Pinot Noir mně vadily normální kalhoty, přesně hned od začátku. Ale ty těhotenské kalhoty jsem si naskládala pod a nosila to tak až od sedmého měsíce. Elasťáky a kalhoty do gumy jsem nosila taky tak.
Vše o těhotenství a dětech
Aranel puncochace mi přišly docela naprd, rolovaly se pod bricho a skrtily, většinu oblečení jsem měla z haemka a přežilo to úplně v pohode.
nekdo radil silonky nosit obráceně zadkem dopředu, ale to mi nesedlo
Evaeva Bacha, ten Mezinárodní den archeologie je jednou ročně, druhou říjnovou sobotu. Pěkné akce mají v Mladé Boleslavi, fajn budou určitě i v Roztokách a hlavně v Celetné 20! (myslím tím fildu).
brrr jo, já vím. V Celetné jsme byli, to bylo týden před tím. Akorát jsme přišli hodinu před koncem a už byli nějací unavení. A zaslechla jsem tam, že to prý byl poslední ročník. My právě máme v tuhle dobu ty oslavy, tak to chci příští rok naplánovat na jiný víkend než bude ta akce.
Tak jsme ted vecer vyrobili korunu z listu a navlekli kastany na provazek jako korale. Snad to bude jako podzimni kostym stacit ![]()
Jsem ale zvedava, jak se mi podari zitra dotahnout do skolky dite, vyrezanou dyni a jeste kostym
Snad bude mlade dost bdele a ochotne jit po svych

Zuzulisuper se vám to povedlo! ![]()
Zuzuli Krásná podzimní princezna :)
Zuzuli to je krása ![]()
Zuzuli moc hezké, jste šikovní
Zuzuli
držím moc palce na to rano!
Evaeva jak jsi psala, že po roce by měli být kluci na mimino zvyklí...tak moje starší (7,5) začala žárlit na mladší (2,5) právě teď
je to strašný. Vpodstatě po mně ta velká furt leze a chce se přitulit nebo "pochovat", což malou vytáčí doběla, protože teprve začíná akceptovat, že nejsem jenom její maminka. Když mám snahu přitulit obě naráz, skončí to rvačkou a křikem ![]()
Je to jenom období, že jo.
Jo a myslím, že jsem dneska viděla dzizisketa u Cukráře Skály na Národní.
Mohučanka jo, tak tohle dělají muži, ale už roky. Jakmile je tam jeden, přílítne druhý a dělej mi to, co jemu (různě s nimi řádí). Mimino sice umí jen křičet, ale v podstatě říká to samé
Ale to mi přijde trochu jiné, to je taková přímá reakce na něco konkrétního.
Mohučanka Ty moje (7 a 3) to soupeření o maminku taky teď chytlo. Normálně byli zvyklí přitulit se oba a teď se navzájem odstrkujou a hádají se čí jsem maminka
No, doufám, že tohle období rychle skončí, protože jinak mi u toho hádání brzy minimálně rozbijou brejle :o)
Mohučanka my měli v neděli sestrovrazednou scenu kvůli misce malin a včera kvůli houpačce na zahradě ...to lezení je strasny (naše dite má 20 kilo)
Tabea DruI letfenixa Evaeva Potrefenáhusa diky ![]()
Ale po vetsinu casu jsem rano nesla dite a i vsechno ostatni. Svuj ranni workout uz mam za sebou, vcetne dobihani autobusu. Jeste, ze uz jsem je predala ve skolce ![]()
A do dnesniho rana jsem si myslela, ze vyrezana dyne je na ozdobu slavnosti, dokud na tu nasi ucitelka nenalepila stitek se jmenem, ze se soutezi o nejhezci. Na te nasi dite participovalo jen lepenim nalepek se sablonou z te sady z dm, pak ztratilo zajem a vyrezavala jsem ja. Tak asi budeme za snazive rodice, co za ctyrlete dite vyrabeli dyni do souteze, misto aby to nechali na nem ![]()
Zuzuli snad nikto necaka, ze stvorrocne dieta samo vyzere tekvicu. Ten moj starsi by to nedokazal ani teraz v siedmych rokoch . A zajtra nesie tiez tekvicu do skoly. Predpokladam, ze s pomocou rodicov sa rata ![]()
Zuzuli moc hezký kostým! ![]()
Ale teda ty soutěže o nejlepší něco u takhle malých dětí taky nechápu, stejně jako Sweet Potato
Zuzuli naše čtyřletý dite nevyrábí skoro nic, vydlabat dyni si teda myslím, ze by ani fyzicky nezvládla
ted v pátek se v lesní školce dělala housenka z brambory a listí, bramboru na spejli jsem napíchla já, par listu přidalo malý dite a pak si sly hrát s blátem, naše je ta vpravo

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.