Zina Já mám taky dojem, že když do dýně dáváš svíčku, tak kvůli tomu teplu vydrží kratší dobu.
Vše o těhotenství a dětech
Karja ale jo, uděláme to tak, jak chce on, ať to vypadá, jak to vypadá ![]()
Tak naše vietnamská vecerka svíčky neměla, ale teď jsem v dm ve Slaným sehnala ty vykrajovatka na dýně
Vykrajovátka na dýně má i Alza, tip pro ty, komu se nechce obíhat dmka ![]()
Edit. A ty led svíčky mají taky, jsem zapomněla.
Ok, nejsme za snazive rodice s vyrezanou dyni. Zrovna jsem tu zahledla z dyne vyrobeny a pomalovany hrad, ktery mel ctyri veze vcetne cimburi a na nem duchy ![]()
Zuzuli foto, pls!!!!!!
Vetsina dyni vypada, ze na ne deti ani nesahly ![]()
A z kostymu na slavnost se tez vyklubala soutez o nejhezci masku ![]()
Našla som tú sadu na vyrezavanie aj v našej DM! Aj sadu na robenie dier do gaštanov ![]()
Zuzuli aj padaci most to má!
Zuzuli ty jo, z toho kukluxklanu jsem trochu nervózní ![]()
Potrefenáhusa tady jsou i dynove domecky s celou mechovou zahradkou a panenkama a truhliky na oknech. Dynove kosicky s lesnimi zviratky. Dynovy korab vcetne plachet a lan...
"Kdo to vyrabel?" "Babicka"
Je to jasne, jsem malo ambiciozni na vyhru souteze o nejhezci dyni v materske skolce ![]()
Potrefenáhusa KKK dyne![]()
Tak v naší školce je dýňování příští týden o podzimních prázdninách, kdy jsme pryč, takže se šťastně vyhnu shánění kostýmu i vyřezávání a společenským aktivitám vůbec ![]()
Mohučanka o podzimních prázdninách? Chtěli mít klidné slavnosti, ne? Vždyť tam bude tak půlka dětí. Aspoň u nás to tak je, bývají různě spojení. Letos poprvé tam o prázdninách nebude ani syn, když je starší stejně doma.
Vy sháníte na halloween světýlka a nožíky, my luk a šípy
Prý jinak nebude ten správný skeleton
Svagrova me dnes velmi pobavila, budou mit ve skole taky dynovou akci, a jeji prvnak a doprovod ma dorazit v kostymu pravekych lidi...jsem ji doporucila na obed kure a dobre ohlodat kosticky:D
Evaeva no některým lidem nedocházejí určité souvislosti, u nás v práci je kolegyně, která na workshop, který je 2x ročně, pravidelně vyhlašuje data jako pátek 2. května nebo pátek 18. listopadu. Nikdy to teda přes nás neprojde a datum upravíme a vysvětlíme, proč by nikdo nepřišel, ale jí to původně prostě nedojde.
Mohučanka U nas ve skolce je Halloween v kostýmech a dlabani dyni taky 31., podle me to proste berou tak, ze posledniho rijna je ve vsedni den, tak se to hodi.
rasaNori boze to uz kto vymyslal?
teraz aby clovek zhanal kozusiny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.