Evaeva tak tady máš ještě dva ![]()
To byl hned začátek první třídy. To žlutý nevím, ale asi to bylo období fascinace orgány a malování nahotin.

Evaeva tak tady máš ještě dva ![]()
To byl hned začátek první třídy. To žlutý nevím, ale asi to bylo období fascinace orgány a malování nahotin.

Potrefenáhusa Tak ta má ty kočkovité šelmy napozorované na živo, tak jí to pěkně jde ;o)
Evaeva No, já synovo obrázky poznávám ve školce tak, že rovnou koukám, kde je největší změť čar ;o)
Tabea syn to má ve škole, jinak bych ti taky něco vyfotila
Dcera jeste v lete kreslila, no spis nekreslila, akorat caranice. V lete byl nejvetsi pokrok, ze kreslila hvezdy. Omalovanky byly jen zacmarane barevnym chuchvalcem. A ani ji malovani moc nebralo. A ted na podzim ji malovani zacalo bavit, maluje porad. A nastal obrovsky skok, co dokaze namalovat. Postavy s prsty na rukach a s oblicejem, omalovanky nepretahuje a hezky sklada barvy.
Tohle je moje nastenka v praci. Ten maly obrazek jsou ty hvezdy z leta ![]()

Tabea no, ehm já to nechtěla psát takto otevřeně, ale tulipán mi taky leccos připomněl. Asi že mám muže už dva týdny v trapu. ![]()
Zuzuli to má úplně parádní
nase přesně zacala takhle znicehonic vybarvovat ty omalovánky
continuitytak tulipán je jasnej, ten zaslouží viset vedle kůzlátka ![]()
Tabea Už jsem ze všeho zmatená, četla jsem "Male" anglicky a přemejšlela, jestli jako má člověk vybrat, kdo z dvojice LeaXLeo je muž...
Tabea Už jsem ze všeho zmatená, četla jsem "Male" anglicky a přemejšlela, jestli jako má člověk vybrat, kdo z dvojice LeaXLeo je muž...
Tak ale teď jsem si doslovně vyprskla kafe na stůl ![]()
continuity mně právě taky, proto jsem si to tenkrát vyfotila. ![]()
Aranel nedivila bych se ničemu. ![]()
continuitytak tulipán je jasnej, ten zaslouží viset vedle kůzlátka
taky to tam vidím![]()
Zuzuli Tak to me hodne potesilo, dite je ve stadiu zhruba tak pred hvezdami![]()
Suya tyhle "pětiprsťáky" kreslí starší syn do teď![]()
Když už jsme u těch výrobku, dite nosi dokonalý trpaslíky z keramiky, fakt se mi to moc líbí

Potrefenáhusa tenhle stromek dělají snad všechny děti
máme ho po mě, po ségře i od syna. Ale je to efektní, ne že ne
Evaeva mne se to fakt líbí, protože doma dela dite z modeliny jen hady, ještě delali misku z listu a halloweenskou dýni
Potrefenáhusa jojo. To samé i u nás, přinesl hezký strom, hnízdo s ptáčky,... Prostě nemám takový pedagogický talent ![]()
Potrefenáhusa ten strom je parádní ![]()
Pinot Noir rasaNori Tabea a ostatni - ona to navic donesla kamaradce, co zrovna resila docela vaznou manzelskou krizi. At neni smutna, ze ji pro radost namalovala kuzlatko a ze jeste dodela vlka. K tomu nastesti nedoslo
Ale kuzlatko si asi necham vysit na tricko![]()
Evaeva Potrefenáhusa u nás malují stabilama nejradši pořád oba. Pak široké fixy a tempery. Vodovky vlastně ani moc nevytahujeme, ani tenké pastelky. A na kroužku děti nejvíc vyhledávají malování na stojanu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.