Karja jo jsou studenější, ale zase mají čistou vodu. I ty profláklá v solné komoře. Což by teda pro vás taky mohla být dobrá destinace. Tam je víc městeček, ty jezera, případně Salzburg.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No jasně, ještě je malej;-) A tam nahoře to pro mimino není zase tak moc lákavé. Mně jednou právě zdrhli z té herny, ale na druhou stranu, myslím, že je zachytil nějaký pozorný otec, že za nima šel, že se mu to nezdálo. Ona by to nebyla moc sranda, po těch chodbách je kde honit, nebo kdyby šly ven. Ale naštěstí já myslim, že ty naše bych pak našla po zvuku....
Karja hele, jemu je to jedno, kde je. On je asi malý i na to hraní. Plus je podle mě hrozně fascinovaný tou chůzí. Na ubytování jsme měli dva schody a pak kus takové hrubé cihlové dlažby okolo kamen, s mužem jsme tam oba zakopli. A on jeden večer asi desetkrát sešel ty schody popředu, přešel tu dlažbu s takovým hrdým pohledem a tak furt dokola ![]()
![]()
Evaeva ta fascinace nerovnym povrchem je v tomhle veku fakt hodně velká, naše nedelala taky nic jinyho
Potrefenáhusa jojo, je to vtipný, jak si vybírá tu nejhorší cestu. Taky máme každý druhý den nějakou krev v obličeji ![]()
Karja Poslala jsem ti 2 sz;)
Evaeva my v tom gasku byli nějak loni zkraje ledna, když taky chvíli chodila a vybrala si naklonenou plochu za rohem od kavarny, to taky bylo
Potrefenáhusa on se držel okolo těch heren, ale přecejen musíš chodit za ním, je to ještě vážně trubka
Evaeva tak my byli v ty kavárně :-)
jinak byla otevřená jen ta herna dole, tam mi to přišlo pro roční dite už docela zábavný, ale zas na to kluci jsou už asi velký?
Potrefenáhusa jojo, kluci jsou na to už velký. Ale ono je tohle nikdy tolik nebralo, resp. jen na chvilku. A mimino u ničeho nevydrží, možná kdyby se nedalo utéct
Doma si chvíli hraje, vydrží i u knížky třeba, ale to je proto, že tady už je to prochozené![]()
Evaeva však ta herna dole se právě dá zavřít :-)
v tom playmobil parku měli super hrací koje, ze kterých batole nevylezlo, to bylo boží (mne tam jednu chvíli zmizela v davu děti, viděla jsem jen mizející odraz ty její strakatý mikiny v prosklenym zábradlí a chvíli mi trvalo ji vypátrat)

Potrefenáhusa no jo, ale to by tam nesměl nikdo procházet.
Jak je to vysoké? On vyleze na židli, takže překážka musí být vyšší
Evaeva naše vyleze taky na židli, ono to bylo vyšší než to vypadá na fotce a úplně hladky a nedosáhla rukama na ten vzdálenější okraj jako u židle. Fakt nevylezla :-)
Kde tu bola ta sutaz o zabudlivu matku? ![]()
Dnes potrebujem syna zbalit na 4 dni a zistila som, ze nemam do coho. Tak, aby to sam uniesol. No uz nic nekupim, ale pre buduce..
Mate niekto pre dieta deuter junior? Nemam moznost ho osahat nazivo. Bude moc obri na tu moju malu 7,5 rocnu vysusenu slamku aka starsieho syna?
Mrakoplas nebude veliky, má ho osmiletý synovec menší než je můj sedmiletý syn a je úplně v pohodě. Moc se mi líbí.
žluťásek vďaka, tak ja ho asi objednám. Nechce sa mi hľadať nič ďalšie :D Len škoda, že som si na to nespomenula aspoň dva dni dozadu :)
Uz ma to nebavi. Ako cisluju merino ponozky vyrobcovia? Vzdy su strasne velke. Synovi som objednala velkost 30-34 (topanky ma 31-32) a su dobre mne s velkostou 39. Alebo to ma byt velkost po oprati?![]()
notna dekuju!
Mrakoplas já bych je vyprala![]()
Evaeva Potrefenáhusa žluťásek Kauza boty - umyla jsem je a nakremovala, vypadaji ok. Ten okop je z jineho typu kuze, uz z vyroby ma jinou strukturu (klesla jsem tak hluboko, ze jsem zoomovala produktovku). Zazira se do toho spina a vypadlo to jako poskozene. Tak se omlouvam za zbytecne pleveleni, stacilo je umyt
. Jinak vypadaji pohodlne a syn je s nima spokojen, snadno se obouvaji atd.
To se mi stalo už mockrát s vlastníma botama
škrpály na vyhození, a po nakrémování ejhle!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.