Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2024 17:17

Pinot Noir mně vadily normální kalhoty, přesně hned od začátku. Ale ty těhotenské kalhoty jsem si naskládala pod a nosila to tak až od sedmého měsíce. Elasťáky a kalhoty do gumy jsem nosila taky tak.

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 21. října 2024 17:42

Aranel puncochace mi přišly docela naprd, rolovaly se pod bricho a skrtily, většinu oblečení jsem měla z haemka a přežilo to úplně v pohode. 
nekdo radil silonky nosit obráceně zadkem dopředu, ale to mi nesedlo 

Offline brrr
12342 příspěvků moje polička 21. října 2024 19:37

Evaeva Bacha, ten Mezinárodní den archeologie je jednou ročně, druhou říjnovou sobotu. Pěkné akce mají v Mladé Boleslavi, fajn budou určitě i v Roztokách a hlavně v Celetné 20! (myslím tím fildu).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2024 19:42

brrr jo, já vím. V Celetné jsme byli, to bylo týden před tím. Akorát jsme přišli hodinu před koncem a už byli nějací unavení. A zaslechla jsem tam, že to prý byl poslední ročník. My právě máme v tuhle dobu ty oslavy, tak to chci příští rok naplánovat na jiný víkend než bude ta akce.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 21. října 2024 21:25

Tak jsme ted vecer vyrobili korunu z listu a navlekli kastany na provazek jako korale. Snad to bude jako podzimni kostym stacit

Jsem ale zvedava, jak se mi podari zitra dotahnout do skolky dite, vyrezanou dyni a jeste kostym Snad bude mlade dost bdele a ochotne jit po svych

Offline Tabea
8124 příspěvků moje polička 21. října 2024 21:28

Zuzulisuper se vám to povedlo!

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. října 2024 21:31

Zuzuli Krásná podzimní princezna :)

Offline letfenixa
10881 příspěvků moje polička 21. října 2024 21:33

Zuzuli to je krása

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2024 21:43

Zuzuli moc hezké, jste šikovní 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 21. října 2024 22:11

Zuzuli držím moc palce na to rano!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. října 2024 22:21

Evaeva jak jsi psala, že po roce by měli být kluci na mimino zvyklí...tak moje starší (7,5) začala žárlit na mladší (2,5) právě teď je to strašný. Vpodstatě po mně ta velká furt leze a chce se přitulit nebo "pochovat", což malou vytáčí doběla, protože teprve začíná akceptovat, že nejsem jenom její maminka. Když mám snahu přitulit obě naráz, skončí to rvačkou a křikem

Je to jenom období, že jo.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. října 2024 22:22

Jo a myslím, že jsem dneska viděla dzizisketa u Cukráře Skály na Národní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. října 2024 22:30

Mohučanka jo, tak tohle dělají muži, ale už roky. Jakmile je tam jeden, přílítne druhý a dělej mi to, co jemu (různě s nimi řádí). Mimino sice umí jen křičet, ale v podstatě říká to samé Ale to mi přijde trochu jiné, to je taková přímá reakce na něco konkrétního. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. října 2024 22:31

Mohučanka Ty moje (7 a 3) to soupeření o maminku taky teď chytlo. Normálně byli zvyklí přitulit se oba a teď se navzájem odstrkujou a hádají se čí jsem maminka No, doufám, že tohle období rychle skončí, protože jinak mi u toho hádání brzy minimálně rozbijou brejle :o)

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 22. října 2024 06:15

Mohučanka my měli v neděli sestrovrazednou scenu kvůli misce malin a včera kvůli houpačce na zahradě ...to lezení je strasny (naše dite má 20 kilo)

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 22. října 2024 06:37

Mohučanka 

Jj, pohoda na tácku k pozdnímu obědu 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 22. října 2024 07:55

Tabea DruI letfenixa Evaeva Potrefenáhusa diky

Ale po vetsinu casu jsem rano nesla dite a i vsechno ostatni. Svuj ranni workout uz mam za sebou, vcetne dobihani autobusu. Jeste, ze uz jsem je predala ve skolce

A do dnesniho rana jsem si myslela, ze vyrezana dyne je na ozdobu slavnosti, dokud na tu nasi ucitelka nenalepila stitek se jmenem, ze se soutezi o nejhezci. Na te nasi dite participovalo jen lepenim nalepek se sablonou z te sady z dm, pak ztratilo zajem a vyrezavala jsem ja. Tak asi budeme za snazive rodice, co za ctyrlete dite vyrabeli dyni do souteze, misto aby to nechali na nem 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. října 2024 08:02

Zuzuli snad nikto necaka, ze stvorrocne dieta samo vyzere tekvicu. Ten moj starsi by to nedokazal ani teraz v siedmych rokoch . A zajtra nesie tiez tekvicu do skoly. Predpokladam, ze s pomocou rodicov sa rata

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 22. října 2024 08:03

Zuzuli moc hezký kostým!

Ale teda ty soutěže o nejlepší něco u takhle malých dětí taky nechápu, stejně jako Sweet Potato 

Offline Potrefenáhusa
38872 příspěvků moje polička 22. října 2024 08:04

Zuzuli naše čtyřletý dite nevyrábí skoro nic, vydlabat dyni si teda myslím, ze by ani fyzicky nezvládla 

ted v pátek se v lesní školce dělala housenka z brambory a listí, bramboru na spejli jsem napíchla já, par listu přidalo malý dite a pak si sly hrát s blátem, naše je ta vpravo