Mrakoplas pěkný batohy má i Decathlon.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa mně ty hm přijdou širší a srazí se jen jednou. Narozdíl od ca, které kupuju nejvíc, ty jsou prostě každé praní menší. Vždycky koupím větší, s tím, že případně počkají, což se ještě nikdy nestalo. A když se srazí hodně, tak je posunu mladšímu ![]()
Suya ja jsem teda Tondovi doprala boty dle jeho vyberu:-)

711990 Fandim
Ja davam volny vyber v ledascem, ale boty za dvojku, to jsem vymekla
PS - odkud je ten destnik prosim? Ten nutne potrebujeme ![]()
Evaeva nejaky som tam pozerala ale ludia sa stazovali, ze je tazky. Starsi ma problem s chrbticou, nizka vaha je jeden z top poziadavkov.
Suya ze Skibi :D
711990No ale to je takový dost cool ne?:D
Tak dnes jsme byli v Techmanii a bylo to super, libilo se to i mne, jak predvidala Evaeva . Bylo to vsechno moc hezky udelane, zabavne a pritom tak pekne popsane, ze si z toho clovek odnesl vic, nez z osmi let fyziky ve skole. A teda klobouk dolu, maji i super webovky. Kolem spousty instalaci jsme jen probehli, aniz bych zachytila, jak se to jmenovalo, co to bylo, ani jaky jev to melo demonstrovat, a kdyz jsem pak doma do googlu dala treba "pisek, pilka, obrazce", vyplivlo mi to vysvetleni z jejich webu. Dotazene to maji!
Gatita super! My jsme zrovna o víkendu slíbili další návštěvu ![]()
Karja je:-)
Malenge ten máme taky, v hnědé barvě. Zdá se mi taky lehký, na školu v přírodě byl ideální.
Ty boty jsou pegresy s ovčím kožíškem, držím se osvědčeného modelu ![]()
dzizisketa aha, to je asi nějaká novinka, ty starý se dělaly jen nějak do 28 nebo 29 nebo tak. Ale v ty barvě se mi v létě moc líbily "sandaly" aka tenisky s dírou na nějakým diteti
já už koupila cerveny zimní frodda, stélka nejde vyndat, takže verim tabulce, ze jsou dostatečně široký a uz nechci o botách slyšet nejmíň do jara!
Potrefenáhusa ehm, za chvíli mi doručí balík z Bosonožky skoro za desítku
A to mladší už boty má. Ale pak už snad bude taky hotovo.
No právě, mile mě překvapilo, že je mají i v jedenatřicítce ![]()
Rostík tu měkkoučkou vlnu oblibuje, i v Demarech.
Já ty batohy z dekáče neviděla, ale pokud se očekává, že s tím batohem bude chodit déle než pár (sto)metru od autobusu k chatce, tak bych jako top požadavek nedávala váhu, ale poradny zádový systém, který půjde nastavit na jeho záda a případně bude mít nějakou flexibilitu až poroste. Mimochodem dobře seřízený batoh nezatěžuje záda, ale hlavně kyčle a rovná je do správné polohy, rozhodně ta váha nemá vězet na ramenou, nebo zádech.
Bez zkoušení bych to vůbec nedoporučovala.
continuity ten dekáčový na tři polohy, vážně tam ty batohy nejsou špatné
Evaeva a cos koupila?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.