Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 28. října 2024 13:32

Aranel naopak, myslim ze zrovna oni si to zaslouzej:D a mas presne pravdumohla by ji zajimat fyzika, ale pochybuju ze treba myslivost

monis no ale protoze hlidat vecer nebo pres den, to neni hlidani! Hlidani je jen kdyz to dite spi u nekoho jinyho prece (i kdyz nechce)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. října 2024 13:33

Len Nám na kurzech říkali, že se pracovnice na úřadě snaží děti spárovat s ohledem na to, aby tam byla trochu podobnost bio rodiče na jednoho z adorodičů a byla tak šance, že tam bude vzájemná podoba. A co jsem viděla fotky, tak se jim to fakt docela daří.

Offline brrr
12346 příspěvků moje polička 28. října 2024 13:41

Přiznávám, že jsem o trošičku víc chtěla holku, protože se mi víc líbilo vybrané jméno. No, máme dva kluky a do třetice jen kvůli jménu do toho určitě nepůjdeme.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 28. října 2024 13:52

Zina Taky myslím, že se jim to daří. Mám kamarádku s adoptovaným chlapečkem a jako by jí z oka vypadl :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2024 15:30

Myrtila jo, ona měla různá taková tušení Já tak trochu věřím na osud, tak ho někdo v lidech asi vidí 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2024 15:35

Zuzuli já mám akorát sestry a sestřenice, z téhle strany byli za kluky rádi. 

Já si s panenkama taky moc nehrála, ale vyloženě princezna byla jen jedna ségra, tak mi nějak nepřišlo, že by moje dcera nemohla být na stavebnice Ale ty klučičí hry mi jsou blízké, takové ty povídací scénky s koni, to by mně zabilo

A i pro kluky mi přijde lepší, že jsou jednoho pohlaví, přecejen mají k sobě blíž, i když každého baví něco jiného. Mrzí mě to akorát kvůli mně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2024 15:38

Aranel zdravý a spánek je top, máš to dobře srovnaný

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2024 15:40

brrr navíc vybírej třetí klučičí jméno My nemohli vybrat ani první, ale je fakt, že po třetím ještě zbyl Viktor

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 28. října 2024 16:09

Evaeva No, někdo fakt jak kdyby viděl do budoucnosti. Ve mně se to tak pere, na jedné straně jsem dost racionální člověk, na druhé straně sama mám zážitky, pro které nemám vysvětlení. Ale je to celé spíš na debatu někde nad sklenkou vína, takhle psané to vyznívá všelijak

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2024 16:19

Myrtila já to beru, poznání lidstva není úplné a pořád ještě nevíme všechno 

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 28. října 2024 16:55

Evaeva No, tak nějak bych to taky shrnula

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. října 2024 20:27

711990 hele já si taky myslela, že moje dcera nebude jak růžová cukrová vata. Růžovou nemusim,

ale dítě nosí jen růžovou a fialovou, ideálně třpitivou a mazlivou. Včera vyšla na Dvoračky v růžový tutu sukni. Ale zkus si sehnat dost cool tričko s hasičema v růžové s flitrama, to je výzva pro ježíška

Jinak jsem teda pohoršila půlku rodiny, protože jsem synovi k 2. narozeninám dala panenku

a zdravím žluťásek syn se zamiloval do koček a teda klučičí oblečení s kočkama fakt moc nefrčí. 

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 28. října 2024 20:44

Dneska jsme byli v Plasech a jsem dost nadšená, bohužel na prohlídku toho uzasnyho vodního systému to v našem složení ještě není, ale zvladli jsme zámek matternichů (bez průvodce) a podle mě úplně skvělou expozici stavitelství v bývalém pivovaru

Offline dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 28. října 2024 20:55

Rosťa si dneska vybíral zimní boty. Nejdřív takové mírně lesklé měděné, ale v jeho čísle byla tahle barva vyprodaná. Pak chtěl růžové, ale zklamal ho skutečný odstín, že je světle růžový, chtěl sytě růžovou jako na vzorníku

Skončil u modré, ale byla to až třetí volba!

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 28. října 2024 21:01

Potrefenáhusa tam jsou nadherne ty lesy kolem. Matne si pamatuju, ze mi prisly uplne pohadkove. Asi dame repete. Byla jsem tam jeste jako bezdetna, nevim, co na to deti reknou. Je hrady, zamky&spol netankujou a neboji se to dat najevo. Vylety vaseho typu jsou pro nas utrpeni, tak je moc nekoname. Ale asi se blyska na lepsi casy, Pravcicka brana ted prosla jako "docela dobra" (a to se hodinu pred odjezdem usedave plakalo a celou cestu v aute kritizovalo).

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 28. října 2024 21:02

dzizisketa ty měděný jsou protetiky? Ty se libej mne, má je jedno starší dite ve školce, ale na naše dite jsou bohužel úzký 

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 28. října 2024 21:06

Gatita

je tam pobočka národního technického muzea, to by je mohlo zajímat, maj tam i hernu s Kaplou, ta voda je myslím až od 10 let. 
a lesy znám, strejda tam ma kousek chalupu 

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 28. října 2024 21:08

Evaeva Potrefenáhusa žluťásek Kauza boty - umyla jsem je a nakremovala, vypadaji ok. Ten okop je z jineho typu kuze, uz z vyroby ma jinou strukturu (klesla jsem tak hluboko, ze jsem zoomovala produktovku). Zazira se do toho spina a vypadlo to jako poskozene. Tak se omlouvam za zbytecne pleveleni, stacilo je umyt. Jinak vypadaji pohodlne a syn je s nima spokojen, snadno se obouvaji atd.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. října 2024 21:44

Potrefenáhusa já mám ty Plasy na wishlistu už dlouho, vypadá to vážně dobře.

Gatita naše děti moc nemusí ty města. A já teda přiznávám, že s nimi je to někdy fakt utrpení. Teď museli absolvovat Kolín a Kutnou horu, chudáci Kolín je blbý město s blbým kostelem, ale jakmile dostal do ruky mobil s pátrací hrou, lítal tam jak splašený. Doporučuju. O zklamání z kh jsem tu už psala, ale ve výsledku to bylo fajn, jsou tam vážně pěkná musea vhodná i pro děti. Ale k tomu zase blbý kostel. A hlavně mně strašně vyčerpává ten pohyb s nimi, hledání restaurace třeba, jak se musí dávat pozor na auta, navíc oni neumí intuitivně předvídat ten směr,... K tomu ten kočár a mimino, které vleze všude, silnice ho nezastaví. V přírodě je to s nimi v mnohem větší pohodě.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 28. října 2024 21:50

Evaeva mne se to stare mesto v KH libilo moc, ale uznavam, ze jen tak si ho projit sami nebo se tam placatit s kocarem a detma je velky rozdil.