Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2024 20:49

Myrtila no to jo, těch 600m mi bohatě stačilo. Koloběžka je na kočár taky blbá. Ale jeden tatínek ty kola nosil dvě, za sedlo, tak to měl vyvážené

Offline Myrtila
5339 příspěvků moje polička 31. října 2024 20:50

Evaeva No, to si tak představuju, že půjdu svižněji s kočárkem a syn by vlál někde kolem na tom kole. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2024 20:51

Myrtilajojo, já to mám fakt ráda. Jedna z pondělí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2024 21:12

Potrefenáhusa jak jsme se bavily o těch zimních botách Aylla, tak začali dělat i kožené. Letos už máme nakoupeno, ale příští rok je asi zkusím.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 31. října 2024 21:17

To modrobílý decathlonový kolo nám furt stojí nepoužitý ve sklepě. To byly nejhůř investovaný peníze, měli jsme mu radši koupit ten Duplo vlak co má Tonda a co po něm syn tolik toužil

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 31. října 2024 21:38

Myrtila Evaeva já minule šla 2km do školky v horách s kočárem, 2 koloodrážedlama a 2 kolobězkama. A pak teda i ten nejprudší kopec zpátky Ale pořád to bylo rychlejší, než 3 otrávený pěšáci.. 

s kolem bohužel neporadím, Rascal nám skoro netknutý visí na zdi už druhym rokem...

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 31. října 2024 21:56

Pokud neplánujete rodinné výlety nebo dovolené na kolech, tak dle mého názoru stačí jakékoliv kolo odpovídající velikosti. Buď jezdit bude nebo nebude.

My v sezóně docela jezdíme, já denně do práce, a děti mají a vždy měly kola obyč už po někom a po sobě navzájem. Jezdíme po stezkách a v mírném terénu, ne třeba v horách a takové ty sjezdy, jak se nahoru jezdí lanovkou. 

Dělat rozsáhlé rešerše na kolo nebo cokoliv jiného, jako tu čtu třeba na boty,  nejsem ochotna  

Online dzizisketa
8966 příspěvků moje polička 31. října 2024 21:59

Rosťa jezdí na kole celou zimu, v Praze to jde úplně v pohodě, kromě těch dvou tydniz, kdy je sníh

Od té doby, co se v roce a půl naučil na plastové motorce, z těch odrážedel neslezl a jen upgraduje. Tak vehementně, že letos jsme mu pořizovali 20'', a příští rok už to bude na 24".

Zato Šárka se vždy vehementně dožaduje odrážedla, aby na něm jela tři minuty.

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 31. října 2024 22:06

Evaeva já už je taky viděla, letos už taky máme ty frodda 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2024 22:07

dzizisketa taky jezdíme i v zimě. Docela dost, protože s teplotou klesá i naše ochota stát na hřišti.

Miminu jsem teď koupila funny wheels, tak jsem zvědavá. Ale že všeho, co má kola, je celkem nadšený a chuť hnát se za bráchy je veliká

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 31. října 2024 22:08

Evaeva naše z nej teď v létě ještě nedosáhla 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2024 22:08

MPLee ty jseš hrozná nadžena

Ale skrz ty otravné pěšáky, to celkem chápu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2024 22:09

Potrefenáhusa počkej, já to nezkoumala, ono je vyšší než ta klasická malá enduro motorka?

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 31. října 2024 22:10

Evaeva o něco jo, z ty dosáhne 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2024 22:12

Potrefenáhusa aha, no tak kdyžtak koupíme i tu no. Nemyslím si teda, že teď bude úplně jezdit, ale za pár měsíců už by mohl.

Offline Suya
příspěvků moje polička 31. října 2024 22:19

Evaeva Nas ho dostal v 15m / 80 cm a dosahl v pohode :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2024 22:21

Suya super. On teď bude mít nějak těsně pod 80, tipuju, tak to by já jaře mohlo být dobře 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 31. října 2024 23:43

Evaeva nase deti z funny wheels taky nedosahly a z vaseho endura jo. Kdyztak ho muzu zase stahnout ze hriste, kam jsme ho odlozili a dovezt

hele no, ja zatim nevyresila prevoz 4 deti autem, takze je taham pesky a moc se jim to v horskem terenu nelibi. Nase jsou zvykle, pujcene remcahi. Tak radsi ovesim kocar a sebe odrazedlama a tahnu Ale teda aspon jsem si koupila ten bazarovy Thule kocar, to za to stalo. 
ale minule jsem tahla tuhle znudeniu skvadru destem do kopce, kdyz nas predjelo auto s jejich 3 letou spoluzackou. Nepripoutanou, klecici na prednim sedadle s batohem na zadech. Ja to fakt nechapu. Takze ja mam vycitky, ze chci posadit 5 lety dite dopredu a 3 lete na podsedak a pak potkam toto. Uz se nedivim, ze vetsina lidi nechape, co tu jako resim a proc je nevozim autem. Samozrejme si je domauta nedam, protoze ja si to na zodpovednost nevezmu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. října 2024 23:50

MPLee ty endura tady v okolí pořád někdo nabízí, tak to kdyžtak seženu. Já si právě říkala, že miminu koupím něco lepšího, protože tu vidím velký potenciál šíleného jezdce

Odrážedlo na kočár šlo docela dobře, dvě bych tam asi dala v pohodě. Kolo je na to blbý a koloběžka mi taky nějak umístit nejde, zkoušela jsem teda jen větší pro staršího. Fajn byl popruh přes rameno na to koloodrážedlo, to jsem brala i na výlet.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 02:41