli čekat v šatně než spustí ten systém v družině. Když jdou do jiného oddělení, taky to tam nějak zaznamenají. Já akorát čekám před školou než se dítě objeví.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2024 06:58

Karja to národní je moc pěkné, i dospělý si to užije. Ale kolik je tam lidí, nevím.

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 17. října 2024 06:59

Evaeva pomuze, Jasne, ze jo, ale radši bych, aby na to nebyla odkazana (těch ctyrletejch mimin tam maj letos hodně). Ty přezky doma v klidu dá, ale trva to dlouho (trenujem)

Online DruI
5587 příspěvků moje polička 17. října 2024 07:09

letfenixa U nás ve škole je je před vchodem čidlo, kam přiložíš čip (který je zároveň zaregistrovaný na konkrétního člověka), na displeji se ti objeví, že je dítě v družině, kde to předpokládám družinářka na nějakém zařízení vidí, dítěti oznámí, že přišla máma/táta/babička a dítě z družiny pošle do šaten. No a tady nastává dlouhá fáze čekání, protože dítě jde do šaten samo a pravděpodobně potká někoho s kým se zakecá a rodič přešlapuje na plácku před školou a přemýšlí jak dlouho to bude trvat tentokrát. No a pak dítě vyleze ven, rodič zjistí, že mu chybí bunda/boty/klíče od skříňky/ aktovka, tak ho obrátí zpátky, pro chybějící věc ho pošle a čeká ještě jednou ;o)

No a když se ti na displeji objeví, že je dítě ještě na obědě/na kroužku, tak po chvilkách zkoušíš přikládat čip znovu a znovu a podle toho, za jak dlouho máš být někde jinde, začínáš propadat panice...

Ale jinak můžeš vyplnit papír v kolik mají dítě z družiny vypustit a oni ho v danou dobu vypustí samotné.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2024 08:04

DruI máme stejný systém. Ale syn se asi nezakecá, chodí překvapivě rychle. Ztráty zjišťuju až doma Horší je, když se zdrží na kroužku třeba. Nevím, proč si to ten systém nepamatuje a dítě není vypuštěno po návratu do družiny. Takhle každou chvilku zkouším, jestli už

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 17. října 2024 08:21

Karja Jdeme teď o víkendu do dětského muzea, tam je třeba koupit lístek na určitý čas, aby se to vešlo. V neděli podám hlášení z místa činu ;).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2024 08:28

eM dětské muzeum je fajn a lidí je tam opravdu tak akorát. Ale i ta klasická expozice je pro děti fajn a ještě se dá vyjet až do kopule a tam je zajímavý výhled 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. října 2024 09:10

Já se už dlouho chystám do domu U Zlatého prstenu na dětskou expozici o Karlu IV. O tom, myslím, moc lidí neví. Ale zatím jsem tam nebyla, tak je to bez recenze.